Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Sziasztok, hogy a fészkes francba tudnám - a használhatatlan telefonos ügyfélszolgálat kihagyásával - lemondani a NETPLUSZ XXL csomagomat, és visszatérni a bővítés előtti alapcsomaghoz?  Semmi infó az oldalon nincs a lemondásról, csak a bővítésről.... ja.  Megköszönném a választ, az ügyfélszolgálati 40 perces várakozásoktól már elhullott a hajam  :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia.

Küldd díjmentes SMS-ben a -NETPLUSZXXL kódot a 1430-ra.

Vagy belépsz a hívó számoddal és a hozzá tartozó 5 számjegyből álló jelszóval az online felületre és a baloldali oszlopból Előfizetéseim - Szolgáltatás beállítások - Mobilinternet menüpontot kiválasztva kikapcsolhatod, fontos, hogy amennyiben korábban volt valamilyen alap net a csomagodban az nem kerül automatikusan vissza kapcsolásra, tehát nem lesz net a mobilon, az alap netet így tudod vissza kapcsolni:

" A mobiltelefonon bepötyögöd *111# USSD kódot -> (1) Továbblépés -> (2) Szolgáltatások és biztonság -> (2) Mobilinternet, Mobil TV és Zene -> (1) Mobilinternet -> (1) Csomagok napi használatra -> (6) (LTE) Alap Net szolgáltatás
Bizonyos esetekben lehetnek eltérések az elérési útban, de az a lényeg, hogy az "(LTE) Alap Net szolgáltatás" pontot kell keresni és aktiválni! "

Remélem segítségedre lehettem. :D

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

 

21-én rendeltem meg a Net & Roll M mobil netet, 25-én aktiválták, most nézem, hogy az adott 20 gb-bol meg maradt 20 Gb, de alatta apro betűvel odavan biggyesztve, hogy felhasználható meg 2 napig... Szoval, akkor valaki magyarázza mar el, hogy, mikortól számoljak az adat keretet. Aktiválastol számítva egy hónap alatt lehet el használni a 20 Gb-nyi adatot?

 

elore is köszönöm.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Minden hónap 28-án van a fordulónap. Ha addig nem használtad el a kereted, az már nem vihető át a következő hónapra. Első alkalommal én is így jártam, aztán figyeltem.  Alapvető probléma a tájékoztatás hiánya, úgy a honlapon, mint telefonon - ha egyáltalán eléred a 1430-at és van türelmed várni 20-30-40 percet. Ultragáz ez a cég.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszi, Roli!  4 előfizetésem van, online fiókom, az oldalon NEM LEHET lemondani a szolgáltatást, egyszerűen nincs ilyen opció!  A mobilinternet szolgáltatásnál próbáltam, persze.  Most a mínuszos kóddal lemondtam, elfogadta. 

Írod, hogy miket kell bepötyögni az alap internet visszaállításához. Passz. Magas. :)  Mely opcióból indulva kell bepötyögni?  Nem értem!  HELP!  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Régen nekem 33kbps sebességű betárcsázós telefonmodemem volt, évekig megelégedéssel használtam (később a csúcs az 56kbps modem volt dl irányban); úgyhogy most lekorlátozottan ugyanannyit kapsz mint akkoriban maximum kaphattál..

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Tamas586
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 órája, acel írta:

Sziasztok

Más szolgáltatónál a korlátozott mobil internet sebesség nagyobb mint az ÁSZF-ben  megadott. A Telekomnál mi a helyzet? A 32kbit-et  pontosan  betartja vagy enged többet? Más szolgáltatónál 200mbitps -et vés többet is mértem ami zenehallgatásra és lassú böngészésre elég. 

Szia.

Net & Roll mobilinternet csomagoknál 128 kbit/s-re lassítják a letöltési/feltöltési sebességet. ÁSZF 2.3.1.1 pont.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nekem a feltöltési bónusszal kapcsolatban lenne kérdésem. 3500 Ft feltöltés esetén van 100 MB belföldi adatforgalom, amely a leírás alapján csak meglévő mobilnet előfizetéshez használható, és 14 napon keresztül. A mobilnet előfizetések, amelyekhez felhasználható a bónusz, fel vannak sorolva, és közte van a Napi Net is, ami viszont 1 napig érvényes. hacsak nem újítom meg naponta.

A kérdésem, hogy ha nekem ilyen mobilnetem van, és kapok 100 MB bónuszt, akkor nekem 1 napig jár csak? Illetve 14 napig, de akkor minden nap újra kell aktiválni a NapiNet-et? Vagy aktiválom a feltöltés napján, az első nap van 110MB, a következő 13-on meg 100-amennyit elhasználtam az első napon? Remélem érthető. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...