Ugrás a tartalomhoz
  • 2

új díjcsomag


Törölt_tag6234

Kérdés

Üdv Mindenki!

Új készüléket szeretnék vásárolni meglevő előfizetőként, ajánlott hozzá új díjcsomagot választani... ezzel  alapjáraton nincs is semmi probléma. Konkrét példa nélkül csak az árakkal szeretném demonstrálni, hogy mi is a kérdésem.

Meglevő előfizető : díjcsomag  5490 HUF, készülékrészlet :3990 HUF

Új előfizető : díjcsomag 3990 HUF (ami kb ugyanaz lenne az én igényem szerint mint a fenti) készülékrészlet: 3990 HUF

Kérdés: én, mint tizensok éve "törzsvendég" nem-e választhatnám már na ugyan már, az olcsóbb díjcsomagot?

KöszönettelB|

                                   

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Megfelelő méretű SIM kártyát automatikusan mellékelik hozzá, meg egy kísérő levelet amiben le lesz írva,hogyan és hol kell aktiválni szóval nem kell jelezni. :) Ha meg elfelejtik akkor üzletben ingyen cserélik.

Megnéztem most Move XS hamarosan lejáró csomagommal és nekem is az 5490 Ft-os tarifát ajánlja fel pedig aranykártyás...O.o Ha más telefonnal nézem meg akkor meg engedi a 3990 Ft-os tarifát, lehet webshop hiba de lehet,hogy iPhone-t csak meghatározott csomaggal lehet megvenni hűséghosszabbítóknak.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Szia Roli:)

Köszi a gyors reagálást.

Konkrétabban ezerötszáz éve lejárt már minden csomag- és egyéb hűségem. Mozaik XS perpill a jelenlegi díjcsomagom. Iphone 5s-t szeretnék venni és igazából csak a nagyobb adatforgalomra lenne igényem (mostani 250M, a kinézett díjcsomagoknál pedig az 500M-t tudná a 3990ft-os is)

Nem igazán értem, h mit váltok le, hogy váltok le 5490-ről?:)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Azt írtad hogy " Meglevő előfizető : díjcsomag  5490 HUF " erre értettem a csomagváltást mert utánna 3.990 Ft jött szóba, viszont megnéztem a lezárt Mozaik XS csomag havi díját az ÁSZF 1.1.4 pontja szerint 3.390 Ft ezért most nem értem hogy az 5.490 Ft hogy is jött a képbe :D

Mivel lezárt Mozaik XS csomagod van arról váltani kéne ezek közül valamelyikre :

  • Move M Aranytárskártyára (Havi díj 3.990 Ft/hó + 19x3990 Ft törlesztő) 2 év hűség az előfizetésre és a díjcsomagra
  • Music XS csomag csak főiskolások, egyetemisták számára (Havi díj 3.990 Ft/hó + 19x3990 Ft törlesztő) 2 év hűség az előfizetésre és a díjcsomagra

Na most a Move M  aranytárskártyás csomagot, úgy lehet igénybe venni ha van már egy fő kártyád ami arany státuszú tehát lenni kellene még egy előfizetésnek amihez hozzá tudják kapcsolni, ha ez nincs meg akkor max úgy tudod ezt a 3.990 Ft-os díjcsomagot igénybe venni ha van esetleg a Telekomtól otthoni szolgáltatásod is mert akkor integrált társkártyaként mehetne. Másik opció a Music XS csomag de ezt meg csak csak főiskolások, egyetemisták vehetik igénybe.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Bocsi, lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam...a meglevőt úgy értettem, hogy nekem, mint régi előfizetőnek ezt az opciót (az 5490-est) ajánlja fel. De a részletezésed alapján úgy fest, hogy csak az marad...:|

Még egy kérdés: ha online rendelem meg, kell-e , tudom-e valahol jelezni,h másik méretű sim-kártyát szeretnék kérni. " Online vagy telefonos készülék megrendelése esetén a megfelelő méretű SIM-kártyát az eszközzel együtt küldjük, és a cserét ebben az esetben is díjmentesen biztosítjuk.  "

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Helló tatti!

Ha lejárt a szerződésed a tarifára is az 5.490 Ft-os csomagról leváltasz a 3.990 Ft-ra és így veszed meg a telót. Egyébként milyen csomagról van szó és milyen telefonról? Picit konkrétabban írd le illetve hogy csak az előfizetésre vagy a tarifára is vállalnád a hűséget.

Sok éves törzsvendégnek sem adnak már nagy kedvezményt, szóval ugyan annyi a teló mint az új előfizetőnek, max a kezdő részletet tudod csökkenteni a kapcsolatpontjaid beváltásával amit személyesen az üzletben ügyintéző segítségével megtehetsz, sajnos az online felületről lekerült ez az opció...O.o Az a fontos csak, hogy minél nagyobb csomagod legyen, akkor adnak valamicske kedvezményt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...