Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Tegnap
 2. Can anyone help ?? I cannot create the first message. Thank you.
 3. Utolsó hét
 4. Üdv tegnap megkaptam én is a telekom tvt, viszont olyan problémám van hogy az első tv-n amikor bekapcsolom akkor az a menü fogad (aklálmazások google play stb. ) viszont a második tv-n nem, és mindig meg kell nyomni a vissza gombot hogy eltünjön, szóval ez normális vagy mit kel ltenni hogy bekapcsoláskor ne az fogadjon hanem ugyanugy mint a második tv-nél?
 5. Persze, ott van a MYonlineRadio köszönöm szépen
 6. Üdvözlöm. Kérdésem az lenne, hogy a 4551 Nyíregyháza, Tornácos utcára van e tervbe a közeljövőben hálózat fejlesztés, optikai kábel kiépítése? A jelenleg elérhető internet szolgáltatás maximuma a 30mp/S .
 7. Szia Imre! A műszaki csoportunknak továbbítottuk a megadott adatokat. Türelmedet kérjük a válaszadásukig. Addig is javasoljuk, hogy az adataid védelmében töröld/módosítsd a kérdésedet. Együttműködésedet köszönjük! ^Timi
 8. Szia! Nincsen webrádió. A google play store-ban biztos van olyan app amivel találsz rádiókat!
 9. Sziasztok,ma bekötötték nekem az uj IP tvt de nem találom sehol a webrádiókat... hol kereseem ? elég szétszórt még ez a kis eszköz..
 10. Tv go folyamatosan 4-44-50009 hibakódot ír ki, nem lehet egy csatornát sem megnyitni a laptopon
 11. Szia! Örülünk, hogy végre minden megoldódott! ^Zoli
 12. Sziasztok! Portot szeretnék nyitni az utorrentnek a sagemcom modemben a port továbbításnál van, de nekem nem világos a beállítás. Ebben kérnék segítséget.
 13. T. Erzsébet! Ezt találtam: https://www.telekom.hu/lakossagi/karbantartas/adategyeztetes A Domino adategyeztetés lehetősége technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, térj vissza később!Köszönjük a türelmet, és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk! Vajon mióta van ez a nem reklámozott oldal kirakva. És meddig tart az átmenet??? Tudományos tanácsadó is válaszol Önnek :-) haha. És add egy olyan linket, ami ki tudja mióta szintén nem használható: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3391/hogyan_juthatok_ugyintezohoz_a_telekom_chat_en_es_milyen_temakban_kaphatok_ott_segitseget_?fbclid=IwAR2U5fFsyfSgNPTZB9h5zu2h__J0SWJGoWxE6qm6pZXb1D0yzn7d4Pbyyd8 röhejes. Sorstársi üdvözlet
 14. Szia! Ellenőrzésünk alapján jelenleg nincs karbantartás a rendszeren, kérjük próbáld újra itt. ^Zoli
 15. A Domino adategyeztetés lehetősége technikai okok miatt átmenetileg nem elérhető Ezt találtam itt: https://www.telekom.hu/lakossagi/karbantartas/adategyeztetes Ezt miért nem reklámozzák??? Fél óra után találtam meg a piros információt! Szégyelljék magukat! E-mailben értesítést kérem!
 16. Sajnos nálam is fennáll a hangprobléma. Nem működik az 5.1, csúszik is, és néha pattog/megakad ~negyed-fél mp-re a hang, utóbbi nagyon zavaró. Szintén a legújabb 9.2.63-as fw.
 17. Szia! Kábelhálózattal ellátott területeken nem építünk optikát, ezt kérjük fogadd megértéssel. A kábelhálózat kapacitásának bővítése nem zárható ki a jövőben, ugyanakkor jelenleg még nincsenek erre vonatkozó terveink. ^Dániel
