Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. 2020-01-16 napon a Sopron, Kőszegi u. 5. szám alatti üzletben elindítottunk egy tarifacsomag váltással egybekötött készülékvásárlást. Sajnálatos módon az önök renszere összeomlott. A kedves értékesítő munkatárs javaslatára másnap ismét felkerestük a kirendeltséget, ahol több mint egy óra leforgása alatt sem oldódott meg az előző napi hiba. A kolléga még arra is hajlandó volt, hogy szabadnapján otthonról megpróbálja ,hátha sikerül neki, de mindhiàba. A szombati napon ismét elmentem a képviseletre, az egész napom ott töltve ismét, közben 3 munkám mondtam vissza emiatt! De sajnos akkor sem született jó végeredmény, a készülék vásárlást most sem engedte a rendszerük. Közben a fel sem használt 300.000 forint körüli készülékvásárlási keret valahogyan 0 azaz NULLA forintra fordult! Telefonos egyeztetések után ,azt a választ kaptam, hogy hétfőre megoldódik a gond! MEGOLDÓDOTT! Hétfői napon nyitásra foglaltam időpontot. A jól ismert kolléga kedvesen fogadott, és ismét nekifutottunk a félbahagyott telefonvásárlásnak. Most már engedte volna a készüléket megvenni a fent említett kedvezménnyel, azonban munkatársuk közölte kedvesen, hogy az eddig kiválasztott iPhone 11 Pro ami 68.000Ft lett volna, az most több mint 200.000Ft !!!!! Az azonban számomra abszolút elfogadhatatlan, és szembe megy értékrendem szerint mindennel, hogy 3 napja elkezdtem egy csomagváltást ( amiért még többet is fizetek), hogy a telefont megtudjam vásárolni az adott áron, majd az Önök okos rendszere összeomlása, vagy bármi hibája miatt a kiválasztott készüléket végül nem a 2020. 01. 16 napon kínált áron tudnám megvásárolni.
 3. Sziasztok! Rákötöttem a Telekom modem/routerre (kábellel) egy QNAP NAS-t. Beállítottam a port forwardot, dinamikus IP című domaint. Minden szuperül működik, elérem, tudom használni, egészen addig, amíg nem az otthoni hálózaton vagyok. Ha felcsatlakozok az otthoni WiFi-re, akkor nem érem el a NAS-t, mivel a modem/router külső IP címére is az útvonalkeresés (Windows tracert-et próbáltam) egyből az első hop-nál timeoutol. Miért lehet ez?
 4. Sőt az 1gbit sebességet is tudja. Amit nem tud és nem is fog tudni az a 2gbit.
 5. "Egy hátrány lesz amit sokan nem tudnak, digitális vezetékes telefon nem működik áramszünetben." +egy másik is: a FAX készülék nem megy rajta (legfeljebb nagyon nagyon lassan), ha használnak még ilyet..
 6. Tegnap
 7. Mert talán rosszo helyre írtál. Mindíg meg kell taláálni azt a csatornát, akiérdemben tud segíteni. Ha érdekel, akkor jelezd privátban és segítek megtalálni.
 8. Mi a szándékos? Nem vitatkozom, mert ezekket napra készen tudtam, illetve jogtárból, vagy online hozzáférésel megnézhettük a rendeleteket és jogszabályokat, habár az utóbbi 2-3 hónapban a fityisz százalékos többségével sok mindent megváltoztattak a saját javukra, mert az nem lehet, hopgyx milliárdokat ne lehessen bűntetlenűl lenyúlni... Jah és amúgy meg, találtam egy bug-ot a fórum.ban, amikor egy poszt-ot szerkesztenek, majd feltöltik és visszalép a hívó oldalra, akkor vannak dolgok... De ennyi elég, mert végén még beleköt a telekom, ahogy a másik emberbe is, keressék meg és javítsák ki ők, ha olyan jól értenek hozzá...
 9. Akkor valami mást olvastál, a fake new, meg a te *****séged...
 10. Szia! A magas válaszidőt sok minden okozhatja. Ha alapban minden extra cucc nélkül is rossz, akkor amit még kipróbálhatsz, persze elötte ments el a konfigurációját, vagy írd fel, majd HW reset a hálózati eszközöknek, MODEM, ROUTER, ha esetleg PPPOEP akkor a nés és jleszó párost be kell állítani. Ha eszk után is bizonytalan, akkor jelentsd be, és oldják meg a hibát, mert sok esetben ay online játéknál a magas ping néha zavart okoz. Üdv.: Mc.Bélabá
 11. A telefon valószínűleg VOIP alapú lesz, a modemnek van analog telefon portja oda kell majd a régi analóg telfont kötni, és magába a T-s eszközbe van egy VOIP-ANALÓG átalakító.
