Ugrás a tartalomhoz
  • 4

Gyorsító opció


Patrik92

Kérdés

Sziasztok !

 

Hosszas huzavona után a Telekom egy olyan ajánlattal keresett fel hogy egy olyan modemet fognak kihozni amibe be van építve egy Sim kártya és az a mobil internetre csatlakozva fogja kiegészíteni a meglévő  10 megás  vezetékes sávszélességemet 30 megára.

Valakinél van már ilyen eszköz, esetleg valakinek valami infója róla ?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 934
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1

Nézzétek a képeket és nevessünk együtt. ?? Nincs hiba, ha akarok fizessek használjak fizetős segítségnyújtást.

Soha többet nem használom a telefonos ügyfélszolgálatukat, 12-16:00 között igérték hogy jön a szerelő és semmi, 17kor pedig idevágták nekem ezt az smst.

Felvettem velük facebookon a kapcsolatot, ha nem jutunk dűlőre kb. keddig, tényleg muszáj lesz a fogyasztóvédelemhez fordulni, hülyének nézik az embert, ti se hagyjátok hogy ilyenért húzzák le a pénzeteket kompenzáció nélkül, tegyétek meg a bejelentést. Én szinte napi szinten mentem a fejleményeket, logok, képernyőképek az állapotról, jelenleg 2 éves hűség szerződésfelbontását írtam nekik hogy szeretném megkezdeni, mivel nem tudják biztosítani a fizetett szolgáltatásokat 9 hónapja.

 

Ha nem engednek, muszáj a fogyasztóvédelmet bevonni. Nincs olyan hogy fizetésre közteleznek egy nemlétező szolgáltatásért.

 

Fejleményeket majd írom. Ne ragadjatok meg mert ez sohasem fog javulni, lépjetek.

DC0E1F72-FB3B-4838-8067-6DDB3C3F0B6C.png

79049620-9682-4A21-B534-A5508925F3B4.png

08CE2A8A-5508-42D2-8D60-537D09E16B4F.png

F82BB04E-B8BB-4289-BB40-3C051D83B74C.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Virus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
1 órája, zs1991 írta:

@ApaFia Nem áll helyre áramtalanítástól, sem HGW restarttól, mert valami központi probléma van. Jelenteni is felesleges, mert valószínűleg megállapítják majd, hogy minden rendben.

Én nem osztom ezt a fajta véleményt.Ha nem működik megfelelően a eszköz, vagy a szolgáltatás be kell jelenteni a efinek. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Írásban benyújtott panaszokkal az a baj, hogy foglalkoznak vele 2 hét múlva mondjuk. Akkor fognak rá jegyet nyitni addig meg értelem szerűen nem. Szóval nem azonnal foglalkoznak vele, nem úgy mint telefonon vagy akár a Telekom alkalmazásban.

@Farao Ha ivr-böl hív téged akkor rögzített ha beírja a számod akkor nem de ezt látod te is. Viszont egyszerűbb neki ivr-ből hívni :D 

Ha megkapja reggel a jegyet, törekednie kell rá hogy aznap kezelje. Lezárja, megoldja, halassza, átadja más területnek stb. Amúgy pedig minőségi mutatók szerint ha iptv-t érinti 24 ha nem érinti iptv-t akkor 72 óra alatt meg kellene oldani. Viszont ha pl átkel adnia másnak a hibát, mert túlmutat rajta akkor megfogja haladni a 72 órát. 

 

Viszont nekem van egy sokkal jobb tanácsom a sok bohóckodás mentegetés stb stb stb helyett. Elmondásod szerint van nyitott hibajegyed és nem történik semmi. Hívd munkaidőben tehát leghamarabb szerdán 8-15:00 közt a 1414-et. Menj a hibát akarok bejelenteni részre, ott pedig. Mond el hogy vezetőségi visszahívást kérsz, mert nem javítják a hibádat hetek óta nyitva van a jegyed bla blba lbaaa. 1414-es kezelő próbál lebeszélni, ezt kulturáltan nem hagyod. Rögzíti az igényed, utána később, (amikor ráér) keresni fog egy vezető neki is elmondod kulturáltan mi a baj.  Ő pedig ajánlani fog számtalan megoldást neked, a kötbér mentes azonnali felmondás havidíj csökkentés vagy akár a most rendek  rakok meg lesz csinálva végleg a hibád opciókból egyet. 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Én azért megértem Virus helyzetét. Kellemetlen olyan helyen lakni ahol elavult régi DSL hálózat van. Hálózat fejlesztési szándéknak nyoma sincs egyik szolgáltatónál sem, a 30mb-os program ellenére se. És a telekom gyorsító opció az egyetlen kis fénysugár, de az is többet nem működik mint igen.

