Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sony Xperia Z3 párásodo kamera lencséje


NikonD

Kérdés

Egy olyan hibával fordulnék hozzátok, hogy a fent említett típusú telefonom egy tiszta hegyi vízben vett egy fürdőt, mivel elvileg vízálló. Azóta parasodik hőmérséklet változásra a lencse, viszont minden más ugyan úgy működik, viszont ez egy elég idegesítő hiba mivel pont hogy a telefon egyik legfontosabb "szerve" nem működik rendesen, utánna olvasgattam hogy elvileg akkor jár a garancia ha az oldalsó ajtók alatti indikátor csíkok nem szinezodtek el(nem szinezodtek el). A kérdésem az lenne hogy ennek a hibának az orvoslása hogy megy, mennyi időt vesz igénybe és nem utolsó sorban milyen fejlemény várható? Javítás vagy telefon csere vagy semmi?A válaszokat előre is köszönöm
:)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Kedves NikonD!

Ha igazak a garanciális feltételek, amit te is írtál, hogy nem szineződtek el az indikátorok, akkor vonatkozik rá a garancia. Ennek módja a Telekomon keresztül a következő. Személyes ügyfélszolgálaton be kell jelenteni a hibát, a készüléket átveszik. (Fontos! Adatmentés javallott, mivel a gyártói szervíz első dolga az lesz, hogy újratelepíti a szoftvert, mégha köze sincs a hibának a szoftverhez) A Telekom üzleteiben megszűnt a helyszíni szervíz szolgáltatás, a gyártók megtiltották, hogy az ügyfélszolgálaton lévő szervizes kollégák javítsák a készülékeket. Így a gyártóhoz tudjuk felküldeni a készülékeket, melyet általában 10-15 nap múlva kap vissza az ügyfél. Az elvégzett javítás a gyártótól függ. Ha javítható a hiba, akkor csak alkatrészcsere, ha pedig nem javítható, akkor készülékcsere.

A legtöbb Telekom üzletben sajnos nincsen cserekészülék, így sajnos az ügyfélnek kell gondoskodni arra a 10-15 napra póttelefonról.

Remélem tudtam neked segíteni, ha bármi kérdésed van, igyekszem válaszolni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...