Ugrás a tartalomhoz
  • 2

IPV6


okostojás

Kérdés

  • Válaszok 372
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Posztolt képek

Ajánlott posztok

  • 2
2 órája, disconnect írta:

Miért marad?

Mert egyelőre csak IPv6 vegyesüzem megy, IPTV esetében ez teljesen mindegy... Akkor teheted fel ezt a kérdést, ha normális átállás történne IPv6-ra. Teljesen felesleges készülékeket átrakni IPv6-ra, amíg ott ahol kell nem működik megfelelően ONLY módban.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2
4 órája, disconnect írta:

Nálam kábelneten sincs hír az ipv6-ról, annyit csináltak, hogy engedélyezték a modemen a dual stack módot. Nem, újrandítás sem ér semmit, egyébként anélkül is kioszthatnának 6-os címet.

Factory resetet csinálj ne újraindítgatást.

Cisco hátoldalán találsz egy sülyedést azt tartsd benyomva egy tű vagy egy tol hegyével 15 másodpercig, ekkor minden beállításod törlődni fog tehát vissza áll gyári alapértelmezett állapotba, központi tftp szerverről letölti a konfigot , aztán lehet nézni hogy kap -e v6 címet, mondjuk ha már be volt rajta kapcsolva a Dual Stack akkor nem értem miért nem kapsz v6 címet is (ez nem külön folyamatként megy, hogy először megjelenik a HGW felületén az v6 menüpontok aztán meg egyszer valamikor kapsz egy v6 címet is) . Ha így sem megy akkor 1412...

Cisco.PNG

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

A szenvedés nyilván túlzás, de ha már széles körben kommunikálva vagyon és működnie kell(ene), akkor senki ne lepődjön meg, hogy az embereket foglalkoztatja a dolog. :)

Engem speciel nagyon érdekel az IPv6 technikai háttere és kihívást látok abban, hogy működésre bírjam (kevés sikerrel :D), még akkor is, ha semmi gyakorlati hasznom nincs belőle. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Szenvedés nyilván bizonyos fokig túlzás, de más közösségi felületek is szó esik a T-röl azért. Viszont ami jó hogy elsők vagyunk a konkurens szolgáltatókhoz képest :D

Otthoni eszközökön nem lehetetlenség működésre bírni, komolyabb szervertermi nagy nagy routerek esetében pár fokkal macerásabb azért. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...