Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Kapcsoljátok ki az egyik SIM-en, amelyiken nem használtok internetet a 4G-t (teljesen). Így állítólag működik. Ha mindkét számon engedélyezve van a 4G, akkor dobja el a hálózatot (állítólag). Én most tesztelem.
 3. Ma
 4. Az RTL Klub HD, RTL 2 HD, Film+ HD és Cool HD csatornák képe időnként kockásodik minden hálózati platformon. Hiba a műsorszolgáltatónál van. Legutolsó tájékoztatás szerint ma délelőtt lesz javítva.
 5. Az RTL Klub HD, RTL 2 HD, Film+ HD és Cool HD csatornák képe időnként kockásodik minden hálózati platformon. Hiba a műsorszolgáltatónál van. Legutolsó tájékoztatás szerint ma délelőtt lesz javítva.
 6. sagemcom

  Sajnis így távolról a beállításaid és a vezetékeid megfelelő csatlakozásainak ellenőrzése nélkül csak találgatni lehetne, hogy mitől lehet a pillanatnyi megszakadásaid hátterében.
 7. Jobban jársz, ha egy néven van a TV (Pl SAT TV) NET esetén, viszont nem biztos, hogy be tudnak húzni még egy vezetéket.
 8. Szép estét egy háztartásba lehet kötni két külön névre net és tv?
 9. Tegnap
 10. Feb 13 kötöttem a szerződést Feb 15 jött a modem Feb 21 vagyis ma, megjött a csekk és egy másik levél is amiben a szerződésről írtak, és hogy 15 nap kell a szerződés kötéstől számítva. szóval még egy hét, hu de sokat kell várni. Amúgy Fehérváron lakom.
 11. Ha átállnál hó eleji ciklusról, hó közepi ciklusra, az azt jelenti, hogy lenne egy időszak, amikor másfél számlát kéne befizetned egy jövedelemből, utána pedig ugyanabból a jövedelemből kellene fizetned a hónap közepi számlát, mint a hónap elejit. Mit nyernél vele? Például: Hó eleji számlázás:: számlád érkezett 2.-án, fizetési határidő 16., jövedelmed érkezett 10-én. Hó közepi számlázás: jövedelmed érkezett 10-én, számlád érkezett 16-án, fizetési határidő következő hónap 2.
 12. Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie.
 13. Net S Plusz esetén azt kapod, "ami a csövön kifér", jó lenne látni vonali adatokat, esetleg 1414-en kérdezz utána, lehet még nem könyvelődött le a rendszerben az eszközcsere.
 14. én is támogatom, hogy legyen benne ilyen
 15. sagemcom

  Köszi a választ. Természetesen az 5 GHz-el csatlakoztam. Előtte volt egy 8265-ös kártyám, azzal 350 volt a max. Ezzel elérem Sagemcommal a 400-at de több nem jön át. Ezért is vettem meg a dlinket. de... Úgy gondoltam , hogy mivel mindkettő 5 GHz-en 1733-as ezért jó lesz ha majd ha Gbites netem lesz. Jelenleg 500-as van. Sajnos a dlinkhez is csak 867 Mbittel csatlakozik. Jelenleg lan-wan kapcsolat van, de néha megakad a net pár másodpercre. Ez mitől lehet? Gépen és telefonon is produkálja. Sagemcom 1.1 dlink 2.1.
 16. @lgal Megoldják.
 17. sagemcom

  @skaramuca Talán nem a 5Ghz-s AC wifi móddal próbálkoztál(?) Hogy a WAN-ba vagy LAN-ba kötöd, az attól függ, hogy milyen módon szeretnéd használni. (Duplanat, Modemmód akkor a WAN-ba, ha AP/Swich mód akkor a LAN-ba) DHCP kikapcsolása, bekapcsolása, attól függ, milyen módon használod. (Ha LAN-LAN van összekötve, akkor kikapcs, ha WAN-LAN, akkor bekapcs)
 18. sagemcom

