Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Paranormális hívások nem okos telefonon


Ikszy

Kérdés

Jó napot Fórumozók'

Van egy LG KC550 tipusú mobilom, amit eddig problémamentesen használtam. Előfizetéses Mátrix dijcsomagos. Egy emberkével használom többnyire 0 Ft-os dijjal, Aranykártyás. Számláim így is közel 10eFt-asak.

A júliusi áremelkedés a T.com üzleti információ szerint nem vonatkozik erre a dijcsomagra. Első meglepetésem akkor ért, amikor a számlában nem került levonásra a 20 db SMS, amit május végéig kaptam. Hogy miért azt még nem sikerült megfejtenem.

Második: paranormális jelenségek, a telefon magától tárcsáz számokat egymás után akár 7-szer is, különböző időpontokban. Hajnal:5ó 17-kor, éjjel 23ó 30-kor, 2 óra 16 preckor.,ÉN alszom, a telefon müködik. Tárcsázza a számot, aki visszahív, hogy én hívtam/ Én ugyan nem hívtam, mondom, alszom. Persze nem hiszi el. Megnézem a telefont én döbbenten látom, hogy a tárcsázott hívások között, valóban ott szerepelnek a hívások. Napközben, akit utoljára felhívtam, / nem fogadott hívás lett/ többször a telefon tárcsázza.

Kérdésem, valamilyen készülékhibáról lehet szó, vagy mi lehet ez?

Voltak telefon lopások / 2 db készüléket is elloptak./, de természetesen azonnal letiltattuk a SIM kártyát. Ennek úgy gondolom nem lehet köze ezekhez a hívásokhoz. Bár a telefonszámok megmaradtak az új készüléknél.Mit lépjek , valaki tudna tanácsot adni. Vegyek új telefont, új telefonszámot kérjek?

A válaszokat előre is köszönöm.Ikszy

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

6 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello Ikszy, a korábbi lopásnak, egyáltalán a SIM kártyának ehhez nem lehet semmi köze. telefonhibának is furcsa. nem fekszel rá véletlenül, érintés nélkül műveli mindezt? ha igen, én a helyedben a korára tekintettel elengedném a telót.

ha nagyon ragaszkodsz hozzá (megérteném, mert a maiakhoz képest tudásban őskövület ugyan, de szerintem szebb bármelyiknél ), érdekességképpen nézd meg, a menü/beállítások, hívásbeállítások/automata újrahívás funkció ki van-e kapcsolva (elvileg nem erre van, de ennek véletlen érintéssel kombinált működése állhat legközelebb az általad tapasztaltakhoz), illetve nyomj egy gyári visszaállítást (biztonsági kód kell hozzá, ami a régi Samsungoknál alapból a 4db 0, viszont vigyázz, ez gyalulhatja a telót).ha ez sem segít, akkor marad a szoftver újra (ha hozzáférhető még), de ez csak akkor, ha önerőből meg tudod oldani (ha nincs különösebb érzelmi értéke, ne fektess bele ennyi energiát, pénzt meg semmit, a legolcsóbb okostelefonnal is jobban jársz).

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Hello Ikszy, köszi, igen, akkor engedd el a telót. esetleg a mentés után a gyári visszát még próbáld meg (a korábban írt 4 db 0 alapkód stimmel, csak a gyártót írtam el véletlenül), persze nem garantált, hogy segíteni fog. és nem vagy vénasszony, ne viccelj, aki fórumozik, hibát kutat, adatokat ment, az nem lehet az :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Kedves@Ikszy!

Egyetértek az előttem szólókkal, aki már megtalálta a Telekom fórumát, és a hibajelenséghez tartozó topic-t, az az én szememben 20 éves fiatal :) Ön az élő példa arra, hogy igenis meg lehet ezeket tanulni, nem lehet kifogás, hogy nem ma született. :)

Én is az új készüléket javaslom. Amit eddig megtudtam Önről, az alapján bizton állíthatom, hogy az okostelefon megtanulásával és használatával sem lesznek problémák. Bármi kérdés van, forduljon hozzánk bizalommal
:)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia! Köszönöm a választ.Hát elég őskövület, de nem Samsung, hanem LG a telefonom. Amikor vettem még nem volt okostelefon, és nekem az 5 Mega Pixel miatt kellett. A külső memóriával nekem megfelelt./ Egyébként 68 éves "vénasszony" vagyok, aki 1994 óta netezik./Szóval ha nincs más lehetőség /amit ajánlottál megnézem/ de a vége egy új teló vásárlása lesz. Ideje végre fejlődnöm tovább.Mégegyszer kösz. Ikszy

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

*teherwagon írta:

Hello Ikszy, a korábbi lopásnak, egyáltalán a SIM kártyának ehhez nem lehet semmi köze. telefonhibának is furcsa. nem fekszel rá véletlenül, érintés nélkül műveli mindezt? ha igen, én a helyedben a korára tekintettel elengedném a telót.

ha nagyon ragaszkodsz hozzá (megérteném, mert a maiakhoz képest tudásban őskövület ugyan, de szerintem szebb bármelyiknél ), érdekességképpen nézd meg, a menü/beállítások, hívásbeállítások/automata újrahívás funkció ki van-e kapcsolva (elvileg nem erre van, de ennek véletlen érintéssel kombinált működése állhat legközelebb az általad tapasztaltakhoz), illetve nyomj egy gyári visszaállítást (biztonsági kód kell hozzá, ami a régi Samsungoknál alapból a 4db 0, viszont vigyázz, ez gyalulhatja a telót).ha ez sem segít, akkor marad a szoftver újra (ha hozzáférhető még), de ez csak akkor, ha önerőből meg tudod oldani (ha nincs különösebb érzelmi értéke, ne fektess bele ennyi energiát, pénzt meg semmit, a legolcsóbb okostelefonnal is jobban jársz).*

Megnéztem az automata újrahívás funkciót nem volt bekapcsolva. Nem feküdtem rá, sőt volt, hogy még nem is voltam egy helyiségben a telóval. Ezekért fogalmaztam úgy, hogy "paranormális", amit csinál. Ma is tárcsázott 16ó 30-kor egy nemrég beírt új ügyfelet, akivel előzőleg, nem fogadott hívásom volt.Na mindegy megpróbálom kiszedni a képeket, neveket és hangfelvételeket, és írány a T-bolt.További jó munkát, údvözlettel: Ikszy

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...