 12. Sziasztok! Az elmúlt egy hónapban a válaszidő igencsak megugrott, a szokásos 52-59ms értékről 70-120 körülire, ami másodpercenként változik a kettő intervellum között(Lehet köze van hozzá a packet lostnak).. Leginkább a League of Legends játékban érezhető, mivel ott fontos a stabil internetkapcsolat és azt használom napi szinten. A játék támogatással felvettem a kapcsolatot, és ott megerősítették azt, hogy náluk semmilyen gubanc nincs, és az ismerőseim sem panaszkodnak hogy náluk is lenne valamilyen negatív változás.. Adtak kettő IP címet, amit kértek hogy teszteljek PingPlotterben és ott elég sok Packet lost jelentkezett, 50-100%-os. HA35-ös routerem 20mbit/s és mobilos rásegítéssel +50mbit/s. Vezetékesen csatlakozok a PC-re és a tesztek idejére a Wifi-t kikapcsoltam és a csatlakozott LAN-okat pedig kihúztam, kivéve azt amivel teszteltem. Tiszta rendszerindítással és egy alkalmazás sem volt megnyitva ami miatt téves értékeket adhatott volna vissza. A nap 0/24-órájában instabil a ping, körülbelül egy hónapja és azelőtt nagyjából egy évig minden rendben volt. Egy évvel ezelőtt volt még egyszer hasonló problémám egy szerelő megtudta csinálni, és utána minden rendben volt. Most is hívtam egy szerelőt, hiszen felhasználóként nem mindent lehet megoldani (nincs mindenhez jogunk) őt hidegen hagyta a magas válaszidő, amely hirtelen lépett fel. Csak speedtest tesztet mutatott hogy a sebesség rendben van , a ping plotter tesztekre rá se nézett... Természetesen másnál is megfigyelhető hosszabb válaszidő (weboldalak, alkalmazások). A telefonom mobil netje usb-s megosztással stabilabb, mint a routeres vezetékes internet . A ping plotter teszteket mellékelem ide, ha van rá szükség.
 13. Ja értem köszönöm
 14. Szia! A szolgáltatók számára testre szabott készülékek szoftvereit a készülékgyártók adják ki a saját ütemezésük szerint. A kiadás ütemezésére Telekom nincs befolyással.
 15. Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy mikor várható Samsung s10+ mobilokra az Android 10 szoftverfrissítés?
 16. Jaa mostmár értem tehát akkor gyakorlatilag a bejövő vonal egyből belemegy a routerbe amit adnak illetve a routerből pedig még 1 vezeték megy a telefonba illetve 1 a routerből a pc-be így mér értem köszi!
 17. Nem, ez nem szereld magad lesz hanem Ők oldják meg neked. A szűrők nem is kellenek majd, azt majd elrakod emlékbe. Az új "modembe" akarom mondani routerbe fog bemenni egyenesen a telefonkábeled, szűrő nem kell majd elé hisz már a telefon is a neten megy majd. Tehát mindent egyetlen egy kütyübe kell majd dugnod de ezt a szerelők megcsinálják majd helyetted mert nekik fel kell regisztrálni a központba.
 18. Van vezetékes telefonunk igen hát igazából eddigis volt egy kis szürke albacompos szűrő vagy minek nevezik ezt az 1-ik végébe ment a bejövő vonal és a másik végéből pedig ment egy vezeték a telefonba illetve egy vezeték a modembe ez osztotta meg a vonalat a telefon és a modem között szóval kapok egy újabb ilyen kis szűrő dobozt tőlük és ugyanígy össze kell dugjam? linkeltem egy képet a szűrőről amire gondoltam.
 19. Optikát toldani lehet egyáltalán otthon házilag, ha igen milyen messzire vihető el a jel? Tehát az ont előtt toldani a kábelt és hazáig vezetni? Apropó, ha már van élő előfizetés akkor ha a modemet átviszem a szomszéd utcába és ott dugom rá az optikára úgy fog működni? :-)
 20. Mi a baj a koaxal? Én örülnék annak is! :-) Simán tudja az 500 megabitet is, annál több nem hiszem hogy kell neked , sőt a ***** a koaxra tette le a voksot és mindenhova azt húz a mai napig is. Nem értem miért, se nem olcsóbb, se nem gyorsabb mint az optika.
 21. Igen, felfogható modemcserének is. Van egyáltalán vezetékes telefonod?? Mert ha nincs semmiben nem érint a dolog. Sőt, csak jobblesz, mert amit a digitális vonalhoz kapsz modemet az már egy wifi képes router lesz tehát már jobban jársz. Ha meg van vezetékes telód akkor maradhat a régi analóg is, csak majd abba a dobozba kell bedugnod amit hoz a telekom. Egy hátrány lesz amit sokan nem tudnak, digitális vezetékes telefon nem működik áramszünetben... a régi analóg áramszünetben is megy, az új nem. Uniós elvárás a digitális vonal, a régit letudták hallgatni meg könnyen ráállni, de legalább ment áramszünetben is. :-)
 22. Na voltam bennt a telekom üzletben sikeresen megtörtént a váltás Netmánia M-et Net Plusz díjcsomagra cseréltem le annyit mondott az ügyintéző csajszi hogy analóg vonalat viszont digitálisra kell cseréljék megkérdeztem kell e ehhez nekem vennem tőlük digitális telefont vagy modemet aztmondta hogy elvileg csak modemcsere szükséges hozzá van aki már váltott analógról digitális vonalra ha igen írjon már mit cseréltek nála köszi!
 23. Az elképzelhető.
 24. Szia! Köszi, hogy rákérdeztél, akkor már csak azt nem tudom, hogy tavaly ,amikor felhívtak, hogy szerették volna bekötni. Lehet csak érdeklődés volt és nem voltunk elegen, a kiépítéshez.
 25. Szia! Utána kérdeztem cím alapján. Sajnos jól mutatja az oldal.
 26. Tisztelt Telekom! Február végén lejár a hűségem egy másik szolgáltatónál, a mobil előfizetésem Önöknél van. Amennyiben lehetséges majd egy Magenta 1 csomagot szeretnék Internet (1000/1000) TV(IPTV Szuper Családi Mozi díjcsomag) Otthoni telefon(Alap) Mobil(M + 3GB Net). Tavaly már nézegettem az oldalt és dobott ki árakat a 1148 Kerepesi út 78/E-re. Most megnézve az oldalt az internetre nincs ajánlat, TV-re csak Sat Szuper Családi HD díjcsomag-ot adja! Történt valamilyen változás vagy az oldal nem a valós szolgáltatásokat mutatja? Köszönöm! a.pdf
 27. Igen, a részletek hiányára céloztam, köszi
 1. További aktivitások betöltése