Ugrás a tartalomhoz
  • 4

btz

Kérdés

  • Válaszok 728
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1

@Lacko85

Nincs lekorlátozva a letöltés 10 kbps-re és a feltöltés esetén sincs olyan, hogy nem tudják korlátozni. Olyan lassú a neted, hogy a mérő hibás adatot mér. Ennyi.

Azért ilyen drága, hogy kevesebben lógjanak rajta, mivel osztott közeg, így aki megfizeti, az minőségibb szolgáltatást kap. Majd idővel biztos olcsósodik az elérés. Pl egy DSL is 25ezer volt régen, ma meg 4000.

Így van, ilyesminek elegendő, de azért voltak gondok.  3-4 évvel ezelőtt én is nyomultam így de ma már felhasználói szokásaim végett, már nem tudom megtenni, hogy limitált sebességgel szenvedjek.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Díjmentes korlátlan hétvégi internet dominósoknak.

Tőlünk szabad kezet kapsz a hétvégére!

Fontos számunkra, hogy Domino kártyásként megtapasztald a korlátlanság élményét, ezért 2017. május 27. és 2017. május 28. között minden aktív SIM-kártyával rendelkező Domino ügyfelünknek belföldön korlátlan és díjmentes mobilinternetezést biztosítunk. Használd szabadon a telefonod, fotózz, videózz, oszd meg és netezz korlátlanul, mert ezen a hétvégén most képes vagy rá Te is.

Bövebben itt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Nekem is pontosan ugyanez a problémám, Netplusz L csomagom volt mar hónapok óta, viszont amikor beharangozták, hogy a régi csomagok megszűnnek, helyette újak lesznek, online lemondtam, és megvásároltam a Maraton 4gb-ot. A hónapfordulón azonban a lemondás ellenére ismét aktiválták a netplusz L-es adatfogalmat, akkor nem szóltam miatta. Ebben a hónapban pont emiatt nem töltöttem annyit a kártyámra, hogy le tudták volna vonni a régi csomagom árát, meg amúgy is volt még 2Gb a Maratonból. Kaptam az smst, hogy nincs elegendő egyenlegem, majd újra aktiválják, ha lesz... (amit ugye online lemondtam....?!)

Bementem ügyfélszolgálatra, hogy mégis mit csinálnak... ott a rendszer szerint nincs aktív mobilinternet csomagom... online, ill az alkalmazás is mutatja a Maratonból fennálló 2 GB-ot... az ügyfélszolgálaton, és a honlapon is bejelntettem a panaszt, ezt elvileg 30 napon belül kivizsgálják, utána megyek a fogyasztóvédelemhez... pláne így, hogy nem egyedi eset, hanem mondjuk ki csoportos lehúzásról van szó.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello @marcell, akkor lehet ilyen, ha mást vagy egyidőben mást is rendelsz, esetleg más szolgáltatásnál pont akkor indul újra a 30 nap, így azt is levonja a Té. viszont nem találtam semmit, ami az 1195 Ft-ot 1900-ra növelné :( biztosan 500 MB-osat rendeltél, nem 1 GB-osat (1845 Ft)? illetve pontosan 1900-at vontak, vagy csak kb. annyit (nyilván az 500 MB helyett 1 GB akkor lehet válasz a kérdésedre, ha az általad írt 1900 Ft csak kerekítés). én a helyedben a Té oldalán vagy a Té appban megnézném, mim van, és ha nagyon nem klappol, akkor hívnám a Tét (bár pontosan lehet, hogy csak Té üzletben tudják majd megmondani)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
8 perce, Roli82 írta:

Várj még a vásárlással mert nem vagyok benne biztos, hogy Domino Fix mellé aktiválható...

A többit passzolom.

A magenta, és havidíjas csomagok hűség bélküli árai hol vannak? csak az ÁSZF-et nem töltöttem eddig le.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: acel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
12 órája, Roli82 írta:

A hűség nélküli (amit persze megszűntettek) árak csak hosszú aszf olvasás után derülnek ki. De legalább ezzel sincs egyedül a telekom. Úgylátszik tényleg elhagytuk valahol a "ki kell irni a nem kedvezménye árat" rendeletet mostanában.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

2017. November 1.-től visszavonásig

3 GB 3 napra új és meglévő Dominó előfizetőknek

3 GB belföldi adatforgalom 3 napra, melyből 1 GB EU romaing helyzetben felhasználható.
A 3 GB 3 napra promóció díja: 1100 Ft

Az előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a Telekom Alkalmazáson keresztül tudják megrendelni.

300 MB 7 napra napra új és meglévő Dominó előfizetőknek

300 MB adatforgalom 7 napra, melyből 300 MB EU romaing helyzetben felhasználható.
A 300 MB 7 napra promóció díja: 500 Ft

Az előfizetők a promóciós ajánlatot kizárólag a Telekom Alkalmazáson keresztül tudják megrendelni.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Érdemes LTE-re csatlakozni és LTE képes kütyüt venni, mert én azt tapasztaltam, hogy a 3G/HSPA elég silány volt, bekapcsoláták az LTE-t és fényévekkel jobb lett a mobilnet és a térerő is. Az oldalak betöltése normális sebességgel történik, stabil a kapcsolat, levelek elérése is ok, tableten és laptopon is.

Visszaváltva 3G-re meg újra szenvedés...

És ez a főváros mellett volt, szóval szerintem ahol a 4G-t betolták, ott inkább már csak azt fogják fejleszteni érdemben, így ha készüléket választasz, akkor ezt vedd figyelembe.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Őszintén örülök a 4G elterjedésének, de még jobban örülnék, ha csak sima 3G is menne Bükön, ahol ha sikerül felkapcsolódni, és fentmaradni, akkor a sebesség vetekszik a régi telefonos internet sebességével. Érdekes módon a fürdőn bezzeg jól működik. Amúgy látom a tornyot, csak "elfelejtettek" antennát irányítani a város felé is. Évek óta jelezzük a Telekom felé, de le sem .... minket :( Ja, és a telefonálás is megbízhatatlan ugyanebből az okból.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...