Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Szerintem inkább a 4G-t fogják nyomni, most sokan ebben látják a jövőt és a megváltást...

Nem is rossz egyébként, ha lefedett területen vagy...

De aztán sosem lehet tudni, lehet lesz fejlesztés a "kisebb/gyengébb" technológiára is, kérdés mennyire éri/érné ez meg...

 

 

 

Őszintén örülök a 4G elterjedésének, de még jobban örülnék, ha csak sima 3G is menne Bükön, ahol ha sikerül felkapcsolódni, és fentmaradni, akkor a sebesség vetekszik a régi telefonos internet sebességével. Érdekes módon a fürdőn bezzeg jól működik. Amúgy látom a tornyot, csak "elfelejtettek" antennát irányítani a város felé is. Évek óta jelezzük a Telekom felé, de le sem .... minket :( Ja, és a telefonálás is megbízhatatlan ugyanebből az okból.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Még annyi jutott eszemre, hogy kint a szabadban, vagy bent a lakásban nem ok a 3g nálad?

Mert ha kint ok (bár a telefonálást is említetted, hogy kuka), akkor ott a benti térben árnyékol be vmi, vagy ott már nem kellően erős a jel. Ezt meg talán egy antenna megoldaná, de erősen opciós ez is.

 

Őszintén örülök a 4G elterjedésének, de még jobban örülnék, ha csak sima 3G is menne Bükön, ahol ha sikerül felkapcsolódni, és fentmaradni, akkor a sebesség vetekszik a régi telefonos internet sebességével. Érdekes módon a fürdőn bezzeg jól működik. Amúgy látom a tornyot, csak "elfelejtettek" antennát irányítani a város felé is. Évek óta jelezzük a Telekom felé, de le sem .... minket :( Ja, és a telefonálás is megbízhatatlan ugyanebből az okból.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Jó tipp amit írt, érdemes megpróbálni, szerintem működhet ez a megoldás.

 

Új előfizunál ha nincs még mobilos terméked, akkor mindenképpen hívnak (hitelképesség, adatok, satöbbi), ott meg már csak meg tudják oldani amit kérsz (legalábbis kéne és ugyanúgy online rendelésnek kell minősüljön).

 

De azért sztem sasold mefg a prémium kedvezmények oldalát, hogy milyen lehetőségeid vannak, íme:

 

Prémium kedvezmények vezetékes előfizuhoz

 

ha nincs kiemeltséged, akkor is kaphatsz társkártyát, de akkor csak a Fun mehet, többi infó a fenti linken

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, kicsit hosszú leszek...

A munkáltatómtól kaptam egy mobiltelefont előfizetéssel (cégen belül ingyenes hívás, cégen kívül nagyon kedvező percdíj). A munkáltatómnak fizetem a keletkező számlát. A telefonkészülék elég "gagyi" volt, ezért vásároltam egy okostelót. Otthon - és még ahol wifi van - ki is tudom használni, tudok netezni. De! Ehhez a céges előfizetéshez nekem nem jár mobilinternet lévén, hogy az én beosztásomban nem indokolt. Ezt el is fogadom, ha nem jár - hát nem jár, viszont a mindennapokban szeretném használni a mobilinternetet és nem szeretnék emiatt két telefonnal rohangálni illetve nem szeretenék még egy komplett előfizetést dual-sim telefonnal. Egy telefon - egy sim kártyával. Az lenne a kérdésem, hogy:

Van-e arra lehetőség, hogy a munkáltatómtól kapott előfizetéshez mobilinternetet vásároljak oly módon, hogy ezzel a munkáltatómnak semmilyen további teendője ne legyen? Nekem egy olyasféle megoldás lenne a legmegfelelőbb, ha lenne egy, a Telekom által kezelt prepaid jellegű "folyószámlám" hasonlóan a Dominós ügyfelekéhez és ezen előre feltöltött összeg erejéig tudnék mobilinternetet és egyéb szolgáltatásokat vásárolni. Pl feltölteném 10000 Ft-al, mintha Dominós lennék és vásárolnék mobilinternetet. 2190.- Ft-ért az 1GB elég is lenne.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Az univerzális egyenlegedet azt fel tudod tölteni, de azt a keretet csak vásárlásra fordíthatod (értsd pályamatrica, parkolás, meg lottó, vagy ilyesmi).

Mobilnetet nem vehetsz belőle, szóval ezen a téren nem jutsz előbbre sajnos a  témában.

