Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
Azzal a célzattal készűlt a program, hogy a T 3G és a T 4G hálózat használatát ellehetetlenítse. Mint a tények is alátámasszák, sikeresen. Következő lépés a Kábel, az xDSL, majd az Optikai hálózatok működésére terjed ki, természetesen csak és kizárólag a T hálózatát érintve. A pánikbetegségre ajánlom az ANAFRANIL és a FRONTIN tabletták rendszeres szedését, ami megszünteti a szorongásos és depressziós tüneteket.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

A komoly oldalról megközelítve:

A T-Online-nak (ami már évek óta, kb legalább 2009-től nem létezik mint olyan) mi köze van a 3G-hez?

A 3G-nek mi köze van és hogyan a te belső hálózatodhoz?

1,5 év után jutsz el odáig, hogy Linuxon kezdesz el gondolkodni?

Csak téged dedelnek a csúnya és rossz hackerek ott ahol laksz?

Angliában nem támadtak meg a hackerek?

 

Egy kicsit előszedve a trollkodást:

Alufóliával próbálkoztál már?

Sisakot kell csinálni belőle és mindentől megvéd, na meg az eszközeidet is be kell csomagolni alufóliába jóól, és hidd el jó lesz minden, pirulák nélkül is:)

Végső megoldásként pedig a Szallachi Sándort kell megkeresni, hátha tud valami újabb világmegváltó baromságot javasolni :)

 

A trollkodásért elnézést kérek minden jószándékú és éptő hozzászólásokat szóró fórumtárstól! :)

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdv!

 

Az lenne a problémám, hogy a weboldalon keresztül szeretnék mobilitnernetet rendelni a mobiltelefonomra. Azonban szemet szúrt két probléma ( esetleg hiba??? )

 

1. Díjcsomag 1.

Amikor megnézem a díjcsomagokat akkor látható, hogy mindenhol 30 napos a fizetési idő. Azonban a NetPlusz S nél azt írja "nap". Ezzel gondolom arra céloznak, hogy naponta vagy csak elírás és az is 30 nap lenne?

 

2. NetPlusz S díjcsomag megrendelése

Amikor rámegyek a megrendelésre annak ellenére, hogy nem vagyok benne biztos mennyi időre szól akkor még mindig csak annyit ír, hogy "nap". Azonban rámentem a Bővebb ismertetőre és furább dolgot vettem észre.

 

3. NetPlusz S díjcsomag ismertető

Itt már látszik, hogy az ár és azt írja, hogy havi díj.

 

Léynegében: Nem tudok eligazodni, hogy akkor most:

- Mennyibe kerül?

- Mennyi időre szól?

 

Válaszokat köszönöm. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Kedves úgy látom, a link alapján, hogy a Te esetedben az 1090 Ft-os ár az érvényes a Domino Net Plusz S internet csomagra. Ez azért lehet, mert alapesetben olyan díjcsomagod van, amiben nincs internet szolgáltatás. Ezen a linken valóban kétféle ár van: "Még több netre van szükséged?" illetve "Nincs még net a díjcsomagodban?" Ha átkattintasz a 2. mondatra, akkor ott is az 1090 Ft-os ár van az S-es csomagra. Úgy tudom, h 30 napra szól, a bekapcsolás napjától számítva. Egyébként az oldalon azt is feltüntették, hogy az M-es csomag egy hónapig csak 190 Ft (jó, hogy utána több, de legalább kipróbálhatod, én is ezt tettem).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

 

A kérdésem, hogy lehet-e telefon előfizetés mellé net&roll mobil internetcsomagot kérni. Pontosan nekem van a munkáltatóm révén egy dolgozói kedvezményes telefon előfizetésem, és szeretnék társkártyás ne&t&roll S csomagot hozzá ugyanarra a kártyára, és ehhez még egy duo sim kártyát, hogy a táblagépen is lehessen internetezni ugyanazzal az előfizetéssel. Vagy fordítva is jó lenne: net&roll társkártya, és a duo net a telefon kértyáján.

 

Lehet ilyet?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

a Net&Roll az lényegében maga egy "különálló" előfizetés és díjcsomag, amihez mindenképpen sim kártyát kapsz. "További részletek" részt olvasd el a termékoldalon, ott kb. minden le van írva pontosan.

 

Meglévő telefon (értsd hang alapú) csomagodhoz kiegészítő opcióként kérhetsz netet (ezek a NetPlusz csomagok/szolgáltatások, lásd itt: T. Mobilnet). Hogy a dolgozós csomagodra rendelhetsz-e ilyen NetPlusz, vagy egyéb mobilinternetes megoldást, az jó kérdés, nagyban függ attól, mit enged a munkáltatód, mire szerződött a szolgáltatóval (és hogy veled hogyan tud elszámolni, ha extra dolgot akarsz).

 

A Társkártya csomagoknál mindig kell lennie egy kedvezményező előfizetésnek (ami legalább arany vagy platina szinten van, de jöhet mobil vagy otthoni oldalról is). De hogy itt a céges előfizetésed lehet-e ez a kvázi kedvezményező részedre, na az megint jó kérdés (ezt a cégedtől kérdezd, ha van ott valaki aki kimondottan ezzel foglalkozik, tudni fogja talán kapásból).

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...