Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 2

@ntamas

Tudom, hogy PC-n szeretnél netezni, csak teszt jelleggel javasoltam a mobilt, mert azzal könnyebben lehetne ellenőrizni, hogy esetleg ha kimennél kültérre, akkor átváltana e 4G-re, esetleg elmennél egy szomszédos celláig, megnézni, hogy átvált e 4G-re. Ehhez elég lenne egy ismerős telefonját kölcsön kérni nem feltétlenül kell venni magadnak sajátot.

Sajnos elfogytak az ötleteim, hogy miért nem vált neked 4G-re a cuccod, ezért úgy érzem, ilyenkor csak teszteléssel lehet tovább jutni, újabb információk, újabb kiindulópont kéne.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Na egy másik fórumon megírták az okosok, hogy az MMS-t aktiválni kell, mert ellenkező esetben valami idétlen bug miatt lebutul a sebesség 3G-re. Attól talán több egy kicsit igen, egy gagyibb sebességű HSPA-nak felel meg. De ha beaktiválom az MMS szolgáltatást, akkor hirtelen lesz 4G, de az sem megy 24 megabit fölé.

Nálam Tékomon mindig gagyibb a térerő függetlenül attól, hogy van-e net vagy nincs. Mellesleg az ablakomból rálátok három adótoronyra. Nem a távolban vannak, hanem a szomszéd tízemeletes tetején.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Korlátlan nyári adatforgalom új vagy meglévő Mobil L vagy Mobil XL hang díjcsomag előfizetőknek 2017.06.01. – 2017.08.31. között.
A promóció időszakában a Mobil L, illetve a Mobil XL hang díjcsomagra 24 hónapos határozott idejű szerződést kötő/vagy azzal már rendelkező előfizetők számára elérhető az ajánlat.
A promóció időszakában kötött előfizetői szerződések esetén automatikusan, azt promóció indulását megelőzően kötött előfizetői szerződések esetén pedig az előfizető a Telekom Applikáción történő megrendelését követően tudja igénybe venni. A mobil adatmennyiség korlátlansága kizárólag belföldi adatforgalmazásra vonatkozik.

ÁSZF 9 számú melléklet 27. sor

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Domino NetPlusz nyári promóció 2017.08.31-ig vagy visszavonásig.

Igénybe vevők köre:

Domino NetPluszt igénybe vevő új és meglévő ügyfelek.

Kedvezmény:

A Domino NetPlusz szolgáltatás bennfoglalt belföldi adatmennyisége a promóció időtartama alatt EU roaming helyzetben is felhasználható.

Feltételek:

Aktív Domino NetPlusz szolgáltatás. A kedvezmény a meglévő ügyfelek számára a Szolgáltató rendszerkapacitásainak függvényében fokozatosan kerül beállításra 2017.07.10-ig.

Coop promóció 2017.07.01 – 2017.12.31.-ig

Igénybe vevők köre:

Aktivált Diák opcióval és Coop törzsvásárló kártyával rendelkező ügyfelek

Kedvezmény:

Az aktiválást követő 60 napon belül a fordulónapokon további 2GB adatot biztosítunk a Diák opció által biztosított 2 GB adatmennyiséghez.

Feltételek:

- az előfizető jogosult a Diák opció igénybevételére
- aktivált Diák opció
- az előfizető nevére szóló Coop törzsvásárlói kártya

Forrás ÁSZF 9 számú melléklet

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

2017. November 10.-től hatályos új változások:

Új mobilinternet díjcsomagok kerülnek bevezetésre.
A Net 500 MB, Net 2 GB, Net 6 GB, Net 15 GB díjcsomagok a Mobil hang díjcsomagok mellett, a Net 6 GB és a Net 15 GB díjcsomagok önállóan is igénybe vehetőek.

Új promóciók.

Lakossági ÁSZF.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Díjmentes 3GB 7 napra promóció

Bővebb infóért klikkelj  ide.

Coca-Cola promóció

Igénybe vevők köre:
Mobil internet hozzáférési szolgáltatással rendelkező Domino és mobil internet hozzáférési szolgáltatással rendelkező havidíjas előfizetők

2018. augusztus 01-től 2018. december 31-ig
A Coca-Cola WOAH kódfeltöltő okostelefon alkalmazásán keresztül aktiválható 100 MB díjmentes adatmennyiség. Az adatmennyiség az egyes Coca-Cola 250 ml és 330 ml dobozos üdítők nyitófülein kódok kerülnek elrejtésre. A Coca-Cola által üzemeltetett okostelefon alkalmazásán keresztül Szolgáltató részére történő megküldésével aktiválható. Az adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel az aktiválástól számított 24 órán belül. Azonos előfizetői hívó számra egy napon belül legfeljebb 3 kód tölthető fel,legfeljebb 300MB adatmennyiség erejéig. Az adatmennyiség a kód feltöltése során más, a feltételeknek megfelelő előfizetői hívószámra is megosztható, minden egyes aktiválás alkalmával legfeljebb 50 MB erejéig. Felfüggesztett,szüneteltetett, korlátozás alatt álló és mobil internet-hozzáférési szolgáltatással nem rendelkező előfizetők nem vehetik igénybe a promóciót.

Zene opció promóció

Bővebb infóért klikkelj  ide

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Én úgy tudom, hogyha az otthoni előfizud mellé szeretnél társkártyás csomagot (akár készülékkel is), de csak otthoni oldalon van meg az arany kiemeltséged, kis csavarral leadhatod a megrendelést ONLINE is.

 

Válassz ki egy vele egyenértékű NEM társkártyás csomagot, és a MEGJEGYZÉS rovatba, a Fizetési és szállítási adatoknál írd be, hogy X Aranytárskártyát kérsz valójában. Ebben az esetben - látva az "eelntmondást" fel kell, hogy hívjanak egyeztetés céljából.

 

Próbád ki, és jelezz kérlek, ha sikerült :-)

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
Köszönöm a gyors válaszokat. De ha ez tényleg így van, akkor az nagyon nem örvendetes, mivel a "kártyás" is ugyanolyan jó magyar forinttal fizet, mint a "számlás". Az addig rendben is volna, hogy a "számlás" kiszámíthatóbb, kifizetődőbb a cégnek és emiatt kedvezményekben részesül vételárban és tarifákban, de ezt az anyagi vonzatot átvinni a technológiaiba azért már túlzás.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...