 

Marad amit írt, irány a munkáltató és egyezkedj vele, főleg ha ténylegesen lényegében Te fizeted a számlát (még ha nem is direktbe a szolgáltatónak), akkor neki olyan mindegynek kéne legyen a plusz mobilnet... Nem is értem, minek ad így telefoncsomagot neked, hogy "lekorlátoz", hiszen fizetésedből le tudja vonni...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

nem semmi, tudtam, hogy 1-2 cég le van maradva de azért az gáz még így is , hogy 2014-ben ilyen szerződést kötöttek...

 

akkor íj kategória lesz ez és marad a plusz előfizu/domino és a két telefonos téma...

vagy egy B terv, hogy marad az okosteló telefonálni, mellé meg okosítasz egy sim kártyás tabletet...

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Szenvedő alanya vagyok a legujabb
hacker tamadasnak 2013 juliusa ota.

A TELEKOM A LEGGUSZTUSTALANABB SZOLGÁLTATÓ AMIVEL VALAHA DOLGOM VOLT.

A LEGDRAGABB , DE CSAK BESZEDIK A NAGY PÉNZT AMIKOR MEG A FELHASZNÁLÓNAK SEGITSEGITSEGRE LENNE SZUKSEGE AZ EN ESETEMBEN ZAVARELHARITASRA AKKOR MEG NEM SEGITENEK

EN AZ INTERNETEM MUNKÁRA HASZNÁLTAM MERT EGÉSZSEGUGYI OKOK MIATT CSAK ITTHONRÓL TUDTAM DOLGOZNI.

DE EZEK A GUSZTUSTALAN HACKEREK NEM ENGEDNEK DOLGOZNI.

Tönkretettek egy 600.000 ft os DELL STUDIO LAPTOPOMAT
4 Db Compaq d510 asztali számítógépemet valamint egy DELL OPTIPLEX ASZTALI GEPET IS
Mar negyedik honapja szamitogep nelkul vagyok már nagyon szenvedek.

Anyagi károm kb 2.5 millio forint mert a T-Online nem kepes egy zavarelharitasi autot kikuldeni es bemerni a hackerek antennajat amit en egy egyszeru OKOSTELEFONOS antennas nevu alkalmazassal siman be tudok mérni. A HACKEREK AZ ANTENNAJUK HELYET HAVONTA VALTOZTATJAK


Van valakinek valami ötlete mit lehetne tenni mert en mar mindent
Megprobaltam megvettem a legjobb tuzfal softwareeket sot még egy 70.000 forintos ZYXEL USG 20W TÍPUSÚ hardware tuzfalat ami usb internet sticket hasznal a 3g tipusu támadások ellen de nem tudom bekonfiguralni mert a hackerek egybol hozzafernek a mobil stickhez es blokkoljak azt.

Mobiltelefonon keresztul fernek hozza barmely gephez tablethez machintoshoz OKOSTELEFONhoz mindenhez.


KEREM HA VALAKINEK VAN VALAMI OTLETE OSSZA MEG VELEM MERT BETEGEN MMÁSFÉL ÉVE A SEMMIBOL ELEK VAGY HA EZT VALAKI OLVASSA A TELEKOMTOL AKKOR KÜLDJENEK KI ABASÁRRA EGY ZAVARELHARITASI AUTOT ÉS OLDJAK MEG A PROBLÉMÁMAT.

