Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1
Lesz majd mindenkinek (előfizetéseseknek már van, feltöltéses ügyfeleknek is hamarosan).
De szerintem azt ne várd, hogy LTE alatt egy sima Domino csomaggal 150 Mbit/s sebességgel fogsz hasítani.
Versenyfelügyelet vagy egyéb hatóság nem fog tudni ezzel mit tenni vagy szerintem érdemben foglalkozni sem érdemes vele, mert mobilinternet esetén (hálózattól, LTE-től,3G-től,Hspa-tól, Edge-től függetlenül) a garantált sebesség le és fel irányba is 0 Mbit/s.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Jó napot! Jelenleg domino 5 díjcsomagom van , napinettel de ez kevés , ha megszeretném rendelni a Domino Net Pusz arany és platina csomagot (590ft) akkor azt automatikusan minden hónapban küldik vagy csak akkor ha SMS-t küldök +NETPLUSZA a 1430 ra? Válaszokat előre is köszönöm! Még annyi hogy mikor van a hónapforduló.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Üdv!

 

Jött egy SMS, hogy elérhető lett számomra a 4G, cseréljem le a kártyát. Bementem egy Telekom üzletbe és kértem az új kártyát. Nem megy a 4G így sem, pedig mindenhol be van állítva, hogy keresse a 4G-t. Egy jóbarátomnak már régen van 4G, megkértem, hogy cseréljük már ki a kártyáinkat egy próba erejéig, az én kártyámmal nem volt 4G-je, viszont nekem sem volt 4G az övével. Mi lehet a probléma? 

 

A választ előre is köszönöm.

Tisztelettel: Spisák Szilárd

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ma átvettem a stick-et. Sikerült belefutnom egy hibásba. A router ugyan felismeri, de pár perc alatt úgy felmelegszik, hogy éppen elég megfogni. A ping 400, sebesség kb 2Gnek megfelelő. Közvetlenül a géphez csatlakoztatva a szoftver feltelepül, de az eszközt nem érzékeli. Mármint a kapcsolatkezelő program.  Holnap küldöm vissza. :(

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello, kiegészítés a linkelt oldalon olvashatóakhoz, külföldön a travel&surf csomagokkal jobban jársz, mint a hagyományosakkal (a legjobbak persze az EU Plusz és 100 csomagok, de azokat csak next és music díjcsomagokhoz kérheted). viszont a travel&surf-ök nem mindenhol használhatóak! annak idején kb. az EU-ban voltak elérhetőek, most már úgy látom, kb. 100 országban (Görögországban is)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello telehold, data-only Domino csomagról lévén szó trükkös kérdés :) megnéztem, a Té honlapján található leírások és a Domino díjszabás alapján nincs akadálya. viszont Dominónál bármilyen külföldi használat előtt be kell kapcsolnod a roamingot: "A roaming szolgáltatást az Előfizető akkor veheti igénybe, ha a *104# kód elküldésével aktiválja a szolgáltatást". na ezt próbáld ki elutazás előtt, hogy ez az USSD kód küldés megy-e az adatdíjcsomag-tablet kombón. meg persze írd meg az eredményt, lécci, kíváncsi vagyok :) mindenesetre ha ez megy, a Travel&surf is menni fog...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
1 órája, btz írta:

Akkor lehethogy valaki nem venné meg a bővítő opciót és ez pénzkiesés lenne.

Ez megint piaci kérdés egyébként, merthogy létezik már korlátlan mobilnet - habár nem egy egetverő mobilnetsebesség mint a 4G, de korlátlan éjjel-nappal.

Előbb utóbb ez elterjedhet és ösztönözni fogja a többi szolgáltatót az adatforgalom bővítésre/sebesség korlátozás növelésre.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
13 perce, Papesz89 írta:

Egyébként ez akkor tényleg nem egyszeri adatbővítés hanem minden hónapban hozzácsapják a számlámhoz?

 

Elvileg eseti adatbővítés az itt leírtak szerint, az ÁSZF 2.3.4.1. pontja sem tesz említést arról,hogy 30 naponként megújulna.

1430 felhívod és ott kikapcsoltatod, ügyintézővel.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
5 órája, Buczi Ferenc írta:

meglévő elöfizetésem mellé , egy másik Telecomos telefonra én kaphatok  olyan SIM kártyát ami csak internetre használható ?                                                  

 

DuoNet SIM kártya

:)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Azert gondolom nem egesznap netezni akarsz.      En eleve a szallashelyeket ugy szoktam kivalasztani, hogy biztositva legyen wifi, ha nincs oda nem megyek. Altalaban sok helyen a presszokba, kajaldakban is van wifi eleres. Ezek altalaban vedettek, ertelem szeruen a vendegeknek megmondjak, persze inkabb csak ha kered.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Köszi, pont a napközbeni internet elérés miatt kellene. A leendő partnereinknek, ügyfeleinknek tartok majd előadásokat, ahhoz kell nem kevés net. Minden nap más lesz a helyszín, és kb. ott derül majd ki, tudnak-e wifi-t adni. Közben láttam, a Telekom is jön ilyesmivel, sőt a névazonosság miatt valószínűleg pont ezzel :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia!

Korlátlan közösségi oldalak adatopció szöveges és képi megjelenítésű tartalom használatát biztosítja a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár okostelefonos alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is). Nem használható korlátlanul a közösségi oldalakon megjelenített, beágyazott, de külső oldalakon lévő tartalmak forgalma, különösen hang és videó állományok letöltése vagy megtekintése.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...