Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Kár, hogy már nem lehet szerkeszteni és/vagy törölni az eddigi hsz-elket, mert akkor újraírnám az egészet. :)  Ma tovább vizsgálódtam és rájöttem, hogy ez a stick nem támogatj a a falusi LTE-t (850 MHz)  csak a városi 1800 és vagy 2100 MHz-et. Ott csak 3G+ . Itthon kifogástalanul működik. Bocs, h fárasztalak benneteket, de ki tujda lehet tanultok belőle. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

sziasztok !

 

Körülbelül 1 hete hogy a mobil stick-es( net & roll csomag) netem iszonyat belassult. Mivel elég sokat dolgozom, így viszonylag későn vettem észre/vettem tudomást a problémáról amiről alább írni fogok. Adva van egy 8 gigás adatforgalmi korlátos mobilnet. LTE modem, a számítógéppel nincs probléma, sms-t sem kaptam arról hogy elértem volna a limitet, mégis sajnos nincs még egy negyed megabit sávszélesség sem. Iszonyúan lassú. Az oldalak nagy többségét gyakorlatilag nem lehet megnyitni. A rendszer LTE sebességet jelez, speedtest.net szerint 0,12 Mbit a letöltési sebesség, ami elfogadhatatlan és használhatatlan. Nevetséges de mire eljutottam ide, erre az oldalra, beletellett nem kevés idő...Ezideáig nem volt problémám, már majdnem másfél éve vagyok előfizető. Segítséget kérnék, linkeljen valaki egy oldalt amit megnyitva legalább üzenetet tudok írni a  telekomnak. köszönöm előre is.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Hello crpa7, legkézenfekvőbb a szerződés. ha nincs/ nincs rajta, akkor előfizetésesnél a számla. ha ez sem játszik, mert még nem kaptál vagy Domino kártyásként nem is kapsz, akkor jelszó ellenében az internetes önkiszolgáló vagy az ügyfélszolgálat. végső esetben Té üzletben megkapod...
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Tisztelt Katonasandor!

A routeren ha minden igaz, van egy körülbelül tollhegynyi "reset" gomb. Ha azt pár másodpercig benyomva tartja, a router visszaáll az alapértelmezett beállításokra.

Remélem tudtam segíteni, kérem jelezzen vissza, hogy sikerült-e.

Köszönöm és szép napot!

Üdv:Laci

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Tisztelt btpraktikum!

Szerintem ezt nincs fent a Telekom honlapján, de cáfoljatok meg, aki megtalálja.

Én rákeresve a Google-n, ezt találtam, ez lehet hogy jó lesz (KATT)[http://www.modemsoftwarefiles.in/2013/09/download-zte-mf662-driver-windows.html]

Kérlek dobj egy visszajelzést, hogy sikerült-e.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Üdvözletem!

Egy új telefont vásároltam a minap az Auchan áruházban amelyet aktiváltam és még aznap át is váltottam a díjcsomagot Domino 5-ből domino surf-re.
Az egyenleg szerint rendelkezésemre áll a 150 mb net. Viszont nem tudok netezni.
Elképzelhető hogy addig amíg meg nem érkezik postán a végleges regisztrációhoz szükséges kód addig ezzel a lehetőséggel nem tudok élni ?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Tamás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Sziasztok!

 

Like 300 csomagot használok. Általában elég szokott lenni a mobilinternet, mindig a hónap végére merül csak le, de most nagyon sokat kellett használom, ezért már tegnap lemerült.

Tudok mobilinternetet venni csak erre a hónapra? Semmiképp nem szeretnék előfizetést, mert jövő hónaptól megint elég lesz a csomagban foglalt mennyiség, csak erre a hónapra kéne. És ha tudok ilyet, meg tudom venni a https://www.telekom.hu-n?  

Még soha nem vettem vagy fizettem be a telekomnál semmit online, úgyhogy még nem igazán ismerem, mi hogy működik itt, így erre se jöttem még rá.

 

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Szandi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...