Ugrás a tartalomhoz
  • 4

Gyorsító opció


Patrik92

Kérdés

Sziasztok !

 

Hosszas huzavona után a Telekom egy olyan ajánlattal keresett fel hogy egy olyan modemet fognak kihozni amibe be van építve egy Sim kártya és az a mobil internetre csatlakozva fogja kiegészíteni a meglévő  10 megás  vezetékes sávszélességemet 30 megára.

Valakinél van már ilyen eszköz, esetleg valakinek valami infója róla ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 934
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1

@Mathyas

Nem különbözik az alapelv bármelyik hasonló routerhez képest. Egy űrlapba be kell írni, hogy melyik WAN oldali portot, melyik LAN oldalon lévő eszköz, melyik portjára szetetnéd irányítani.

Kezd el a dolgot, ha konkrétan elakadsz valahol, akkor leírod, eddig mit hogyan csináltál, mi nem megy

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: btz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
8 perce, btz írta:

@Mathyas

Kezd el a dolgot, ha konkrétan elakadsz valahol, akkor leírod, eddig mit hogyan csináltál, mi nem megy

Szia!
Eddig egy Linksys routerem volt.
De most ezzel a telekomossal elakadtam.
Eddig annyit csináltam, hogy a DMZ opció legördülő menüjében kiválasztottam az asztali gépet, ami a képernyőmásolaton látható.
Az "Enable DMZ"-nél betettem a pipát.
Ennyit csináltam. És innentől nincs tovább.
 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

sziasztok. 

a gyorsító opció sebességével kapcsolatban szeretnék kérdezni. alapból 10/2 mbit jön adsl2+ on, és a gyorsítóval 26-27 mbit körüli a letöltés, a feltöltés 10 mbit - (utp-n, nem wifin). a jelerősség 50, Budapest.  nem kellene valamival gyorsabbnak lennie? azt értem, hogy világosan bele van írva a szerződésbe, hogy nincs garantál sebessége a gyorsító opciónak, de itt pár hozzászólással korábbi képen látszódik, hogy valakinek 28as jelerősség mellett 2mb/s el tölt le. nekem meg 50 körüli jelerősségnél van annyi. mi ennek az oka?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@Péter123

Egy mobil kapcsolatnál nem csak a "jelerősség" számít, hanem a például cella terheltsége más felhasználók aktivitása által. Ebből kifolyólag adódhat ilyen helyzet, hogy jobb térerő mellett sem tudsz elérni olyan sebességet, mint kisebb jelerősség mellett egy másik helyen lévő felhasználó. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
9 órája, noobi78 írta:

A SIM card status mindenkinél “Invalid in CS”?

Ez számít bármit is vagy minek kellene lennie?

Érdemes miatta reklamálni?

Nálam is Invalid in CS az érték.  Nekem 47 excellent jel melett 30-35nMbit a max sebesség....

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: komzol1976
elírás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Ma reggel bejelentettem hibára, azóta: "UMTS connection exception:PPP dial fail!"

Várjuk a legjobbakat :D

Nekem nem a telekommal van bajom, hanem a szolgáltatás minőségével. Ami arra vezethető vissza hogy itt nem akarnak fejleszteni.Kb. 5 éve kérdezgetem őket minden évben hogy itt mikor lesz végre változás? De sajnos "Gazdaságilag nem kifizetődő" a jelek szerint még állami támogatással sem.

Váltanék én szívesen, de sajnos a város ezen részén egyszerűen nincs mire. 2007-ben ugyanis itt a kábel tv nem épült ki. Sajnos holmi pár száz ügyfél nem érdeke egyik szolgáltatónak sem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Még papírokat sem láttam,nemhogy elolvassam! Ez egy utólagos megoldás volt. Január 4-én jeleztem,hogy át akarok jönni egy másik szolgáltatótól (már megbántam). Most egy hete sikerült! Ráadásul mikor átvette a Telekom a szolgáltatást,a sebességem is még 4Mbit/sec-el kisebb lett mint előtte. 20megabites csomagból volt 14 aztán már csak 10. De ez egy másik történet,ezért holnap hívom őket,és nem fognak könnyen lerázni!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Üdv :) nekem is Gyorsitó op van , és igen most nekem is elszált az LTE és csak a maga 10mbit-je van de nem idegeskedem nem vitázom és nem hivogatom őket, bizom benne h husvét után megjavul és pont.. nem kell itt leszedni a festéket a falrol, türelem, :D és nem torrentezésre találták ki  am :D  amit elvileg nem is nagyon szabad :D  semmi baj a telekommal, csak türelem kell hozzá, van máshol is probléma attol h nem tudjuk , nem a T az egyetlen :)  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Érdekes, mert én nem mondtam le a torrentről így sem, ugyanúgy torrentezek mint azelőtt igaz 10Gb után lelassul és visszaesik 18Mbit/s-re 60 helyett de az alap ADSL-nálam csak 10Mbit/s-et tud így lassítás után is +8Mbit/s-et kapok és egész nap 1300 Torrent fut gond nélkül...

Még mindig gyorsabb így a net, mint gyorsító opció nélkül...bár ami engem illet szerintem a 10Gb korlát  kevés még ha nem is torrentezik az ember akkor is ...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Fejlemény: Végül kijött egy telekomos szerelő, én sajnos nem voltam otthon. De sajnos azt a választ kaptam hogy: Ez ilyen, neki otthon is ilyen a szomszéd városban. Hálózat fejlesztés kéne mert 30 éves kábelek vannak, de a telekom se ott se nálunk nem akar fejleszteni.

A gyorsító opciónál meg örüljek hogy néha jó. Mert ha nem lenne akkor mindig lassú lenne. Így legalább havi 700 ftért néha gyors internet van.

Nem értem hogy lehet ilyen instabil szolgáltatást pénzért kínálni az ügyfeleknek.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Helyzet jelentés 2.: Haza értem a LOG szerint 16:00-kor állt helyre valójában az LTE ág, vagyis a szerelő úgy hagyta itt hogy rossz.
Vagyis a magától javult meg, de most meg a DSL ág nem megy... Most komolyan mi a francot tudok neki csinálni ha a szerelő itt hagy azzal hogy örüljek neki ha néha jó?!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Farao
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...