Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Az elmúlt órában
 2. Hallottál róla? Telekom új nyereményjátékot hirdetett. Következő sorsolás: 2018. december 14. Lépj be decemberben a Telekom alkalmazásba legalább egy alkalommal, és nyerd meg értékes nyeremények egyikét! Sorsolásonként az alábbi nyeremények egyikét viheted haza.: · Huawei P20 Pro Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 227 040 Ft/készülék · Samsung A7 (2018) Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 106 040 Ft/készülék · Hauwei Mate 20 Lite Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 117 040 Ft/készülék · LG 43UK6300 Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 120 340 Ft/készülék · Huawei Watch 2 eSIM Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 89 770 Ft/óra · JBL Flip 4 Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 34 900 Ft/hangszóró · DJI Tello Ár és konstrukció. Nyeremény értéke 29 900 Ft/drón Sorsolások időpontjai: · Első sorsolás: 2018. december 7. · Második sorsolás: 2018. december 14. · Harmadik sorsolás: 2019. január 4. Részletek: https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/telekom-alkalmazas/nyerhetsz
 3. Ma
 4. Tegnap
 5. Olyan problémám lenne, hogy 1 hete sincs, hogy megvettem az új telefonomat az Iphone XS-t és azt vettem észre, ha elkezdek hívni egy telefonszámot és kihangosítom a hívást a készülék hangszóróira, akkor a felső hangszóróból recsegő/sistergő hangok jönnek addig ameddig nem fogadják a hívásomat, akkor elmúlik a hang és tisztán szól a hangszóró. Érdeklődnék, hogy ez normális-e ? Főleg egy alig használt 5 napos telefontól. Másik ha ez nem normális hogyan orvosolható ? Javítás,készülékcsere stb ? Üdv.
 6. Nincsen, belülről elérem.
 7. Üdv! Tehát a kérdéses kamerának belsőháózaton soha sincs gondja?
 8. Járt e már így valaki ? HUAWEI HG8245H wifis routert használok melyhez közvetlenül egy IP kamerához, egy switchen keresztül pedig egy IPTV STB-hoz és egy másik IP kamerához csatlakozom. Több mint egy évig hibátlanul működött a rendszer, távolról PC böngészőből mindig elértem mindkét kamerát és az IP Tv is működött. Kb. két hete a switchről működő kamera kívülről elérhetetlenné vált (belülről elérhető), a másik kamera és az IPTV működik. Közben egy hete hirtelen elérhető lett az addig elérhetetlen kamera kb. fél nap erejéig majd újra eltünt. Nagyon fontos körülmény hogy a rendszerben semmi nem változott ! Természetesen az összes eszköz újraindítása, áramtalanítása többszörösen is megtörtént. Kérdezem hogy találkozott e már valaki ilyen vagy hasonló problémával ? Minden választ, megjegyzést, kérdést és segítséget előre is köszönök.
 9. F@st 5655v2 AC modemnél nem jön be a Parental Control oldala/ beállítása amikor ráklikkelek. Le kéne tiltanom 1 ismeretlen eszközt ami a netre csatlakozik.
 10. Üdv. Igen.
 11. Utolsó hét
 12. Ha most rendelek online egy domino fix dijcsomaggal egy sim kártyát (hűség nélkül),akkor jár hozzá 10 giga mobilnet belföldön?
 13. Tegnap esete egy felvett műsor visszanézésekor megjelent a bal alsó sarokban a STREAM HIBA felirat, majd kb 5 másodperc múlva megállt a kép, további 1-2 másodperc után kaptam egy fekete képernyőt és vmi rádióra hasonlító hangsávot. Sikerült kilépnem és újra elindítani a lejátszást, kb 5 perc után ismét megjelent és kezdődött minden újra. A furcsa az volt, hogy ahol megakadt onnan tudtam folytatni. Tapasztalt már vki ilyet?
 14. Nagyobb mennyiségű felvétel törlése után elkezdett emelkedni a merevlemez használat. Ahogy Adama írta, a 89% a szabad helyet jelentheti tájékoztató jelleggel.
 15. @R3dy21 Próbáld meg a leírás szerint: Hogyan tudja beállítani a távirányítót? A távirányító beállításához tartsa lenyomva körülbelül 5 másodpercen keresztül a set top box bekapcsoló gombot a használni kívánt set top box típushoz tartozó számgombbal együtt. A sikeres beállítás megtörténtét a set top box bekapcsoló gomb körüli LED kétszeri felvillanása jelzi. Az egyes set top box típusokhoz tartozó számgombok a következők: 4 Sagem ISD83-250 5 Huawei EC2208S, Huawei EC2218SS 6 ADB 5800 S 7 Intek HD-S10CX, Intek S50CX, Intek HD-C10CX, Intek C30CX 8 Sagem DS86 9 Kaon CO1000, Kaon CO1000P, Kaon CO1600, összes IPTV set top box A set top box pontos típusát az eszköz alján található matricán tudja ellenőrizni. Ha egy teljesen új távirányítóba elemet tesz, akkor az alapértelmezett kód a 9-es, amely az összes IPTV set top box-ot, illetve a Kaon set top box-ot vezérli.
