Ugrás a tartalomhoz

Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül

 1. Today
 2. Üdv mindenkinek! Adott egy 2000/1000 Mbps-os internet amihez van egy wifi extra készülék a szobámban ami internet kábellel van csatlakoztatva az asztali számítógépemhez. Elég jó a jelerősség és internet sebességmérésen is hozza a 800-900 Mbps gyorsaságot, de mikor elkezdek letölteni akkor nagyon ugrál a letöltési sebesség 3-40MB/s között és mikor játszok akkor el is megy a net kb 2 percre és utána visszajön majd 5-10 perc után megint elmegy és utána vissza jön. (lehet hogyha nem játszok akkor is elmegy letöltés közben csak azt még nem tapasztaltam.) Más eszközön van internet eközben, csak a számítógépen megy el! Telekomtól kapott internet kábellel van összekötve de próbáltam már másikkal is. Esetleg kérhetek segítséget valakitől hogy ez miért lehet? Hogy miért ugrál a letöltés és miért megy el az internet? Előre is köszönöm a segítséget!
 3. Szia @Impala67! Szomorúan olvastuk, hogy problémát tapasztalsz szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Ilyen esetben kérjük, hogy jelentsd be a hibát ügyfélszolgálatunkon, amit itt is megtehetsz privát üzenetben adataid (MT azonosítód, elérhetőséged - kapcsolattartói név és mobiltelefonszám) megadásával, valamint a probléma részletes leírásával. Előtte javasoljuk, hogy indítsd újra az eszközöket (digitális elosztó /modem/ és beltéri egység, mert általában ez megoldja a problémát. Az okozott kellemetlenségért elnézésed kérjük! Megértésed és együttműködésed köszönjük! ^Zoltán
 4. Szia @dani999! A Telekm TV (SmartBox) távirányítójával van lehetőséged a tévékészüléked így kezelni, tehát a TV-t és a beltéri egységet egy távirányítóval tudod irányítani, bekapcsolni. Beállításokhoz keresd a távirányító leírását ide kattintva a weboldalon. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésed köszönjük! ^Zoltán
 5. Üdv mindenkinek! Adott egy 2000/1000 Mbps-os internet amihez van egy wifi extra készülék a szobámban ami internet kábellel van csatlakoztatva az asztali számítógépemhez. Elég jó a jelerősség és internet sebességmérésen is hozza a 800-900 Mbps gyorsaságot, de mikor elkezdek letölteni akkor nagyon ugrál a letöltési sebesség 3-40MB/s között és mikor játszok akkor el is megy a net kb 2 percre és utána visszajön majd 5-10 perc után megint elmegy és utána vissza jön. (lehet hogyha nem játszok akkor is elmegy letöltés közben csak azt még nem tapasztaltam.) Telekomtól kapott internet kábellel van összekötve de próbáltam már másikkal is. Esetleg kérhetek segítséget valakitől hogy ez miért lehet? Hogy miért ugrál a letöltés és miért megy el az internet? Előre is köszönöm a segítséget!
 6. Tegnap
 7. Benji

  FiveM

  Hali, nem biztosan nem. Köszi a választ :-)!!
 8. Az, hogy az 5K Runner alkalmazással könnyedén lefuthatsz-e egy 5 km-es távot, számos tényezőtől függ, például a jelenlegi fittségi szintedtől, a fizikai egészségi állapotodtól és a futótapasztalatodtól.
 9. Telekom szakértő

  Optika?

  Szia! Kérjük, írd meg a pontos (utca, házszám vagy emelet, ajtószám) címedet és utánanézünk a lehetőségeknek. Együttműködésedet köszönjük! ^Lia
 10. Gloria

  fejlesztés

  Kecskeméten a Csíksomlyói utca és környéke mikor kap optikán internet szolgáltatást ?
 11. paszek

  Optika?

