Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Ma
 3. Nem tudom, neked milyen eszközöd van, de nekem semmi probléma sem a Teredoval, sem a Forza Horizon 3-mal, sem a többi játékommal. Dual Stack ide vagy oda, a Forza Horizon 3 tökéletesen működik, a 4 meg nem. Valószínűleg soha nem is fog, ha a T-n múlik.
 4. Tegnap
 5. A sagecomnál nincs ilyen beállítás, ha kapsz mind IPV4-es és IPV6-os címet, akkor nálad is be van állítva d Dual Stack. Az IPV4-es bújtatatott IPV6 az a teredo.
 6. Vaószínűleg igen. A TP-Link oldalán megtalálod a beállítást.
 7. Te tévedtél el ! 2017 november óta rossz, Dula Stack az amikor min IPV4 és IPV6-os címet osztanak. Az IPV6-os cím nem teredo, hanem publikus IPV6.
 8. Sziasztok!Szeretnék érdeklődni, hogy mi abban az esetben a teendő ha ma vásároltam magenta 1 keretében egy honor10 et, de nem úgy működik ahogy kellene , játék közben szaggat megáll 10-15 mp re. Mate 20 lite-t akartam venni de rábeszélt erre az eladó és ráadásul még drágább is volt. Ezelőtt a telefon előtt mate 10 lite volt azzal soha semmi problémám nem volt. A telekom visszacseréli esetleg az olcsóbb telefonra a készüléket kb 20-3 percig volt használva a telefon.
 9. Az előző ISB 6030-on nem, de azt cserélni kellett mert hajlamos volt túlmelegedni és szaggatott a stream. Ezen a héten cserélték egy másik ugyanilyen típusúra (amin már kijelző is van), és azon jött elő.
 10. Tehát Cisco-n nem jött elő? Hmm. Időpont nincs, semmi extrára nem kell számítani egy felesleges feature van teszt alatt, többet nem írhatok róla.
 11. Igen, azt tudom hogy a probélma már egy ideje fenn áll, csak én nem tapasztaltam eddig. Azt lehet tudni hogy körülbelül mikorra várható az új verzió?
 12. Ez a hiba több mint 1 éve fenn áll, három féle IPTV távirányítom van, mindegyikkel előjön. Az új teszt szoftver ami nálam van azon is jelentkezik.
 13. Kértem én. Azt válaszolták, hogy a "központi renszerünk mindig frissen tartja az összes set top boxot, és így nem lehetséges visszatenni a régebbi softwaret". Az a poén, hogy erről a globális problémáról még az ügyfélszolgálat sem tud.
 14. Felesleges a csere, mindegyik IPTV boxon ugyan az a szoftver van, vissza kell kérni egy régebbi klienst.
 15. UPDATE: Reboot után működik egy darabig, aztán mégsem jó. Elvileg holnap cserélik (ezen a héten már a második csere).
 16. sagemcom

  Anno ajánlottad ezt a köztagot feszkótüske elkerülésére. Keresek más boltban ilyen okosságot és szeretném tudni, hogy mire kell figyeljek az "F" csatlakozót leszámítva amikor keresek (mert Pécs eléggé kiesik és többe került a szállítás, mint a termék) Illetve van-e értelme földelő vezetékes kivitelűt venni (ami persze drágább, pl: ICA-SP01)? Előre is köszi a választ!
 17. sagemcom

  Mindenre ami koax
 18. Telefonon rendeld meg, az gyorsabb! Tovább a megrendeléshez gomb meg valóban nem reagál, ha otthoni szolgáltatás mellé van kiválasztva,továbbítom hogy javítsák!
 19. Nagyon köszi. Jelenleg hibába ütök a vásárlásra,nem megy tovább.....de legalább már van
 20. Köszönöm szépen a segítséged, most egyelőre működik. Updatelték a softwaret, úgy néz ki megoldotta a problémám.
 21. Hali. Jelen pillanatban van belőle. Link
 22. Szia! Igen valóban szoftver hiba miatt van ez a távirányítós dolog, de javítás tudtommal még nincs rá. Megpróbálhatod visszakérni a régi szoftvert (verzió számát nem tudom).
 23. Sziasztok! Van nekem egy Telekom IPTV szolgáltatásom két STB-vel. Egy CISCO ISB6030, és egy Tatung, az első felvenni is tud. A Cisco-t cserélték tegnap, és olyan problémám van, hogy a távirányító gombnyomására olykor kétszer reagál, és ez elég zavaró tud lenni. Olvasgattam a fórumokat, állítólag akkor jelentkezett az ügyfeleknél a probléma mikor megkapták az új IPTV menürendszert, és a legtöbbnél nem is volt eszközcsere. Állítólag szoftverhiba. Ha ezt így előadom az ügyfélszolgálatnak, akkor fognak küldeni egy SW updatet, vagy az eszközt (megint) cserélik?
 24. sagemcom

  Hello, igen, van - ezért a bridge nem jöhet szóba sajnos. Ez a korlát egyébként erre a modemre vonatkozik csak, vagy mindegy, milyen eszköz van a végponton, nem lehet bridge-ben, ha van IPTV? Ill esetleg más eszköz tud valami ilyen funkciót? Köszi, a.
 25. sagemcom

  Iptv van?
 26. Utolsó hét
 27. sagemcom

  Üdv, ma észrevettem, hogy van IPv6 - juhéj'. Nevezett Sagemcom modem/router "mögött" van egy saját router (ITX gépben egy Linux), ami mögött van a LAN. IPv4 esetében a modem LAN lába a 192.168.0.1, a Linux-é 192.168.0.254, mindegyik /24-el, így connected-ként látják egymást. A Linux NAT-ol kifelé. Jó lenne használni a Linux mögötti LAN-on is az IPv6-ot (NAT nélkül), de a kapott tartomány szegmentálásához kellene valami advanced routing beállítás - van erre valami esély, lehetőség a modemben? Ennek hiáynában esetleg valami ötlet, hogy tudom a kapott tartomány egy részét egy másik router-en keresztül használni? Köszi, a,
 28. Haliho. Vajon mikor rendelhető? Üdv
 29. @sajby Nálam már egy ideje használaton kívül volt, mert hetekig nem volt DSL Tunnel. Ma a postod hatására bekapcsoltam és csodák csodájára már van. Remélem így is marad, bár sok reményt nem fűzök hozzá.
 1. További aktivitások betöltése