 16. Sziasztok. Olyan problémám van a beltéri egységgel hogy este még nem volt semmi baja mikor kikapcsoltam,másnap reggel nem reagált a távírányítóra így bekapcsoltam a beltéri gombjával,be is jött a csatorna csak éppen semmilyen gombra nem reagál a távirányítóval. Kicseréltem a távirányítóba az ellemet hátha már merült lefele,de semmi.Áramtalanítottam a beltérit ugyan úgy semmi. Készülék cserés ?
 17. Pontosabban utánaszámoltam, mert 12 perccel többet vesz fel mindegyiknél. kb. 7 óra HD kb. 30 GB kb. 21 óra SD kb. 30 GB Becslésem szerint kb. 60 GB lehet foglalt a 160-ból. Hogy jön ebből ki a 89%? Nem jó szabad helynek, és foglaltnak sem. Ha belekeveri a megállítás/visszatekerés területet, az még jobban összezavar.
 18. Mivel csak 11% a foglalt terület, simán elképzelhető hogy 1-2 óra felvételtől nem változik ez a szám.
 19. @anonymus Lehetőségként felmerült, de 89%-on áll, ami 14 kb. 1-2 órás felvételből jön össze. Ha ebből törlök egy 2 órásat, akkor is marad 89%. Ha felveszek újabb 1 órát, akkor is 89%. Nem reális, hogy kb. 20 óra 89%, és ebből 2 órát (10%-át) törölve is ugyanannyi a lefoglalt hely. A felvételek 75%-a SD. Két óra SD törlésének is látható hatásának kellene lennie.
 20. Menü beállítások / információ / rendszerinfo ott találsz egy százalékos kimutatást. Alapjáraton ha elfogyott a hely, akkor törlődik a legrégebbi. Kézzel adott felvételt meg tudsz menteni, hogy soha ne legyen törölve.
 21. Meg lehet nézni valahol, hogy mennyi hely maradt a felvételeknek? A legrégebbi egyszerűen csak törlődik? +++ A DVR-es készülék beüzemelése után a régi Tatung-nál nem jelentkeztek a fekete téglalapok a gombok és a szövegek helyén. 10+ nap téglalapok nélkül. Lehet valamilyen összefüggés?
 22. 2018. december 24. és 2019. január 1. között MoziKlub nyílt napokkal várjuk! Nézzen filmeket, sorozatokat vagy rajzfilmeket korlátlanula MoziKlubtöbb mint 6000 tartalmából IPTV-jén vagy a neten TV GO-val! A MoziKlubot keresse a Videotéka menüben
 23. sagemcom

  Üdv. Ha bevezetésre kerül az ED3.1 akkor várható nagyobb le és feltöltés is, ehhez a hálózatot is modernizálni kell, erősítők cseréje, új HGW stb, kb jövő ilyenkor már lesznek települések ahol lesz ED3.1. 200 max.
 24. sagemcom

  Üdv! Van már valami infó arról, hogy a kábelnetes (koax) feltöltési sebességeket mikor fogja növelni a Telekom, illetve mi a várható maximum UP irányban?
 25. Azért szánalom, hogy ennyire büdös a munka a szerelőknek, hogy folyamatosan össze-vissza hazudozni kell a kedves ügyfélnek...
 26. szia! amit te szeretnel az egy home server? https://en.wikipedia.org/wiki/Home_server peldaul megoldhato https://openwrt.org vagy https://dd-wrt.com/ ezek custom router sok funktio val. vagy https://hu.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi Energiaellátás 5V 700 mA (micro-USB) 2,5 W (model A) 3,5 W (model B)
 27. -, Portot kell nyitni - Ellenőrizd hogy publikus e az IP címed
 28. Telekom digitális elosztónk van. Sajnos a webkamerával nem tudok rácsatlakozni! Mit tegyek, hogy ismét működjön, mint amikor az analóg rendszeren működött????
 29. Az LG az LG G7 szoftveres hibáját megoldotta. Segítség a szoftver frissítéshez ezen a linken található!
 1. További aktivitások betöltése