Ugrás a tartalomhoz
  • 0

frissítés- minek?


Törölt_tag5778

Kérdés

Tisztelt Telekom!

és még jobban tisztelt Ügyféltársaim! 

 

Érdeklődöm, hogy ki tudja, sejti, hogy mi a Magyar Telekom jól megbecsült ügyfelei mikor kaphatjuk meg azt az ukránoknak, románoknak, cseheknek és szlovákoknak és persze az osztrákoknak, franciáknak és még ki tudja kinek nem járó telefon firmware frissítést. Naná, hogy a ***** és a *****fon itthon már megcsinálta, egy csomó Samsung készüléken ( olyan olcsókon is mint a Galaxy Alpha) már az új android ( 5.02) fut.  A Samsungnál azzal ráztak le, hogy a Telekom intézi. Nos? Valaki tud valamit ez ügyben? Megköszönöm ha elmondja..

addig is

Tisztelettel:

 

Hujder Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello Zoltán, milyen telód van? az alapján tudnák megmondani a tagtársak (ugyanis ez a felület nem ügyfélszolgálat, egymásnak segítünk, persze vannak itt Tés munkatársak is), hogy kiment-e már rá az új sw. mellékesen az én telómra sem jött még meg, közben minden ugyanilyet használó kollégám, cimbim már megkapta (a Tések is, így gyanús, hogy nálam van valami egyedi gond)...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia. 

Köszönöm a választ. 

Samsung Galaxy Alpha. a T nél vettem 2014 decemberében.. Nagyon kéne a frissítés, mert sokszor eldobálja a hálózatot. Nem kapcsol át 4 G ről.. ami azért elég vicces. Egyébként nagyon szeretem..csak hát döbbenet, hogy egy 130 ezer forintos  telefonhoz könyörögni kell a frissítésért. Miközben Ukrajnában ( is!!)  már minden szolgáltató kiadta..  Mondjuk ott háború van.. 

A Samsung a T hez küld, ők meg a Samsunghoz. Ügyfél ping-pongnak hívja a haverom  az ilyet.. :-)  

Szia

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello Zoltán, egyetértek :(, és remélem, lesz valakinek konkrét infója erről a típusról (majd én is körbenézek, körbekérdezek)

a ping-ponggal kapcsolatban pluszinfó, egy korábbi kérdező miatt utánajártam, hogy a magyar szolgáltatók közül egyedül a Té teszteli a gyártóktól kapott szoftvert, de ez legfeljebb pár nap pluszban (cserében biztosan nem vackot kapunk). a teszt után visszaküldi a gyártóknak, akik valami Tétől független, egyedi, belső logika és ütemezés alapján szórják a felhasználói csoportoknak (elképzelhető, hogy a melletted álló megkapja, míg te még nem). tehát a Ténél legfeljebb pár napot van a labda, sem előtte, sem utána nincs ráhatásuk az ügyre...

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: teherwagon
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...