  Sziasztok! Vettem egy D-Link DIR-882-t második routernek. Intel 9260 wifi kártya van a gépemben. Sagem csak 350 mbit-et adott át. A sagemcom után wan-ba vagy lan-ba kössem? DHCP-t tiltsam le a 2. routeren? Esetleg mit kell még átírnom a beállításokban?
 19. köszönöm, tegnap megrendeltem a 81 mc-es thomson-t meglátjuk a HD Ready mit mutat
 20. Hello @Lacikaaa, nekem is volt pár Thomson CRT-m, és én is meg voltam velük elégedve. a led tekintetében meg azt gondolom, nem véletlen, hogy a zászlóshajók (LG, Samsung, Sony, Panasonic) mellé egyedüli kisebb gyártóként a Thomsont is felvette a kínálatába a Té. annyi tippem van, hogy ha a kereted engedi, fizess pár ezerrel többet, és vedd meg a Thomson 40FD5406 Smart LED TV-t. nagyobb és az már full HD
 21. Utolsó hét
 22. Üdv! Azt, hogy van-e lehetőséged egyáltalán második set top boxot igényelni a vonali képességek döntik el, erről az ügyfélszolgálaton (1414) érdeklődhetsz vagy pedig az online ügyfélszolgálaton kaphatsz információt. Bejelentkezés után az IPTV elfőizetésednél a "Beállítások" gombra kattintva egy kicsit lejjebb görgetve az oldal alján láthatod az alábbi feliratot: Vevőegységek. Emelett olvasható: X-et használsz a lehetséges X-ből. A boxok képességeikben nem térnek el egymástól, csak a merevlemezük mérete lehet változó (a legelső boxokban még 160 GB volt, de ezeket folyamatosan felújítják, így ezek is megkapják a nagyobb kapacitású tárhelyet). A kép minősége a boxtól jellemzően független. Azt, hogy érdemes-e rendelned (ha ez a lehetőség adott) Neked kell mérlegelned, de tudni kell, hogy minden eszköz a rendelkezésre álló sávszélből gazdálkodik/gazdálkodhat, így egy második set top box az alap internet sebességedet tovább csökkentené (természetesen akkor, ha egyszerre mindkét box használatban van). A gyorsító opciót ez önmagában nem érinti, hiszen az mobilhálózati erőforrást von a rendszerbe, de ezt az IPTV nem használja.
 23. En meg valtottam Dominora, esmivel mar nincs ceges telefonom eleg az egy kartya. Szoval a problema nekem is megoldodott
 24. Én végül XR-t vettem és nem tapasztalok ilyen problémát. FYI, en azt az infót kaptam hogy csak az XR-be van 2 antenna az újak közül és emiatt nem tapasztalom ezt a problémát. üdv, Kitti
 25. Sziasztok! Ugyanezzel küzdök én is, ma voltam benn a Telekomnál, mert az ügyfélszolg-ot nem lehetett felhívni. A kis hölgy nagyon kedves volt, de soha nem hallott róla... Az érdekes az, hogy egy adott pillanatban nem tudnak elérni, jön az SMS, hogy 1 nem fogadott hívásom volt, pedig az irodámban ültem, maximális térerővel, 2 percre rá pedig megint normálisan csörög a telefon és el tudnak érni. Gőzöm sincs mi lehet ez, de nagyon nem jó. Ja és nekem is XS-em van. üdv
 26. Sziasztok! Érdeklődnék, hogyan kérdezhetem le, mennyit telefonáltam a 25 perc feltöltési kedvezményből? Korábban ezt az önkiszolgáló menüpontból az 1,1,1,4,1 menüpontokkal tudtam megtenni. Köszi!
 27. Szép napot! isb2201 Cisco iptv set-top boxom van! Net-s interenetem van amit interenet gyorsitó opcioval tudom nagyából maxra járatni az internetet Azt szeretném kérdezni hogy érdemes -e újabb boxot kérni és egyáltalán függ a box kép minősége ha jobb a set-top box. Köszönöm elöre is a választ
 28. Miden ammi Távközlés

   

 29. Berotel épít Telekom részére hálózatot. De mivel kaptál egy ilyen szórólapot, így nagy esélyel Berotel itt is a saját hálózatát csinálja. Amin a saját szolgáltatásait fogja eladni.
 1. További aktivitások betöltése