  Tud már esetleg valaki újabb fejleményt,hogy Tarnazsadány-ban lesz optikai kábel fejlesztés?
 12. Olaszországban vagyok és nem jó a mobilinternetem. Nem akar sehogy sem betölteni semmi. Hálózatváltás manuális, engedélyezve van az adatroaming a készüléken (ezeket találtam neten).
 13. Üdv. Lassan 1 hónapja kell veszekedni a Telekommal hogy csináljanak valamit az Internetszolgáltatással. Szerződésben foglalt minimum sebességet sem kapom meg. Ez a hiba általában mindig minden nap 18 óra után vagy hétvégén tapasztalom. Többször jelentettem már ezt a Telekomnak de semmi változást nem tapsztalok. Persze az smst mindig megkapom hogy kijavították a hibát de persze ez nem történik meg mert a hiba ugyan úgy fennáll... Fogalmam sincs már hova forduljak ezzel kapcsolatban mert a Telekom képtelen megérteni hogy nem nálam van a hiba. De a havi számlát persze fizessem....A számítógépen folyamatosan karbantartott és frissített Eredeti licenselt Windows 10 van. Ha így halad tovább fogok ez ügyben lépni a fogyasztóvédelemhez mert elviselhetetlen már az amit a Telekom megenged magának...
 14. uzman

  Hálózat felylesztés

  Jellemzően néhány héten belül köthető ha már ki van húzva az optika, kivéve ha nem merül fel valamilyen előre nem látott esemény a kivitelezés/átadás során.
 15. uzman

  Nincs internet a számitogépemen

  Igen. 1000mbit csak kábelen gigabites kártyával érhető el. A wifi sebességet befolyásolja az adapter, vételi viszonyok, elhelyezdkedés, többi eszköz meg még egy rakás szempont. A 180 (mbps)-as letöltés jónak mondható, ennél jobbat csak akkor érhetsz el ha közelebb helyezkedsz el a hgw-hez vagy gyorsabb kapcsolatra képes (pl 802.11 ax) wlan kártyát használsz.
 16. avirextibi

  Nincs internet a számitogépemen

  az normális hogy a telefonom 180 -as letöltési sebességet mét at 1000 ből?
 17. benedict

  Hálózat felylesztés

  "Hálózat felylesztés" az biztosan nem lesz soha, de hálózat fejlesztés valószínű, hogy lesz pár hónapon belül ha az oszlopokon már kint a vezeték. :)
 18. avirextibi

  Nincs internet a számitogépemen

  köszi jo lett ez volt a gond
 19. uzman

  FiveM

  Szia Nem lehet, hogy ezzel a FiveM-el van gond?
 20. uzman

  Nincs internet a számitogépemen

  Szia Kábellel kösd össze átmenetileg a laptopot és a HGW-t és a webes felületén a Wireless menüben a Band steering opciót kellene kikapcsolni, ez elvileg megoldja a gondot ha a wifi stick nem támogatja az 5GHz frekvenciát.
 21. Utolsó hét
 22. kobatka

  Hálózat felylesztés

  Kedves Telekom! Érdeklődni szeretnék hogy a Pálóczi Horváth Ádám u. ban mikor lesz elérhető az optika. A vezeték már fent vannak egy pár hete. Válaszát előre is köszönöm.
 23. mihaly

  Meg akad a tv

  Olyan gondom van hogy amikor a fő ruterba csatlakozik az Android tv box olyankor néha még áll az adás kB 10 másodpercre, de amikor átt dugom az Android tv boxot a mesh fő eszköze olyankor kiváló a működik de akkor másik szobában meg áll ugyan az a csatorna. Milyen meg oldás lenne jó hogy minden hol ugyan úgy működjön?! (A net a legjobb minőségű 2000-es) Köszönöm a válaszokat előre is 🙂
 24. sziasztok pénteken kötötték be az 1000 es netet de valamiért a számitogép nem látta a wifi routert. Tp link wifi stickel probálok csatlakozni. Elözö szolgáltatoval semmi gond nem volt mit kell ázállitani hogy lássa a gépem?
 25. kobatka

  Hálózat felylesztés

  Kedves Telekom! Érdeklődni szeretnék hogy a Pálóczi Horváth Ádám utcában mikorra várható az optika? Az oszlopokon már fent van a vezeték. Választ előre is köszönöm.
 26. laci83

  kedvenc beállítás

  Szia, Csatornáim menüpontban van lehetőségem megjelölni a kedvenc csatornákat.Szív ikonokat jelölöm. Rászűrök a kedvencre, de nem marad meg újra vissza áll a teljes lista Szeretnék csak 4 csatornát engedélyezni.
 27. Telekom szakértő

  Match 4

  Szia! A Match4 csatorna bekerüléséről egyelőre nincs információnk, azonban 2022.11.18-tól elérhető kiegészítő csomagként a streaming szolgáltatásra elő tudsz nálunk is fizetni. A részletes információkat ezen https://bit.ly/3igQgDr a felületen megtalálod. ^Lia
 1. További aktivitások betöltése
×
×
 • Új...