pecka

Tag
 • Tartalmak

  6
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

pecka a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Kábelen semmi packet loss, most megnéztem de lag spike van ha rajta van több kliens (és hirtelen forgalmat generál), sajnos ez a DSL átka. Majd megnézem hátha tudok kezdeni QoS-sel valamit, de nem sokat remélek.
 2. Igen, wifit használok, de csak az egyik helyen DSL a net, a másik helyen DOCSIS. Elvileg mindkettő elég izmos router, és amin ma mértem más nem tartózkodott a házban, másik wifi eszközök nem zavarhattak be, szóval lehetséges, hogy a WLAN kártyám a ludas?
 3. Na, MTR-tool-lal következőt kaptam egy kb. 5 perces teszt alatt. A legalsó IP az EUNE szerver IP. Viszont szerintem az a 2% packet loss nem okozhat ennyi lag-ot a játékban, vagy tévedek? Ott úgy tűnik mintha állandóan lenne "packet loss".
 4. Nem tudom akkor mi lehet a gond. Három egymástól független Telekom előfizetésnél pedig előfordul a hiba Hozzátenném, hogy EUNE szerveren játszunk. Egyik barátom is szintén tapasztalja még. Azt furcsállom, hogy ha pingelem a szervert akkor nem mutatja packet loss jelét, de ha játékban vagyok akkor egyértelmű jelei vannak: nem regisztrálja a leütéseket, néha össze vissza driftel a karakter.
 5. Lassan egy hónapos a hiba, de még mindig jelen van, sőt egyre több packet loss van. Ráadásul egész nap. League of legends már-már játszhatatlan kategória telekomos nettel. Tényleg nem lehet semmit tenni ez ellen?
 6. Könyörgöm csináljanak valamit vele, játszhatatlan egy csomó online játék és már nem csak este, hanem napközben is.