Ugrás a tartalomhoz
  • 0

sundance channel


Törölt_tag5901

Kérdés

Önök akik a bónusz csatornára tették a sundance channelt, hány %-ban biztosak abban, hogy ez jó ötlet volt?Önök akik a bónusz csatornára tették a sundance channelt, miből gondolják, hogy ez nekünk megfelel?Úgy gondolom ugyanis, hogy Önök vannak értünk és nem fordítva.Márpedig mi fizetünk.Kettő kérdésem van fentebb, mindkettőre kérném szíves válaszukat.Köszönöm

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Üdv.

A fórum nem hivatalos ügyfélszolgálat, így itt hivatalosan nem kap választ.

A bónusz csatorna egy promóciós csatorna, minden hónapban más csatorna látható rajta, filmvilág és a nagyvilág minicsomagból válogatják ki. Előbb utóbb az összes csatorna végigpörög a bónusz csatornán. Mellesleg ingyen van, szóval a hőbörgés felesleges, ha nem tetszik ne nézze.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Izlesek es pofonok kulonboznek. Mindig lesznek olyanok akiknek nem jo egy csatorna nekik meg az nem jo ami a masiknak jo. Egy ember atlagosan 5-8 csatornat nez. Egy atlagos csaladban ez a szam 15-20 csatorna. Ket csaladkozt is jelentkezik ezek kozott elteres.

Kb: 10 csatorna ami a nezettseg zomet elviszi ez egeszul ki a maradek 5-10 csatornaval. Na ezek amik nagyban elternek egymastol

Ezek mellett ha lecsokkenne (akar egyenileg osszerakas lehetosegevel is) a csatorna szam akar az alap esetben nezett 15-20 csatornara akkor az lenne a felhaborodas targya. Legalabbis abba az elofizetoi retegben akik ebben nottek fel. Szorfolni mindenki szeret. Nekem a lanyom ha nincs tv akkor ebbol nem csinal problemat (persze van nala is), de ha az eseteben a nettel lenne valami akkor igen morcos lenne. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Attila70
ez torles
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...