Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Szeretném tudni, hogy a T-Mobile milyen frekvenciákat használ az LTE és a HSPA+ szolgáltatásokhoz. Erre azért lenne szükségem, mert vettem egy LTE modult egy Lenovo notebookba (Sierra EM7355 Gobi 5000), és nem áll össze LTE-vel, csak HSPA-val (a csomagom lehetővé tenné, minthogy külső mobil stick-el tudom is használni a szolgáltatást LTE-vel). Az a gyanúm, hogy ez az eszköz nem alkalmas azokra az LTE és HSPA+ frekvenciákra, amit a magyar T-Mobile használ.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ezek szerint a HSDPA és a HSPA+ ugyanazon a frekin üzemel? Ez a ketyere elméletileg támogatná a HSPA+ -t és a 2100MHz-et is. Vajon akkor mi a max. sebesség, ami ebből a szerkenytűből kijöhetne? Az egyik oldalon azt olvastam, hogy a HSDPA max. sebessége 99.3 Mbps (http://bit.ly/1IGqa3f), de máshol a HSDPA-ra csak 10-14 Mbps-ot írnak. Az a gondom, hogy vajon valamit még kellene faragnom a gépen (drájver vagy valami, bár már mindent megpróbáltam), vagy az általam mért 13-14 Mbps a max. amit ebből az eszközből kihozhatok. Sajnos valószínűleg a másik fajta modult kellett volna megvennem (EM7345), az talán normálisan támogatta volna az LTE-t is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ezeket tudja:

 

  • Mobile Band
    LTE AWS/700/850/1900 / W-CDMA AWS/850/900/1900/2100 / CDMA 800/1700/1900
  • Cellular Protocol
    EDGE, GPRS, GSM, Gobi, HSPA+, LTE, WCDMA

A helyzet egy kicsit zavaros, mert a kütyü saját szoftvere azt írja ki, hogy HSDPA-val áll össze, a Windows pedig azt írja ki a jobb alsó sarokban a kapcsolatoknál a mobil kapcsolatra ráállva, hogy HSPA+ : http://bit.ly/1Mpzvuf.

 

Egy másik helyen ezt írják erről a modulról:

LTE/EVDO/HSPA+ 42Mbps

 

Ez az utóbbi azért is érdekes számomra, mert nekem egy 30/10Mbps-os csomagom van a T-Mobile-nál, aminél a szolgáltató elvileg még nem is engedélyezi az LTE-t, csak a HSPA+ -t (ha jól tudom). Namármost, ha ez a modul tudja a 42Mbps-os HSPA+ -t, akkor elvileg ki kellene tudnom hajtani a 30/10Mbps-ot is. De nem tudom. Viszont egy külső Huawei stick-kel szépen megy az a sebesség.

 

A speedtest.net-tel a modul-lal sikerült egy 20/4Mbps-os mérést csinálnom: http://bit.ly/1KqKANa

 

Akkor ez most vajon milyen üzemmód lehet, és van-e esély nagyobb sebesség elérése??

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia!

 

Hogy a közeljövőben várható-e az említett területeken ilyen irányú fejlesztés azt csak az ügyfélszolgálattól tudhatod meg.

Vedd fel velük a kapcsolatot a:

 

www.telekom.hu/irjonnekunk

 

e-mail címen! Írd meg kérdésedet pontos cím, és MT azonosító kíséretében, és az ügyfélszolgálaton utánanéznek, hogy számíthatsz-e rövidesen a 4G megjelenésére vagy sem. 

PS.: Most nézem figyelmesebben, hogy több területet is felsoroltál, akkor természtesen ezeket is említsd meg a leveledben!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia!  Köszönöm a linket. MikroTik router-em van. Egy a  kompatibilitási listában szereplő stick-et sem fogadta el. Ezt ami most van (E392u-12) ezzel megy. Tartaléknak akarok plusszba egyet. Más tipust az előbb említettek miatt nem merek megkockáztatni. Nemtom ez  a  használt mennyire lehet leharcolt. Lehhet méfgis meglépem . :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...