Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Sziasztok!

Az lenne a kerdesem,hogyha megrendelem a korlatlan kozossegi oldalak opciót akkor abba beletartozik a messenger is? 

És ha tegyuk fel facebookon jon egy 10 perces video, akkor azt is nyugodtan megnezhetem? 

És mi a helyzet a kepfeltoltessel, az is beletertozik? 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deponere
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szerintem minden Facebook szerverrel létesítet adatkapcsolatot magában foglal ez a szolgáltatás, beleértve video nézést, képfeltöltést, messenger üzenetküldést.

Még nem próbáltam ki a gyakorlatban, de lehet, hogy nemsokára lesz lehetôséem letesztelni.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

TISZTELT  TELEKOM  az  a  bajom  magukkal  hogy  amikor  az  internetet  lelasitják  32-kb-re  nem  működik  az  internet  ne  lasitjátok  le  az  internetet  mert  az  okostelefon   internet  nem  működik  32-kb-es  internettel!!

BIAU

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
tárgyban megírt poszt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ha domino surf csomagom van, és feltöltéshez kaptam 100 mb bónuszt, akkor először ezt kezdi el fogyasztani, ha használom a netet?

Mert ugye a bónusz, csak 14 napig él, ezért érdekes, hogy először a díjcsomagomban levő netet kell lefogyasztani, és aztán kezd csak neki a bónusznak, vagy először a bónuszt eszi meg, és aztán kezdi el csak a díjcsomagom adatát.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
On 6/5/2016 at 0:07 PM, tks said:

Nekem külön jelzi a Surf 150 megáját + 100 mega bónuszt a *111#-en. Majd megnézem, hogy melyiket fogyasztja le, ha használom. Remélem a telekom gáláns lesz, és nem az alapcsomag adatát.

Látom valami moderátor beolvasztotta ebbe a topikba a külön topikomat, ami értelmetlen dolog volt, mert a kérdés-válasz oldalak felfutása óta tudjuk, hogy egy kérdésre a választ sokkal hamarabb meg lehet találni, ha külön oldala van az egyes kérdésnek, nem pedig egy maratoni hosszúságú topikban van valahol eldugva. Szóval bénán menedzselik ezt a fórumot a gazdái.

Mindenesetre a felvetett kérdésre az a válasz, hogy megnéztem az egyenlegeket, és úgy tűnik, hogy-a feltöltési bónuszt kezdi el először fogyasztani, nem az alapcsomag adatát, ami korrekt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdvözlöm!

Telefonon nem tudom Önöket elérni mert nem vagyok ügyfelük így nincs telekódom. Az lenne a kérdésem hogy Net&Roll S mobilinternetüket (tablettel) küldföldön is tudom-e használni és ha igen akkor annak van-e plusz költsége?

Válaszukat előre is köszönöm

Szükiné Németh Nikoletta

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello nniki175, a Té ügyfélszolgálatát azonosítók nélkül is hívhatod, azok csak akkor kellenek, ha meglévő Tés szolgáltatással kapcsolatban szeretnél infót vagy módosítást. a külföldi internettel kapcsolatos kérdésedre pedig dupla igen a válasz. a belföldi keretek külföldön nem érvényesek, roaming adatdíjcsomagot kell venned hozzá, és Telekom Wi-Fi Fon Prémiummal is internetezhetsz (utóbbinál nézd meg, h van-e lefedettség ott, ahová mész)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Jó napot!

Adott egy Domino Web előfizetés usb-modem stickkel.

A kérdésem az, hogy miért jelenik meg a Telekom-fiókba belépve az adott adatsávból visszamaradó adatmennyiség részletezésénél az aktív adatsávnál a helyes aktív sáv helyett a következő sáv.? 

Pl. jelenleg az usb-modemre kapott adatforgalmi értesítő szerint az 1-2 GB-ig terjedő sávban vagyok. Ezzel egybecsengően a hónapban 3000 Ft került levonásra az egyenlegemről. Mindeközben viszont a weboldalra a fiókomba belépve és leellenőrizve az adatforgalmat azt látom, hogy az Aktív sáv díjánál 4500 Ft szerepel. Azaz nem a jelenlegi 1-2 GB-s (3000 Ft-os összesített) hanem a következő 2-4 GB-os (4500 Ft-os összesített) díját mutatja. Ezenkívül pedig következő sávnak a 6000 Ft-os sávot tünteti fel a 4500-as helyett. Miért van ez? 

A jobb érthetőség kedvéért mellékelek egy képet:

http://kepfeltoltes.hu/view/160620/aktivsav_www.kepfeltoltes.hu_.png

Látható, hogy a felhasználható résznél 1 GB-ból visszalévő részről értekezik, tehát nem lehetek még 2-4 / 4-6 stb. sávban, az 1-2 GB-os sávban vagyok.

Köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello kockasinges, ha más szolgáltató netjével ment, akkor is lehet pár bibi, ezeket ellenőrizd:

  • olyan helyen vagy, ahol nincs vagy nagyon lassú az adatkapcsolat (látsz 4G, LTE, 3G vagy legalább E vagy GPRS feliratot a kijelző felső részén, illetve más Tés tud ott internetezni?)
  • nincs mobilinternet szolgáltatásod a Ténél (ezek közül kell bármelyik)
  • a beállítások mégsem jók (itt van az összes, ezeket érdemes megnézned. ha nem találod a telód, válassz egy hasonlót, ugyanott és ugyanúgy kell majd beállítani a tiéd is)

a 4G-vel nyomnád, de nem 4G-s a SIM kártyád eset szándékosan nincs benne, ha a fentiek rendben vannak, 3G-vel vagy 2G-vel akkor is mennie kellene...

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ezen legfőbb alap-adatokat vagy a SIM kártyáról vagy a hálózatból olvassa be a készülék. De ha előzőleg egy másik szolgáltató beállításai vannak meg benne, akkor nyilván nem fog menni (lehet sim cserekor nem frissíti automatikusan). Javaslom próbálkozz gyári alapbeállításra állítani a telefont, vagy hard resetet csinálj rajta (ez persze teljes adatvesztéssel jár) és csak ezután tedd be a sim kártyát...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...