A követéshez jelentkezz be
Követők
0

TELEVÍZIÓ VÁSÁRLÁSI KÍSÉRLET
nagymaki kérdezte,
Kérdés
12 válasz erre a kérdésre
Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez
Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.
A követéshez jelentkezz be
Követők
0
Posztolva ekkor:
Minden további kecmec nélkül idemásolom a történteket. A levelemet természetesen elküldtem a tkom oldaláról is,na onnan vagy szokott jönni válasz vagy csak igen későn,vagy nemItt az eset:Írom,illetve küldöm ANASZIRODA VEZETŐJE!! SÜRGŐS!!!! Tisztelt Panasziroda vezetője! Ismét a szokásos mederben folynak a dolgok Önöknél! Én ostoba,ismét üzletet próbáltam a Tkommal kötni. 2015 augusztus 3.-án rendeltem egy Samsung 40"-os televíziót,egy összegbeni fizetéssel 79 990 Ft,.ért. Édesanyámnak szántam volna születésnapi ajándékként,tudniillik,ma 91 éves. Múlt héten láttam is az oldalamon a rendelést,amiből szerződés lett amit cégszerűen aláírt Christopher Mattheisen és Méry Katalin. Múlt hét pénteken érdeklődtem ezután telefonon,mikor szállítják a készüléket. Az ügyintéző úr közölte,valami nem stimmel,mert a futár felé "elakadt" a dolog,most ő rendbe hozza. Ma,az az 2015.augusztus 10.-én édesanyám 91.születésnapján,megnéztem az oldalamat a Telekom.hu-n,meglepődve láttam,eltűnt a megrendelés és a szerződés is. A szerződést elmentettem,mellékelten küldöm.Nosza felhívtam az ügyfélszolgálatot,ahol egy hölgy közölte,nincs televízió rendelésem (a típusszámot amit rendeltem érdekes módon tudta rákérdezésemre). Most újra felveszi a rendelést. Mondtam neki,a Tkom magyarországi igazgatójának és Méry Katalinnak az aláírásával érvényes szerződésem van,azt mondja meg,mikor szállítják a televíziómat. erre nem tudott választ adni. Én ezt szerződésszegésnek tekintem,ezért semmilyen szolgáltatásukra nem tartom érvényesnek a hűségnyilatkozatot,ezért más szolgáltatóhoz fogok átjelentkezni. Amennyiben nagyon gyorsan megtudja a problémát oldani,ugye nem minden nap 91 éves az ember anyukája,akkor még elgondolkodom a dolgon. Egy születésnapi ajándék tűnt el igen kedvelt szolgáltatómnál. A szokásos,hosszú hosszú ügyintézésük esetén,már tudom hová forduljak,nem beszélve ez a 91 év nem mindennapos ugye?? Üdvözlettel. Makaró AntalPaloma: Az lenne a kérés, legyen szíves IDE KATTmegírni a problémát ( bemásolva a fenti szöveget ) kompetens kollega fogja Önt felkeresni és tájékoztatja.Ön: Nagyon szépen köszönöm kedves Paloma
Paloma: Nagyon szívesen, további szép napot!
Paloma: Viszontlátásra!Ön: kkkk Várjon kérem. A honlapon már elküldtem a levelet,csak az a baj azzal,hetek telnek el amire megnézikÖn: Makaró Antal>PalomaPaloma: 3 napon belül válaszolnak a kollegák, még telefonon vagy üzletben tud érdeklődni, de sajnos itt a chaten nekünk jogosultságunk nincs ránézni a megrendeslésre, előfizetésre.Ön: Köszönöm szépenPaloma: Nagyon szívesen!Paloma: Szép napot!A Magyar Telekom ügyintézője lezárta a chat beszélgetést.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon