Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Selmo

Tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Selmo posztolt

  1. Köszi a választ! Tulajdonképpen zseniálisan egyszerű amit javasolsz, fordítva betenni a kártyákat, de lehet hogy a megoldás ennél még egyszerűbb.

    Időközben utánanéztem az óra leírásának és a gyenge angol tudásommal arra az eredményre jutottam, hogy ha az óra Bluetooth-szal kapcsolatban van a telefonnal, akkor blokkolja a benne lévő SIM kártyát. Ha ez igaz, akkor az óra  SIM kártyája csak akkor aktiválódik, hogyha az óra lekapcsolódik a telefonról. Ezzel a probléma meg is volna oldva. 

    Ez azért is valószínűnek látszik, mert ha elfelejtjük az autóskártyát, akkor is probléma a telefonban és az órában lévő SIM egyidejű használata. 

    A kérdés csak az, hogy jól fordítottam-e az angol leírást... :)

  2. Sziasztok!

    A Telekomnak van egy un. autóskártya szolgáltatása, ami lehetővé tesz egy hívószámhoz két SIM-kártyát. Ez egy okosóra eSIM-jeként igen hasznos lehet - ha jól gondolom.

    A probléma az, hogy ha aktív az "autós" SIM, akkor azon cseng ki. Ennek ugye nagy hátránya, hogy a óra gyenge akkuját hamar lemeríti.

    Tudni szeretném, hogy a jelenleg kínált Huawei Watch 2 esetén inaktívvá tehető-e a profil anélkül, hogy az órát kikapcsolnám?

    A válaszokat előre is köszönöm!

×
×
  • Új...