Ugrás a tartalomhoz
  • 6

TV GO


Roli82

Kérdés

Mi a TV GO?

Egy szórakoztató portál, ahol filmeket sorozatokat és tévéműsorokat nézhetsz melyekkel kapcsolatos friss híreket kritikákat is találsz. Mindezt bárhol bármikor. Az oldalon szabadon böngészheted  filmkínálatot, előzeteseket játszhatsz le, vagy éppen elolvashatod a filmvilág legfrissebb híreit. Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad, amennyiben ezekkel nem rendelkezel akkor regisztrálj és utána add hozzá az MT azonosítódat! Keresgélj kedvedre valót több száz mozifilmből és sorozatokból álló kínálatban. Ha tetszik egy film, de később szeretnéd megnézni rakd a kedvencek közé. Kölcsönzés után a kölcsönzött tartalmat bármely regisztrált eszközön megtudod nézni vagy akár egyiken elkezdheted és a másikon folytathatod.

Telekom TV előfizetőként díjcsomagod TV GO-n elérhető csatornáit díjmentesen nézheted. Az éppen futó műsorok mellet a műsorújságban jelölteket akár 72 óráig visszamenőleg is megnézheted. Ne feledd a TV GO elérhető Android és iOS rendszeren is, azonban Windows Phone sajnos nem támogatott!

Windows vagy macOS rendszeren a lejátszó használatához szükséged lesz egy kiegészítő letöltésére, ezért kérjük, indíts el az oldalon a lejátszást és a felugró ablakból töltsd le a kiegészítőt. Amennyiben a telepítés után elakadsz, válaszd ki az általad használt böngészőtípust és segítünk a további lépésekben:

Ha problémát tapasztalsz a szolgáltatással kapcsolatban azt ezen a linken jelezheted! TV GO gyakran ismételt kérdések!

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
szerző kérésére
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Válaszok 570
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 0

Na jó! Feladom! Mi faxot csináljak, hogy működjön? Ugyan azt csináltam min asztalin de a laptopon nem megy. Asztali PC-n megy, laptopon nem. Driverek, programok, pluginek stb ugyan az. De nem megy! Valakinek ötlete? Már bánom hogy kötöttem Magentát. ***** se ér. Nem tudok tv-t nézni laptopon, max telefonon de ha már van Laptop akkor nem egy 5" os kijelzőn akarom nézni! Mi a franc akadályozza, hogy lapropon nézzem? Minden oldal ahol videó lejátszás lehetséges működik.(youtube, moovie.cc, stb). Ötlet? Lehet jólátbaxtak amikor a szrződést rám dumálták? Mi a fenének ilyen nehéz 2017-ben videót online nézni?Nem értem. Akkor csinálnának agy programot ami telepítek és kész. Most meg 30 órája szopat. Pereljek vagy mi?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Erdekes a problemam, amikor be szeretnek lepni  a TVGOba azt az uzenetet kapom hogy nem letezik a regisztraciom azzal az emailcimemmel amit ezer eve hasznalok... Ellenben jelszot tudok valtoztani, de akkor sem enged belepni.  Viszont ha ujra regelni akarnam magam az emailcimmel, akkor a felhasznalo mar letezik.....

Most probaltam mas emailcimmel regelni, sikerult, de akkor a telekom szamlaval osszekapcsolasnal mar nem engedi az uj emailcimmel, mert a Telekom  szamla mar ossze van kapcsolva. A regi emailemmel amivel ugye regisztracio nem letezik allitasa szerint....

Grrrrrrrr

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

helló!

tvgo alkalmazás 2 napja nem működik. Hibaüzenet: not entitled(2063335414)

Valaki tudna felvilágosítani?

Másik kérdés, ha éppen működik, miért nem jön HD-ben? Illetve az m1,m2,m4,m5,duna jönnek HD-ben, de a többi valamiért nem. Családi HD előfizetés van.

üdv

László

 

update: Internet explorerben és androidon működik, firefoxban nem, tehát valamilyen böngészőprobléma lehet az ok.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tihanyil
internet explorerben működik
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszi a segítséget, bár rejtély, de most megjavult magától, működik. Talán az explorer frissítette a kiegészítést? Fogalmam sincs. mindenesetre a firefox és az explorer is ugyanazt az ablakot használja az adás megjelenítésére, szóval szerintem lehet összefüggés.

Már csak az a kérdés miért nem vált HD-re?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nem véletlenül nem épít nyílt dolgokra, és szabványokra, hanem pont azért hogy a T mondhassa meg kinek mit lehet. De így nem szerez rajongókat, pedig már így is a T a "ha nincs más szolgáltató", hiszen a legdrágább, leglassabb, leggányolósabb a nagyok közül, így csak az használ T-t akinél nem érhető el más, de egyre kevesebb ilyen hely lesz...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
4 órája, anonymus írta:

Arra nem gondolot senki hogy 8+ éve ez érte meg és azóta nem lett lecserélve? + T híresen titkol mindent titkol igy benne van hogy vmit föznek egy ideje.

Nyolc éve tényleg előre haladó volt még nem lehetett kitalálni mi lesz az ipari szabvány de a tvgyártók hamar feladták a mediaroomot. Egyébként arra gondolsz ami szeptemterben lesz próbaüzemben 2016ban :-) ?  Lassan kiüti azt is a Kodi,  A saját iptv-k addig maradnak, amig a net nutrality nem kötelező. 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: acel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
35 perce, Macis21 írta:

A telefon a Tv adás megnyitásakor a következőt írja " Hiba történt a lejátszás során ! Kérjük próbáld újra betölteni a filmet  [-2113929208,35]és akár hányszor próbálom mindig ugyanezt írja 

Próbáltam Laptop-on és ott is úgyan ez 

 

H-p közt 8:00-15:00 közt hívd a 1414 et és jelentsd be.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Regisztráltam a TV GO felületén, be is tudok lépni, de ha a tv-n keresztül szeretném összekapcsolni a laptopomat, akkor az alábbi  hibaüzenetet kapom:
A Set-top-box-hoz tartozó MT előfizetésssel már regisztráltak! Kérjük, adj meg másik MT azonsoítót az "Összekapcsolás MT ügyféladatok megadásával" menüpontban.
Akkor sem jutok semmire, ha az ügyféladatok megadásával próbálkozok:

Ezzel az MT azonosítóval már regisztráltak! Kérjük, adj meg másik MT ügyfélazonosítót!


Akkor most hogy lehet összekapcsolni?
Csak hab a tortán, hogy ha Telekomtól kapott felhasználónévvel szeretnék belépni, akkor a rendszer számára az ismeretlen, de regisztrációkor nem fogadja el, mert ezzel a felhasználónévvel (és jelszóval!) már regisztráltak!

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...