Minden aktivitás

Ez a folyam magától frissül   

 1. Ma
 2. Tegnap
 3. Szia! Be lehet fizetni a fennmaradó összeget egyben, de az itt leírtak szerint idézem " Felhívjuk figyelmedet, hogy ha még érvényes határozott idejű szerződésed van, akkor ugyanahhoz az előfizetéshez a határozott időtartam lejártáig a hátralévő törlesztőrészletek befizetése ellenére sem vásárolhatsz másik készüléket. "
 4. Köszönöm de itt nem hiszem hogy ez lenne a baj, maga a mode jelzés is eltünik itt valami rendszer hiba lehet mert tegnap mégh a vezetékes net is elment.. itt valami más van.. ugrál össze vissza.. jó most megált de gyenge az egész.. 14 megabit..
 5. Szia! Meg kellen valamilyen android APK-val nézni a mobilon a WIFI térerősségét hogy hány decibell. Ha nagoyn gyenge akkor nézd meg, hogy hányas csatonán van a WIFI-d, és azon a csatornán, vannak-e más WIFI-k amik estleg elnyomják a te WIFI-d térerejét. Estleg próbáld meg a WIFI csatornát a WIFI routeren egy olyan csatornára átrakni (mert alapban automatikusan választ csatornát( amelyik csatornán kevésbé vannak WIFI-k. Üdv.: Mc.Bélabá
 6. Szia! Igen van megoldás, több is. Az első, hogy nem dölnek be ilyeneknek az emberek. A másik megoldás: A rendőrségen feljelentést teszel, de nem csalás miatt, mert azzal nem fognak ugysem mit kezdeni, azzal zárják le, hogy te fizetted ki. A feljelentést ismeretlen tettes lenne kell megtenni, ÜZLETSZERÜ HASZONSZERZÉS miatt, ez már büncslekemény, míg a csalás csak szabálysértés, mármint ha egyáltalán eljárnak csalás miatt. A feljelentéssel bemész a számlavezető bankodba, és panaszt teszel, mert ha te 1 eurót fizettél, akkor nincs annak semmi jogszerú alapja, hogy 29 eurót levonjanak, és kéred az 1 eurós, valamint a 29 eurós tranzakció visszavonását, ez fontos, mert a tranzakciótól számított 30 napon belül lehet emiatt panasz tenni a bankodnál és a tranzakciót sztornózni. Ha a bankod erre nem hajlandó, akkor a feljelentéssel megkeresed a MAGYAR NEMZETI BANK ügyfélszolgálatátá és ott teszed meg ezt panasz bejelentést és kéred a tranzakciók sztornózását, mert az MNB a bankok penzügyi felügyeletét ellátó hatóság. Üdv.: Mc.Bélabá
 7. Szia! Az ÁSZF szerint nincs. De van egy lehetőség, ha érdekel, akkor jelezd és privát üzenetben megírom. Üdv.: Mc.Bélabá
 8. Sziasztok, vagy 2 napja észrevettem hogy a Huawei HA35 hibrid eszközön a Mobilnet stat időnként elmegy vagy csak 1es a térerő holott pénteken még semmi baja nem volt, most meg van amikor a rendes vezetékes is elmegy.. tudtok valami hibát a rendszerben vagy nálam van valami? ujrainditás sem segitett..
 9. Sziasztok van olyan lehetöség hogy 2 éves hüségnél (telefonkészülék) 1 év- nél kifizettem egy összegbe a fen maradó összeget, és uj készüléket hozzak ki?
 10. Sajnos én is belefutottam egy telefon ígérő csalásba, 1 eurót kértek, fizettem, pár nap múlva 29 eurót vontak le a számlámról, - tudtom nélkül. Sajnos nagyon jól utánozzák a telekom arculatát, ezért bevettem. Ez ellen lehet-e tenni valamit?
 11. Utolsó hét
 12. Kipróbáltam az Lg 32lm6300pla-t! Nem jó monitornak, mert közelről nagy és a betűk élsímitása gyenge.
 13. Ha arra gondolsz, hogy optikai kötődobozt tesznek rá, akkor igen.
 14. Szia! Mivel resettelted a modemet, ezért az alapérték van az újtaindulás után. Itt elötte be volt állítva a felhasználónéy és jelszó páros, ami ezzel te sikeresen kitöröltél. Hívd a 1414-et és mond el, hogy mi történt, vagy megtudják mondani, vagy genarálnak egy úja jelszót. A felhasználónév meg Vezetéknév.Keresztnév@T-Online.Hu , vagy hasonló szokottt lenni. Üdv.: Mc.Bélabá
 15. Szia! Valószínűleg a Bridge mód miatt, ugyanis a Bridge (Híd) módban a webszerver nem müködik, tehát nincs mibe bejelentkezni. Üdv.: Mc.Bélabá
 16. Helló sziasztok! Amióta lecserélték a modememet a legújab Sagecom modemre nem lehet egyszerűen összakapcsolni a műsorújságot sem qr kód hozzáadásával sem pedig manuálisan! Mi ennek az okozója? A régebbi Sagecom modemmel ment tökéletesen de itt sajnos az istennek nem akarja az igazságot.. Kérnék ebben kis segítséget mert nagyon jó az app pedig.. Köszönöm szépen mindenkinek!
 17. Üdv, Valaki tudja, hogy a bridge -ben lévő 3890V3 -ra miért nem lehet bejelentkezni? Elvileg a 192.168.100.1 -en van a webserver, de nem lehet csatlakozni az eszközhöz és böngészni a beállításokat. Esetleg a port van a szokásos 80 -asról átrakva? Vagy, ha ping -eled, akkor ez is lezárja a portot, mint a régi 3686 -os? Köszi. Ü:K
 18. Hello,