Az én hibajegyem még mindig nyitott (bár már mintha javult volna valamit a helyzet.), a telekomtól pedig annyit sikerült megtudnom hogy.: A hiba kivizsgálása során belső hibára derült fény amit sajnos még nem sikerült javítaniuk. (bármit is jelentsen ez.)

Valamint jelenleg nem tervezik a hálózat fejlesztést városomban.

A szolgáltató aki nyert pályázatot rá, csendben van, a legutolsó információm hogy az önkormányzattól engedélyt kértek és kaptak rádiós internet kiépítésére. Náluk a projekt tervezett befejezési dátuma Augusztus 24.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@konzolmester

Az említett szolgáltatásnál benne van aprós betűs részben, hogy telefonálásra nem alkalmas eszközzel Tilos használni. Viszont telefon USB internet megosztás gond nélkül mehet. Én is gondolkozom rajta.

Továbbá Helyzetjelentés.:
A telekom lezárta a hibajegyem mondván.: Egy telekom által üzemeltetett berendezésben hibát találtak amit sikeresen elhárítottak...

A napokban valóban meglepően többet üzemelt mint szokott, bár most 18:30 óta az LTE ág nem megy.. :D

Többiről másik topikban.... :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@Farao Alapból cégen belül nem egyszerű ezzel bármit is kezdeni. Mert vagy a rezesek tudják " megjavítani " vagy a mobilosok. Ha rezes oldalon van baj, nem lehet vele a mobilos oldalt zaklatni mert nem ott a gond és fordítva. 

Ha más nem egy vonalvizsgálatot intézhetek, hátha gyorsító opció nélkül is mehetne nagyobb net.  Mert pl felszabadult pár érpár, vagy volt fejlesztés, újabb dslam vagy bármi. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@anonymus Köszönöm ezeken túl vagyok.

És ahogy írtam korábban úgy néz ki nekem sikerült rendbe rakni nagy sokára a dolgokat.

A DSL részt pedig tavaly rendbe tette a szerelő, 8-9 megabitet ki sikerült hozni 2 km-re a központtól. Kb 1.5 órát dolgozott azon hogy megtalálja nekem a lehető legjobb szabad érpárt.

Újabb dslam vagy bármi fejlesztést sajnos nem tervez a telekom.

Esetleg fejlesztési kérelmet nem lehet rögzíteni? Ahogy a másik topicban is írtam városunkban a fejlesztést nyert cég sem hajlandó hálózatot bővíteni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
1 perce, b10up írta:

OpenWRT kell hozzá, azzal fogja tudni. Kell pár extra beállítás, de szerencsére nem agysebészeti beavatkozás.

A bejövő kapcsolat lehet akár ethernet porton, akár wifin de akár USB-n mobilmodem /telefon is. Gyakorlatilag úgy kombinálod és szabályozod, ahogy nem szégyelled. Tud load balancingot és failovert is. 

Bonding szervernek VPN..... most, hogy mondod, kicsit módosítasz pár szabályon, akkor lenne rá ötletem :D

Open WRT-t nem feltétlen szerettem volna erőltetni de ezek szerint a jövőben lehet nem úszom meg :D

Jobban belegondolva, valószínűleg vpn-nél szerver oldalon kéne ezt-azt módosítani, amit nem hinném hogy bárki is meglépné a kedvemért :D esetleg vps-t kéne bérelni és azon indítani egy sajátot, de az már kicsit macerás és költséges :D

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
12 órája, Farao írta:

Nem tudom vígasztal-e de nekem is használhatatlan délután 3 óta kb. :D

Igazából mivel most köttettem be,3 hónapig tart a kedvezményem,ez idő alatt ha tartja jelenlegi inkább nem működését akkor visszamondom,mert ennek nincs értelme. De hátha helyre billen az agya decemberig. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: sajby
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
27 perce, Farao írta:

Hali

Péntek este sajnos nyomni kellett a hgw-n egy gyári vissza állítást, természetesen beírtam az adsl felhasználói nevem és jelszavam. De sajnos azóta se megy a dsl ág.

DSL Network error 406

DSL Tunnel Request do not receive respond.

Ha kiveszem a sim kártyát a dsl tökéletesen működik és a DSL Information résznél is azt írja minden rendben.

Szerintetek várjak még hogy hátha megjavul, vagy jobban járom ha hívom őket? :D

Küldtem privátot

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...