Ugrás a tartalomhoz
  • 6

TV GO


Roli82

Kérdés

Mi a TV GO?

Egy szórakoztató portál, ahol filmeket sorozatokat és tévéműsorokat nézhetsz melyekkel kapcsolatos friss híreket kritikákat is találsz. Mindezt bárhol bármikor. Az oldalon szabadon böngészheted  filmkínálatot, előzeteseket játszhatsz le, vagy éppen elolvashatod a filmvilág legfrissebb híreit. Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad, amennyiben ezekkel nem rendelkezel akkor regisztrálj és utána add hozzá az MT azonosítódat! Keresgélj kedvedre valót több száz mozifilmből és sorozatokból álló kínálatban. Ha tetszik egy film, de később szeretnéd megnézni rakd a kedvencek közé. Kölcsönzés után a kölcsönzött tartalmat bármely regisztrált eszközön megtudod nézni vagy akár egyiken elkezdheted és a másikon folytathatod.

Telekom TV előfizetőként díjcsomagod TV GO-n elérhető csatornáit díjmentesen nézheted. Az éppen futó műsorok mellet a műsorújságban jelölteket akár 72 óráig visszamenőleg is megnézheted. Ne feledd a TV GO elérhető Android és iOS rendszeren is, azonban Windows Phone sajnos nem támogatott!

Windows vagy macOS rendszeren a lejátszó használatához szükséged lesz egy kiegészítő letöltésére, ezért kérjük, indíts el az oldalon a lejátszást és a felugró ablakból töltsd le a kiegészítőt. Amennyiben a telepítés után elakadsz, válaszd ki az általad használt böngészőtípust és segítünk a további lépésekben:

Ha problémát tapasztalsz a szolgáltatással kapcsolatban azt ezen a linken jelezheted! TV GO gyakran ismételt kérdések!

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
szerző kérésére
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 570
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 1

Nekem is 64-bit Windows 10-em van, nem szükséges 32-Bit Windows 10-re cserélned, csak töltsd le a 32-bit FireFox-t innen, telepítsd fel, jelentkezz be a TVGO portálra , a portál fel kínál egy plug-in-t azt töltsd le, azt telepítsd fel, indítsd újra a FireFox-t, jelentkezz be a TVGO oldalán, válaszd ki azt a tv csatornát amit nézni szeretnél. Menni fog. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

A FOCI EB ideje alatt, használd te akár korlátlanul a TVGO-t!

- A 4 közszolgálati csatorna megfelelő sávszélesség esetén HD-ban érhető el!
- Az M4 Csatorna Kódolatlanul érhető el (és párhuzamos meccsek idején majd a Duna TV is)!
- Korlátlan mobil adatforgalom a nyár végéig TV GO irányába a Telekom TV és mobil előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára (Egy kis ízelítőként a Magenta1 előnyeiből )
- Push-Notification Funkció a TV GO felületén, amelyre feliratkozva emlékeztetőt küld az alkalmazás a közelgő eseményekről, meccs eredményekről!

Egyszerűsítések:
- Rövidebb, egyszerűbb regisztrációs folyamat
- Új, egyértelmű piktogramokat kapnak a fontos funkciók, segítve a navigációt.

Forrás

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia!

Ilyen akkor fordulhat elő, ha le van tiltva a plug-in a böngészőben vagy fel van telepítve a 32-Bit FireFox mellé a 64-Bit-es verzió is és a 64-bit indul el (ilyenbe bele futottam már 1x). Ha 2 féle FireFox van telepítve akkor töröld a 64-bit verziót és jó lesz.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia szille!

Van rá megoldás, ha szeretnéd használni, bár nem a legoptimálisabb.
Nem tudom a mostani firefoxod mennyire van "belakva", könyvjelzők, mentett jelszavak ilyesmi. Ha egyáltalán nem, akkor nyugodtan uninstalláld, és telepítsd fel a melléklet linkről letöltött verziót, ezzel menni fog.

Ha sok dolgod van benne, akkor előbb a biztonság kedvéért készíteni kéne egy mentést a Firefox profilról (ebben tusok segíteni), és utána jöhet az uninstall, és a letöltött feltelepítése.

Innen töltsd le: https://download.mozilla.org/?product=firefox-47.0-SSL&os=win&lang=hu

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

291.

Roli82

 

Nekem azt mondták, amikor megújítottam a szerződést újabb két évre, hogy a TV GO használatakor a stick érzékeli, hogy nem netezek, hanem tv-Go-z-nék, ha tudnék én is a 64 bites rendszeren ugye... -, szóval a TV GO elindításakor kikapcsol az adatforgalom, az nem megy.. érzékeli a stick, hogy nem netezel, hanem tv GO-t nézel.. Csak androidos mobilon viszi az adatforgalmat, laptopon nem..

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
5 órája, anonymus írta:

Nem akarlak meg győzni hogy ez így jó, hanem meg mutatni akartam inkább hogy ez nem egy használhatatlan dolog amit sehogy se lehet igénybe venni. Ha tippelnem kéne szerintem erre akkor lesz megoldás. ha le cserélik iptv platformot végre.

Szerinted ha lecserélik az IPTV platformot, akkor lesz olyan új fejlesztőcsapat, amelynek a TV GO-val való foglalkozásra is lesz erőforrása?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1
21 órája, GGabor írta:

Mi lehet az oka annak, h latopomon nem tudom összerendelni a TVGO-t az IPTV előfizetésemmel?  M155-ös hibaüzenetet küld.

Ugyanez a mobil és IPTV összerendelésnél is, ott a TV, 500-as hibára hivatkozva utasítja el.

Régi hiba, hogy nem freemail vagy t-online email címmel nem lehet összerendelni az TVGO-t az IPTV előfizetéssel, de esetenként még a felsoroltak használata esetén is hiba van az összekapcsolásban.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Root biztos hogy van, ha valaki azt állítja hogy nincs az mellébeszél vagy azt sem tudja, mi az a root.

Működik egyébként olyan eszközökön is ami nincs a listán igaz tényleg sok eszközön nem, de ez is áthidalható.

Semmi értelme ezeknek a korlátozásoknak, tényleg eltörölhetnék.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...