Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

zyx

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit zyx posztolt

  1. 9 órája, Huszár Csaba írta:

    Hali!

    Nagyon úgy tűnik, hogy bekapcsolásra került nálad az 1/1 Mbit/sec-es limitált le- és feltöltési korlátozás. Nem használsz esetleg MultiSim-et? Ott kapcsolják be alapból korlátlan mobilnetél a sebességkorlátozást.

     

    Szia!

     Koszonom a valaszod! De, most neztem, ezen a telefonon a multisiM az aktiv kartya. Viszont az alap eSim profilom a regi telefonomhoz van hozzafeleltetve. Hogy tudnam atvaltani?

  2.  Sziasztok!

     iPhone XS telefonomat levéltottam egy iPhone 12pro-ra 3 napja, és ugyanazt az eSimet használva az iPhone 12-vel nagyon lassú a mobilnetem. A telefoncserével együtt mobilnet csere is volt, 3gb netről váltottam korlátlan”gigaerős” netre. 4G hálózaton speedtest szerint 0’98mb a letöltési sebesség, 1,04 a feltöltés. Mi lehet a gond? Folyamatosan 4G-t használja a telefon, de 10-15 másodpercbe telik megnyitni egy weboldalt, míg a régi mobilnetemmel ez kb 2-3 másodperc volt. 
     A telefont többször újraindítottam, illetve repülőgép módot ki-be kapcsoltam, nem segített. Valakinek valami ötlet? 
    Előre is köszönöm!

     

    196FEFD3-BF5C-4A91-AC37-2FB96BBA8BEE.png

  3. Üdv!

     Van egy előfizetésem, még le nem járt hűségidővel(még van fél év hátra). Kérdésem az lenne, hogy ehhez az előfizetéshez tudnék venni új telefont, ha aláírok ismét két évet, tehát megújítom a mostanit? Vagy mindenféleképpen meg kell várjam a hűségidő lejártát ahhoz, hogy a jelenlegi előfizetésemhez tudjak új telefont venni?

     

     Köszönöm!

     

×
×
  • Új...