 18. Friss!: Megvan a kárpótlás, nagyon köszönök mindent!
 19. Sziasztok! 9 hónap kínlódás után úgy tűnik megoldódott a probléma . Az új csapat szuperül megcsinált mindent újra, amit az előző vállalkozó elrontott. Múlt hét szerda óta minden frankón működik. Az Android TV is tetszik, szerintem a távirányító is kedvelhető. Net hozza a 950/950-es sebességet, ami tökéletes. A ping egy kicsit lehetne alacsonyabb, mert 9-12-et mér, de elmegy, legalább már minden stabil a D1gi TV/1nvinetwork VDSL NET után (mókás, mert csütörtökön lemondtam ezeket, majd szombat délelőtt a D1gi kirakott egy "optikai hálózat fejlesztés" papírt a lépcsőházba, nevetségesek...). Vártam volna a szerelőkre egy értékelő pontrendszert, mindenre maximumot kaptak volna tőlem, mivel közöttük volt az az ember is, akinek a csapata kijavította a korábbi vállalkozó hibáit. A mobilcsomagnál furcsállom, hogy nem kaptam meg a 4GB-hoz a +3GB netet, mert az nekem pont tökéletes lett volna mobilra. Emlékszem hogy úgy rendeltem meg, aztán lehet annyi ideig tartott a kivitelezés, hogy közben elévült az akció. Egy kedves ügyfélszolgálatos említette még az elhúzódó problémás ügy miatt a kárpótlást, egyelőre nem látok semmit. Legalább tudjuk, hogy hogy álljunk ezentúl egymáshoz a céggel, de mindegy, mert nagyon örülök, hogy végre minden tök jól működik. Köszönöm szépen! További szép napot mindenkinek!
 20. Sziasztok, Szeretnék érdeklődni, hogy a 1237 Budapest, Maros utca 95. címen várható-e hálózatfejlesztés a közeljövőben? Optika hálózat kiépítése vagy esetleg a kábelhálózat továbbfejlesztése, mivel jelenleg a max elérhető feltöltés 25 Mbit/s. Köszönöm a választ, Edit
 21. Szia! Kérjük, privát üzenetben az alábbi adatokat írd meg nekünk: - előfizető neve, - MT-ügyfélazonosító, - kapcsolattartó neve, telefonszáma, - hatósági karanténban érintett vagy-e? (esetleges helyszíni kiszállás miatt szükséges információ) és továbbítjuk a bejelentést műszaki kollégáknak kivizsgálásra. ^Levente
 22. Szia! Jelenlegi információnk alapján, a közeljövőben nem érkezik gyártói beszállítás ebből a típusból, sajnáljuk, és egyelőre még folyamatban vannak az egyeztetések a gyártóval, így nem rendelkezünk időponttal még. Bízunk megértésedben! ^Petra
 23. Helló! Olyan probléma lenne, hogy nagyjából nyár eleje óta az idő többségében elég nagy packet lossokat tapasztalok. Lett egy modem váltás idén, de amikor ez megtörtént, egy hónapig legalább jó volt a net, semmi probléma nem volt, utána kezdte el csinálni. Kérdés az lenne, hogy nálam kell keresni a hibát, vagy a szolgáltatónál?
 24. Szia! Szerintem a HDMI kábel a ludas, HDCP hiba szokott ilyen lenni.
 25. Üdv! Arról szeretnék érdeklődni, hogy várható-e újabb készlet az Asus PC ROG G15DH-HU008T nevezetű számítógépből, és ha igen, akkor mikorra várható?
 26. Sziasztok. Nekem olyan problémám lenne eme csodálatos szerkezettel kapcsolatba, hogy az összes létező csatornán nálam is eléggé csúszik a hang, mellesleg nagyon idegesítő is. 9.2.63 FW van rajta, új frissítéseket nem talál, gyáribeállítás visszaállítása sem oldotta meg a problémát. Arról nem is beszélve, hogy sem HDMI-n sem optikain keresztül nem tudok belőle 5.1-es hangot kicsikarni sehogy sem, még usb-ről sem. Ugyanazon a fájlon xy.mvk pl a tv simán kezeli az 5.1-es hangot benne, de a box csak sztereoba adja le, nem tudom miért (vlc, mxplayer-t is próbáltam). Azt még megemlíteném, hogy az ingyenes digitáli csatornák amiket egy normáli antennával lehet fogni pl M1HD és társain, gond nélkül dolby digital hang van, azonban boxon keresztül azok is csak sztereoba működnek. Van valakinek ezekkel kapcsolatba tapasztala, vagy valami megoldás rájuk?
 1. További aktivitások betöltése