Ugrás a tartalomhoz
  • 5

Kódolatlan TV csatorna


teherwagon

Kérdés

22 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 5

"CARTOON NETWORK – JÚLIUSBAN KÓDOLATLANUL

Mesék a nyári szünetre!

Júliusban kódolatlan a legnépszerűbb mesecsatorna, a Cartoon Network! Digitális TV előfizetőink Bónusz csatorna néven érik el. Nem vagy TV közelben? Telekom digitális TV előfizetőként a csatorna műsorát a neten is eléred, TV GO-val!"

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4

Így van, ők szabják meg a feltételeket, nem a Telekom.

Mondjuk az RTL Spike-nak nem sok értelme van be tenni a bónusz csatornára hiszen alap csomagos csatorna, így a VH1 helyén is látható meg a bónuszon is... Inkább a VH1 kellet volna a bónuszra betenni arra az 1 hónapra, mert Januártól meg vissza kerül a kínálatba.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

De minek ? Új csatorna nem lesz mostanság, csak a tv2 csoport csatornái. Minden bent van a Szuper családi hd-ban.  Kivéve kb a HBo és az Éjszakai mese csomag.  Miből akarsz új prémium tematikás csomagot ? Költői kérdés volt csak.... Akinek meg alap, családi vagy családi+hd van azt válthat szuper családi hd-ra.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 5

HBO3 kódolatlanul

HBO.PNG

 

Új, saját gyártású sorozat indul az HBO-n Hatalmas kis hazugságok címmel

Telekom TV-előfizetőként nézd meg a premiert a 2017. február 18. és 20. között kódolatlanul elérhető HBO3 csatornán!1

Az HBO új, saját gyártású, erotikával, hazugságokkal és titkokkal teli sorozata három középosztálybeli anyuka történetét meséli el. A közös bennük, hogy mindenük megvan, amit egy nő kívánhat, és a gyerekeik most mennek iskolába. A látszólag tökéletes életük azonban sötét titkokat rejteget. A sorozat a nálunk sem ismeretlen Liane Moriarty bestseller regényéből készült, és valóságos sztárparádét vonultat fel, a főszerepeket Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard alakítja.

1) 2017. február 18-án 6 óra és február 21-én 6 óra között kódolatlanul érhető el az HBO3 csatorna a 92-es csatornahelyen a Telekom lakossági digitális tv-előfizetőknek (kivétel a Koktél és a Közszolgálati csomaggal rendelkezőket).

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ahammer
Tartalom módosítása - szerző kérésére
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 3

Április 1-30. között az Nick Jr. lesz látható a bónusz (7) csatornán. A Nick Jr. mellett április 13. és 18. között kódolatlanul érhető el a JimJam, a Boomerang,a Cartoon Network és a Kiwi TV műsora is, így a kínálatban az óvodásoktól az iskolásgyerekekig mindenki megtalálhatja kedvenceit.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Hello, a Filmbox csatornák is kódolatlanok 2017. április 10. és 24. között. Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Family és Filmbox Extra HD a nyitottak, amiket a csatornalista vége felé érhettek el (szuper családi hd csomagban nincs jelentősége, abban egyébként is benne vannak, de a többinél most érdemes tovább kapcsolgatni :D)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...