Kerem segitsenek!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Dominóban vettem egy Alcatel POP S3-as telefont, ami 4G-képes. Mobil internet is van rendelve hozzá, mégis azt tapasztalom, hogy lakóhelyemen (Budapest) csak a 2/3G-n hajlandó működni. Hálózatkeresésnél kiírja hogy a 4G elérhető, de nem csatlakozik rá hibaüzenettel, hogy próbáljam később. Valamint a rádióval is akadnak gondok: csak monóban szól. A Széchenyi-hegyi nagyadóra szabad rálátásom van, tehát ha más nem, a cca. 80 kW-os adóknak illenének sztereóban megszólalniuk… Ezek most hibajelenségek ami miatt vihetem szervízbe (már a vásárláskor is így működött), vagy ez a telefon ennyire képes? Csak halkan jegyzem meg, hogy a telefon 4G-képesként van a Telekomnál reklámozva, rádió ügyében pedig, még egy párezer ft-os telefon is képes a térhatás produkálására, nemhogy egy középkategóriástól ne lehetne ezt elvárni.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
A számlás olcsóbban (olykor 0 ft-ért) és/vagy részletre juthat készülékhez; olcsóbb, lebeszélhetőbb perc vagy akármi más díjakkal a tarifájában, flottakedvezménnyel, dedikált csomagokkal (némelyeket próbálnak áttolni a kártyásokra, csakhogy ott is rabláncot tudjanak kivetni) - ennyi miért nem elég a "cégnek"? Vagy megfordíthatnám a kérdést úgy is, hogy miért vegyek én egy jobb telefont, ha nem kapom meg hozzá azt a jobbat, sokszor még DRÁGÁBBAN sem? Így mi motiváció van a dologban - rablánc vagy jobb esetben helyben topi, rosszabban meg vissza a múltba?
Valahogy a Lajtán túl még a szemlélet is más. Egy példa, a digitális tv-é, rádióé. Angliában a digitális (DAB) rádió már elég szépen el van terjedve az analóghoz képest. Ők hogy csinálták? Mézesmadzaggal. Az analóghoz képest csak a DAB-on elérhető plusz programokkal. Nálunk mi van? Pusztulat a vízfej főváros környékén fogható 7 nyamvadt adóval, amik amúgy megvannak analógba is, meg még vagy 20 plusszal. Pedig majd' 20 éve Európában az elsőkközött indult be nálunk is kísérleti jelleggel. (Még most is egyik-másik adó rádió textjében ott van a tesztre utalás - így, évtizedek múltával is!) Stagnálás, ami az idő haladtával csúszás le visszafelé a bányászbéka segge alá a hatodik alagsorba… A tv ügyében mi volt a helyzet nálunk? Egyszercsak lekapcsoltak minden analógot (előtte ohne mézesmadzag plusz tartalom!), hogy eztán vagy fizetsz (set-top-box, integrált tv), vagy lószerszám a sejhajodba!
Na ezzel van nekem bajom itt a "drágalátos" vadkeleten: motiváció nem a kalács, hanem a korbács!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hát igen, és mi meg ma jöttünk le a falvédőről.

Ahhoz képest, hogy nincs másfél éve bevételed, igen drága eszközöket vásárolsz magadnak :) És igen, távolról 3G-s hálózat segítségével mindent tönkre tudnak tenni neked. És természetesen a lehető legdrágább eszközeidet. Ja igen, azért a bankszámlaszámod megírhattad volna, hogy sok pénzt utaljunk neked MIELŐTT éhenhalnál!!! :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Kedves tudományos tag en azért a laptopert 3 evet dolgoztam Londonban
Amig meg tudtam dolgozni kerestem penzt ugyhogy meg abbol a bevetelembol vasaroltam a zyxel routert amit az amazonrol rendeltem mert a 70.000 et nem tudtam volna kifizetni.
VALAKITŐL AKI ÉRT IS HOZZÁ ÉS NEM AZ ÜRES ZSEBEMBEN AKAR TURKALNI VALAMI ERDEMI MEGOLDÁST VAROK PL EGY TANÁCSOT MELYIK LINUXOT TEGYEM FEL ES MILYEN TUZFALALAT INSTALLALJAK HOGY KI TUDJAM ZÁRNI A HACKEREKET A RENDSZEREIMBOL.
Ezek a HACKEREK sajat 3g ANTENNÁT hasznalnak es mindenemet tönkretettek.

Kerem mellozni az ilyen cinikus hozzaszolasokat elvegre egymas segitesere jott letre ez a forum nem nagyképűskodesre .
Tovabbra is varok valami megoldást a problémára.

Elore is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Csak azt áruld el, hogy még is hogyan tudnának 3G antenna segítségével hozzáférni a TE BELSŐ hálózatodhoz??? Fizikailag képtelenség 3G-vel akár egy WiFi, akár egy LAN hálózatra betörni!!! Ha te is 3G-t használsz, akkor sem tudnak megtámadni, mert a hálózat titkosítva van.

Ha be is törnek a hálózatodra, hogyan tudnának TÖNKRETENNI berendezéseket? Fizikailag ez is képtelenség.

Az, hogy neked mindenből a legdrágább van, és még a szolgáltatót rágalmazod hogy nem segít, csak hab a tortán. A szolgáltató nem tehet arról, ha a szomszédodban pl egy illegális CB rádióállomás működik. Ha valami zavarja a vételedet pl a televíziókészüléken vagy bármely más levegőben terjedő szolgáltatással kapcsolatban, akkor fordulj a Nemzeti Média és Hírközlési Hatósághoz!

Szerk.: Ha meg londonban dolgoztál, akkor nem kellett 3 évet dolgoznod érte :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...