Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0
40 minutes ago, Attila70 said:

Erre csak te fogsz tudni valaszolni. A feltelepitet progik onalloan dolgoznak. Pl: face, viber satobbi. Vagy akar a frissitesek is lehetnek adat zabalok.

Nem, erre a fejlesztők tudnának válaszolni, hiszen ők írták az app-ot, és ilyen sok forgalom a háttérben szokatlan egy olyan app-nál, ami csak kiír néhány infót az egyenlegről. Mindenesetre letiltottam, hogy a háttérben hozzáférhessen a nethez, úgyhogy ezentúl nem fogja csinálni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ezt én is tapasztaltam, és mivel nekem Domino Surf díjcsomagom van, ráadásul a telefonon beállítottam, hogy 130 mega fölött jelezzen, eléggé zavaró volt. Én is letiltottam a háttér adatkapcsolatokat, plusz a telefon kivételével az összes alkalmazásengedélyt. Azt hiszem ezt az egyet nem engedte, mert akkor nem indult el, ami azért szintén fura.

Ráadásul nekem napi fél óránál nem megy többet a mobilnet, és így is sikerült 50-80 megát összehoznia pár hét alatt.

Nyilván itt nem a fejlesztők a ludasak, hanem a Telekom kért tőlük valamit, gondolom valami statisztikákat készít, és azt küldi haza.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
13 hours ago, tks said:

... Mindenesetre letiltottam, hogy a háttérben hozzáférhessen a nethez, úgyhogy ezentúl nem fogja csinálni.

Arra azért vigyázz hogy ezzel letiltod a naptárat, frissítéseket és minden mást is. Én is csak ~1 hónap múlva döbbentem rá hogy nem megy a naptárfrissítés, talán a levélértesítés se, meg semmi más ami fontos..

Esetleg inkább az áruház beállításaiban lehet beállítani hogy csak wifi esetén frissítsen alkalmazásokat, térképet stb.. esetleg a frissítésértesítést is érdemes bekapcsolni. Mert ha 1 percel azelőtt kezd letölteni mint ahogy elmész otthonról akkor wifin kezdi el de mobilneten folytatni fogja..

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

December 22-én vettem egy ilyen SIM-kártyát és adtak hozzá ajándék 1 GB internetet. Elhasználtam 1GB-ot és levont 2000 Ft-ot, ezek szerint akkor még van 1GB netem. Csak az a probléma, hogy 7 napig érvényes az aktiválástól kezdeve, én 22-én aktiváltam. Megkérdeztem az ügyintézőt és azt mondta, hogy "Nem lett aktiválva az 1GB internet" és ő nem tud mit tenni.

Szerintetek mit tegyek? Hiszen nem szeretném, hogy kárbavesszen az ajándék internet.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok,az lenne a problémám, hogy tavaly december 19-én meghosszabbítottam a meglévő mobilinternet előfizetésemet(aranytárskártya net&roll m).Azért is hosszabbítottam meg,mert volt egy akció, miszerint az első két hónapban megnégyszerezik a felhasználható adatmennyiséget.Így elvileg 80GB- adatmennyiségem lenne.De sajnos nincs.A Telekom fiókba belépve az előfizetéshez 20GB felhasználható adatmennyiség van írva.A kérdésem az, hogy mikor indul a négyszeres adatmennyiség??? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Helló, kb van nekem  3 éve használt  NetPlusS szolgáltatásom feltöltő kártyás telomon ,  ami minden hónapba le vette a pénzt, most szeretnék váltani Netplusz M  szolgáltatásra , és érdekelne hogy  az S szolgáltatás lejárata előtt rendeljem meg az M et ,    vagy utána,  és minden esetben kettő hónapig 2 G  lesz a netem ?  most fog lejárni 19. én 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Napinet mellé nem használható.

Az szomorú, hogy engedik bekapcsolni, és a honlapon sincs normális, tételes tájékoztatás (vagy csak el van dugva), hogy mik mellé használható. Kell hozzá vagy Surf, vagy Domino NetPlusz. Abból is a drágábbik, mert az olcsóbbat szintén csak Surf mellé lehet, de ezt legalább már ki is írják.

Sajnos Telekom mobilnet palettája rettentő kusza a többi szolgáltatóéhoz képest.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ha van mellette valamilyen adatopció.

Napinet mellett úgy működik, hogy minden nap ráaktiválja a napinetet, és akkor lesz 10 megád + ami a maratonból van. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim.
Úgy nem megy, hogy egyszer beaktiválod a napinetet, és a továbbiakban már csak a maratont használod. Nem önálló díjcsomag, csak egy kiegészítés a normál net előfizetés mellé. Ahogy a neve is mutatja: adatopció.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...