Törölt_tag5699

Telekom és Facebook

Kérdés

Tisztelt Telekom,

a minap egyetlen meggondolatlan kattintással összekapcsoltam a Telekom és a Facebook fiókomat. A rövid kis folyamat során volt egy ablak "Telekom Facebook hozzáférés engedélyek módosítása" -vagy valami hasonló- opcióval, de én csak kattintottam egy "ok"-t.  Kérdésem mindezzel kapcsolatban kettő van:

1.  Miért nem lehet "leválasztani" a kapcsolt Facebook fiókot? Ha a kapcsolt Fb fiók mellett a "módosítom"-ra kattintok, mindössze egy "Bővebben a Facebook fiókkal történő belépésről" gomb van, ami a teljességgel jelentéktelen "A Facebook fiókkal történő belépés megkönnyíti az ügyintézést, hiszen ezentúl nem lesz szükség a szolgáltatásokhoz tartozó jelszavak fejbentartására." információt rejti.

2. Hol találom meg pontosan az ÁSZF-ben a "Facebook-specifikus" információk gyűjtéséről, adatok kezeléséről szóló részletes ismertetőt? Pontosan milyen adatokhoz nyert hozzáférést a Telekom a Facebook-fiókom regisztrációja során?

Tisztelettel

 

István

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Hello István, ha nagyon nem megy, és nagyon nem szeretnéd, hogy a Té fiók össze legyen kapcsolva a facebook-oddal, töröld a Té fiókot és kész. egyébként nem sokra mennek vele, most kipróbáltam, a felugró ablak alapján az e-mail címedhez és a nyilvános adatlapodhoz férnek hozzá (az előbbit úgyis megadnád, az utóbbit meg úgyis látja mindenki)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most