  Anno segítettél egy Sage 3686 bridge ügyében.

  A mai napon lecserélték egy 3890V3 -ra, mert tegnap egy áramszünet után a pfSense nem kapott public IP -t a régi 3686 -tól.

  Nos most a 3890 -el sem kapok IP -t ez egy régi gond, ha ráakasztok a Sage 1 port -ra egy DD-WRT -s Cisco E900 -at több ki - be kapcsolás után néha van publicus cím.

  Most gyanítom, hogy a 3890 -es bridge módja nem igazán sikerült a központnak.

  Viszont a legnagyobb gond, hogy az elvileg bridge -ben lévő 3890 -es webserver -hez sem férek hozzá ping -elhető 192.168.100.1 -en, de nem tudok bejelentkezni. Van valami port, amire átrakták?

  Vagy ez sem ping -elhető, mint a régi 3686 -és lezárja a 80 -as portot ping -re?

  Ü: Krisztian 

  1. anonymus

   anonymus

   Szia 

   100.1-en elkéne érned bridge módban, ugyan úgy mint a régi Sagemnél. 

   :80 és a :443 portokat használja a Sagem csak, semmi mást nem. 

   Létezhet hogy nincs brdige módban ? 

   Üdv

  2. sagemirage1

   sagemirage1

   Szia,

    

   Köszi a válaszod.

   *****i fura dolgok történtek az elmúlt 2 napban, összesen 2,5 -3 óra 1414 telefonálás és több lerázási kísérlet után kaptam egy Telekomos kollégát, aki tudta is, hogy miről beszélek. Nem Vanda volt a robotlány, :-). Érzésem szerint (bár a kolléga eléggé titkolózott) van valami MAC ACL vagy hosszúra állított aging a MAC learning -nél mint végpontvédelem és nem egyszerű a saját router beiktatása vagy cseréje, de gondolom ezt jobban tudod. A kolléga az IPsec átengedésről beszélt és hogy több jogosultságot adott a végponti eszköznek. Az IPsec -et nem értem, de OK.

   Az új eszköz (3890v3) továbbra sem elérhető(!) a webserver nincs a szokásos 80 vagy 443 -as porton, az Nmap csak a szokásos levelezési portokat találja nyitva és egy rejtélyes 6080 -as portot, ahol kapok egy admin login oldalt, de nem lehet a default dolgokkal bejelentkezni. Ez a port valami Broadcom hozzáférés gondolom telepítői vagy más konfighoz.

   Az eszköz végre 3 router cserélgetésére adott DHCP -vel public IP -t, de csak egy DD-WRT -s Cisco E900 -nak, ezek után klónoztuk a MAC -et és azzal fut most a pfSense. A kollága végig vonalban volt és, így közösen jött össze az a fél megoldás. Hétfőn elvileg hívni fog, mert Én félek, hogy egy áramszünet és ismét nincs publik IP.

