Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

JustPool92

Tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit JustPool92 posztolt

  1. 19 órája, AmandaD írta:

    Nem értem, mit nem tisztem nekem megítélni? Téged, vagy a Telekomot? Vagy mit is?

    Elfogadom, hogy nem mi, a sportot szeretők vagyunk többen. De szerinted is azért csak van egy tábor, akit elveszíthet a Telekom. Szerintem ez nagyon nem tetszene a főnökeidnek. És akkor újra leírom a legelső hozzászólásomban írottakat: Van a Telekomnak még egy pár napja, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ha nem teszi, van más szolgáltató is. És hogy miért lépek le Tőletek? Nos a hozzád hasonló stílusban válaszolgató, magukat bennfentesnek feltüntető, de igazán semmire válaszolni nem tudó, emberek miatt.

    Először is azzal kezdené, hogy nem vagyok Telekom előfizető, de az itt olvasottak után muszáj voltam regisztrálni és válaszolni a rengetek f........ra, amit ráadásul le is írtál. 
    1. A megkötött szerződésed nem a sport közvetítésekre vonatkozik. Sem a La Liga sem a BL közvetítésre. Azok a csatornák továbbra is elérhetők, amik eddig adták ezeket a sportágakat. Arról egy szolgáltató sem tehet, hogy vannak Magyarországon olyan vállalkozók akik azt gondolják, hogy bármit megtehetnek, és folyamatosan felborítják a médiapiacot.
    2. Kíváncsi lennék, hogy ha azt mondaná a szolgáltató (nem csak a telekom, hanem mindegyik), hogy fizessél +2500 ft-ot azért hogy elérhető legyen számodra a csatorna,  akkor még mindig a szolgáltató lenne a hibás, vagy onnantól kezdve a Spíler TV jogait közvetítő céget szapulnád.
    3. A jelenlegi viszonyok között ne is gondold, hogy ha te előfizetsz a Spíler 2-re akkor onnantól kezdve tizenévekig (lásd La Liga - Sport1,Sport2) azon a csatornán fog menni az általad szeretett bajnokság. És ha lesz egy következő váltás, aki még többet fog kérni a jogokért, akkor vagy megint lenyeled, hogy többet kell fizetned, vagy hőböröghetsz tovább.
    4. Létezik online stream, ami addig, míg véget nem érnek a tárgyalások, és pont nem kerül az ügy végére, megoldást jelenthet a problémádra.
    5. A többi nagyobb multinál sem elérhető jelenleg a Spíler 2 (https://444.hu/2018/08/17/milliardokat-koltott-ra-a-tv2-megse-lehet-spanyol-es-olasz-meccset-nezni-a-hetvegen)
    6. Mondom ezt az egészet úgy, hogy semmi mást nem nézek a TV-be, csak sportcsatornákat, és annak idején hihetetlen volt számomra hogy a Premier League a NÉGY BETŰS kínálataiból eltűnt. Ott én is a váltás mellett döntöttem, de jelenleg már van annyi eszem, hogy csak azért nem fogok szolgáltató váltani, mert egy kiskirály azt gondolja, hogy mindent meg lehet tenni Magyarországon.

    Ismétlem, én is várom, hogy kiderüljön mi lesz a csatorna sorsa, de azért nem, ártana racionálisan gondolkozni, nem csak az embereket szapulni...

×
×
  • Új...