Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Sziasztok!

Van egy problémám, ami lehet, hogy egyszerű, de nekem nem sikerül rájönnöm mi a hiba.

Szóval domino surf díjcsomagom van, egyenlegem is fel van töltve, most kb 3000 ft van rajta, mégis a következő történt:

sms-t kapok, hogy adatforgalmam 80 százalékát felhasználtam, majd újabb sms, hogy mint a 150-et felhasználtam, tovább netezni napidíjas 195 ft/nap tudok. És ez az amit nem értek.

Miért nem megy tovább a domino surf újból 150 megáról? Miért napidíjas és meddig? Ahogy írtam az egyenlegem teljesen rendben van. Mikor lesz újra domino surf? Az egy év sem járt még le, szóval nem értem.

Aki tud, segítsen, köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

Olyan problémám lenne hogy a Domino Surf csomagom mellé van egy NetPlusz XXL is, ami ugye 4G és 150Mbit/s sebességet kínál, de nekem sajnos 50Mbit/s-nél nem jön le több sehol,  hiába max. a térerő,  2 mobilon is próbáltam, mind a 2 telefon 4G-s. Voltam Telekom üzletben is, ahol volt már sim csere de még mindig ugyanolyan lassú, ott azt mondták mást nem tudnak tenni ezen kívül. A probléma pár hónapja van, előtte még egész gyors (kb. 80-90Mbit/s) volt, de 100Mbit/s felett még sose volt.  Ilyenkor mit lehetne még tenni? A válaszokat előre is köszönöm.

14159349_1070143143039970_1797298540_n.j

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
1 hour ago, Roli82 said:

Későbbiekében nagy valószínűséggel nagyobb adatmennyiségű csomagok bevezetése és ezzel tesztelgetik széles körben a hálózatot.

Csak egyszer lenne már olyan, hogy a változások valami érdemi árcsökkentéssel is járnak. Ahogy a kolléga írta fent, az 1000 Ft-ért 1 GB egy ilyen változás lehetne.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
26 minutes ago, anonymus said:

Árcsökkenés nem jellemző, inkább adat keret meg a szolgáltatások nőnek. Pl Next Xl 3Gb ----> 6 Gb

Ez is jó lenne, ha mondjuk a Netplusz S megnőne 200-ról 1 gigára ugyanannyi árért. Egyszer csak el kell jönnie annak, hogy a megabájtonkénti átlagos árak is csökkenjenek.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tks
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Eco Surf díjvsomagba vagyok a Telecomnál és hiába kapcsolom be a mobile netemet már próbáltam mindent nem megy. Elvileg az APN cimem nincsen beállítva vagy mi ...jo lenne a segítség ugyan is 2 éve vagyok Telekomos és most láttam a szerzödésemben hogy van mobile netem az előfizetésemben. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Panni
rosszul irtam be
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Régen dominós koromban (2013) aktív használója voltam a játéknak, azóta csak "hobby" szinten belele bele nézek. 2013-ban nem volt vele semmi gondom. Most van ***** és Telekom előfizetrésem is pár hete, ki is próbáltam vele a játékot, akkor még nem tapasztaltam semmilyen hibát. Esetleg kipróbálhatod egy másik mobilcellában. Az Ingress amúgy is egy olyan játék, hogy mászkálni kell. De ezen logika mentén már lehet, hogy ezt is kipróbáltad (?) Esetleg ha két készülék között cserélhető a sim, akkor azt is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Telefonokban beállítható 3G only üzemmód, android alatt legalább is biztos (tipus függően, de a Beállítások menüben szokott lenni ez mindenféleképp), de applikáció is van ilyesmire a Playen, ami többet tud, és akkor widgettel is lehet kapcaolgatni.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Azt írtad már hogy két simes telóban megcserélted a simet slotokban, de az még mindíg egy készülék, érdemes lenne egy másik eszközt ia bevetni.

Ma kipróbáltam a játékot T mobilnettel, igaz nem mélyedtem bele, de nem éreztem semmi problémát a játék folyamán (mobilnet nem volt lassítva, de egy elég "lassú" cellában próbáltam, 3-4 mbps sávszél)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello @BVv&xgKL (tetszik a neved, jelent valamit, vagy rátenyereltél a billentyűzetre? :D), az általad írtak alapján x-aktásnak tűnik. először arra gyanakodtam, hogy valamelyik nemzetközi internet disztribútor szívatja a Tét, valami szűk kapacitású útvonalat rakott a Té és az ingress közé (pár oldallal, játékkal már volt korábban ilyen). azonban mivel az azonos hálózaton üzemelő bluemobillal nem tapasztalod, tuti más lesz

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Domino esetében nekem továbbra is furcsa, hogy mi értelme van annak, hogy a netplusz s-t havi 1090-ért adják 200 megával, miközben a net&roll 1000 forintért ad 500 megát.  Persze a net&roll az újabb 500 mega megkezdésekor megint levon 1000-et, de aki eddig 200 megával kijött egy hónapban, az valószínűleg oda tud figyelni, hogy a 2 és félszer annyi 500 megát ne lépje túl.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tks
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 órája, Roli82 írta:

Október 1.-től

1. A mobilinternet díjcsomagoknál a letöltési sebességet 150 Mbit/sec-ról 300 Mbit/sec-ra növeljük a feltöltési sebesség változatlanul hagyása mellett. Érintett csomagok Net&Roll M,Net&Roll L, és társkártyás változatai,Next M, Next XL és társkártyás változatai,Domino NetPlusz L, Domino NetPlusz XL, Domino NetPlusz XXL.  Lezárt  Mozaik L, XL és XXL,ikon 200 LTE, ikon 400 LTE,ikon 600 LTE, Next L. Bár az ÁSZF nem tesz említést róla - legalább is én nem találtam -  de az elméleti 300 Mbit/s sebességhez LTE-Advanced ( minimum Cat.6 ) technológiát támogató készülék szükséges illetve hálózati lefedettség!

2. Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők részére a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick díjcsomagok .

Forrás

Nem Dominos Net-Pluszra nem vonatkozik a sávszélességemelés?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...