   Jó lenne kikapcsolni a 3890 -es wifi -jét is ne zavarja már a telepített AP -kat, de nem tudom, ebben az állapotban ezt megtenni.

   A ....100.0 mint írtam is PING -hető csak port nincs....hmmmm.

   Valami ötlet, esetleg?

   Ü:K

    

    

  3. sagemirage1

   sagemirage1

   Bocs 100.1 elírtam....

 19. Kedves teherwagon. Ahhoz, hogy teljes képet kapj a dilemmámról leírom mert így tényleg érdekes... Az Eizo panelest ajcsiba kaptam rokontól, Ő most erdélyben medvepásztor és medvelsből készítenek fotókat, ezért visszaadtem neki ezt a monitort a szinhűsége miatt ( amit ráadásúl szakember kalibrált). Kaptam cserébe a Benq-t. Nyilván hisztiztem magamban. Ma vettek egy Lg lm6300pla-t, úgyhogy mindjárt megyek át tesztelem. De! Nekem nem fontos az input lag meg a g2g érték, mert én csak Forzázom meg Wolfensteinezem stb. offline. Ezért gondoltam vagy az Lg -re mert jó, vagy a Samura, mert abban meg van pc mod.
 20. Hello mindenki! Resetelnem kellet a Sagemcom Fast 5655v2 routert. Mindent megoldott magától kivéve az automatikus vissza csatlakozást az internethez. Ha bemegyek a router beállításaihoz akkor most azt mutatja hogy nincsen internet és manuálisan kéne megadjam a PPP használó nevet és jelszavat. Sajnos sehol nem találtam lejegyezve és információt sem hogy ez hol lehet.
 21. Törölni nem lehet, csak szerkeszteni, de mivel ez több.mint 2 órával ezelött volt, ezért már azt sem lehet. A januárban vásárolt tévédhez sok sikert kívánok, de ha nem hagyod, hogy segítsek, akkor old meg m,agad, ahogy tudod. A telekom üszinek hiába magyatázod, nem fogják neked megoldani a problémémát, én viszont tudiotam volna megoldást ár, de nem hagytad.
 22. McBelaba, kérlek segítsél es torold ezt a valasz irományodat, remelem valaki ettol jobbat is tud. Javaslom maskor figyelmesen olvasd el, es próbáld ertelmezni azt amire valaszolni próbálsz. Ha torolted majd torlom en is,igy maradjon nyitva amit eloszor irtam.
 23. Szia! Ez nem a Telekom, hanem egy fórum, felhasználókkal. Most elromlott és azért érdekes, vagy csak szeretnéd magad biztonságban tudni? Üdv.: Mc.Bélabá
 24. Jellemzően max 4-6 csengetés várnak meg, utánna leteszik, abban reménykedve, hogy a hívoot fél visszahívja őket. Majd amikor jön a következő mobil számla, akkor csodálkoznak, hogy mi volt az a nagy összegű hívás. Ezek a számok, mind olyan számok, mint itt nálunk a 06-90 -es és 06-91 -es számok, a szolgáltatóval szerzódést kötnek pld a 06-90 -es távgyógyítós számra (tapadjon a képernyőre, küldöm az energiát, érzi hogy jobban van ?) és egy ilyen szám felhívásakor a bevételből levonja a szolgáltató az ő részsét, a maradék az ügyfél bevétele.
 25. +442039669165 számon többször kerestek az utóbbi napokban, kb. 15 mp-es kicsengetéssel, így sohase vettem fel. Ma ismét. Mivel van ismerősöm Angliában, ma visszahívtam. Eredmény: nagyon rövid kicsengés (1-2 s) és kikapcsolódott a vonal. Tudunk a szánról valamit? Tartok tőle, hogy lehúzó robot. Az angol problémás számkeresőben is szerepel, megjelölt lokáció London, Trafalgar square.
 26. @princz Optikai kötődoboz tartója
 27. ehez hasonlo tartokat szerelnek oszlopokra mi akar lenni ki tudja?
 1. További aktivitások betöltése