Törölt_tag5673

Zaklatás

Kérdés

Tegnap kezdődött este. Tiz hívást kaptam, nem szólt bele senki. Ha én sem szóltam akkor 10 sec múlva bontotta a vonalat.Ma reggel is volt már egy hívás. 
érdésem, hogy azon kívül, hogy most írtam Önöknek, mi a teendő. Üdvözlettel:Aradi Tibor

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Számcserét is lehet intézni vagy egyedileg le tiltani készülékben azt a számot ha ki írja.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

ja, ha szándékosnak bizonyul, akkor van azért egy pár Té vagy teló alapú megoldás is (pl. bejövő hívások tiltása, számcsere, hívásszűrés), de ezek macerásak, kényelmetlenek lehetnek, szóval javaslom, először próbálkozz a fentiekkel...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hello Tibor, a Té ezzel nem tud mit kezdeni sajnos, zaklatás esetén feljelentést tehetsz a rendőrségen, de ez jog szerint még nem az:

"A zaklatás az az emberi méltóságot sértő, szexuális vagy egyéb természetű magatartás, amely az érintett személynek az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény 8. §-ában meghatározott tulajdonságával (neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzeti vagy etnikai kisebbséghez való tartozása, anyanyelve, *****sága, egészségi állapota, vallási vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, családi állapota, anyasága (terhessége) vagy apasága, nemi identitása, életkora, társadalmi származása, vagyoni helyzete, érdekképviselethez való tartozása, egyéb helyzete) függ össze, és célja vagy hatása valamely személlyel szemben megfélemlítő, ellenséges, megalázó, megszégyenítő vagy támadó környezet kialakítása."

aztán lehet, hogy nem is szándékos, híváslistából vagy gyorsgombról is hívogathat véletlenül valaki. hívószámot látod, illetve annak függvényében teszi le, hogy beleszólsz-e, vagy nem (tehát vélhetően szándékosak a hívások)?

ha a hívószám látszik, hívd fel, és mondd el neki a tényeket (tízszer hívott, nem szólt bele, most itt vagy, segítenél, ha tudsz, mert nem kicsit zavar a hívogatás).

ha nem látod, és véletlen is lehet, akkor a következő hívásnál halózz hangosan, hátha nem is tud a hívásról, és így talán meghallja. ha nincs szám, és szándékosnak tűnik (beleszólástól függően teszi le), akkor vicceld meg te is, vedd fel a közeli csavargyár/ könyvtár/ pékség recepciója vagy valami emeltdíjas szolgáltatás nevében a hívást :D

és persze ha nem fejezi be, éjszakára némítsd a telót, aztán hadd hívogasson :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most