nathefellow

Tag
 • Tartalmak

  1
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit nathefellow posztolt


 1. Sziasztok!

  Hónapok óta szenvedünk a TV-vel és az internettel.

  Csatoltam egy képet, amin látszódnak az xDSL interface-ről.

  A problémám az, hogy folyton elmegy a tv és a net, először elkezd kockásodni a tv aztán elkezd szaggatni, ezt követően megáll a net és ekkor a tv is.

  Ezt szerintem több mint 10-szer bejelentettem, és miután kijön a szerelő ideig óráig jó(volt már modemcsere, variáltak a vonallal a lépcsőházban), de aztán megint folyamatosan elmegy a tv és a net.

  Volt olyan szerelő aki azt mondta, hogy a lépcsőházban(társasházban lakom) ki kellene cserélni a kábelt, ami bejön a lakásba, ekkor jöttek valami alvállalkozói a telekomnak és a könnyebb utat választották(lent variáltak valamit a bejövő vonalnál), ez egész sokáig működött, aztán múlt hét óta megint használhatatlan a szolgáltatás(azóta kétszer volt kint szerelő...).

  Tuti van valami a vonallal, mert a csatolt kép a modem újraindítása után készült nemsokkal és már ekkor is elég sok a crc hiba, mire leáll a tv és a net, addigra mindkét vonalon általában több százezret vagy akár a milliót is eléri a crc hibák száma.

  Tegnap elkeseredésemben már írtam a Telekomnak egy panaszlevelet, amelyben kértem a hibám pontos kivizsgálását és amennyiben nem tudják megoldani, akkor szeretném közös megegyezéssel megszüntetni az előfizetésemet és inkább másik szolgáltatóra váltani.

  Mi okozza a hibát szerintetek?

  Előre is köszönöm!

  Üdv, Attila

  Képernyőfotó 2018-09-06 - 20.04.55.png