Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ricsoo

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Ricsoo posztolt

  1. 15 órája, McBelaba írta:

    Ez a hiba akkor fordul elő, ha az internet kacsolat Dual Stack-es, vagyis IPV4 és IPV6 egyszerre van engedélyezve a szolgáltatónál. Addig nem is fogja megoldani a Telekom és azok a szolgáltatők, amíg ezt nem vizsgálják meg. Mivel a játék XBOX-ra van fejlesztve, ezért nem is fog müködni Dual Stack engedélyzése esetén.

    A telkom esetében ki kell próbálni, hogy a szolgáltató kikapcsolja a Dula Stack módót, vagyis csak IPV4 legyen engedélyezve, és akkor müködni fog. Gondolom utánna visszakapcsolják. Nem tudom kérhetik-e az ügyfelek, akiknél a Dula Stack ilyen hibát okoz, hogy kapcsolják ki álladóan.

    Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy a TP-LIN WR1043ND V4-ben az IPV6-ot engedélyeztem a WAN oldalon és IPV4 bújtatást állítottam be. Ha nem szükséges, akkor a LAN oldalon nem kell engedélyezni az IPV6-ot, ha viszont kell a belső hálózatnak is valami miatt az IPV6, akkor ha jól todom egy /64-es prefixből fogja osztani a WAN oldalon felvett IPV4-en bújtatott IPV6-os címet.

    Amúgy meg lehet harcolni a Telkommmal, mert szerintem nem fogja megoldani, mert neki nem érdeke az hogy pld 100000 előfizetőből 50-60 használja az ő halózatán ezt a játékot, neki mint üzleti vállalkozásnak ez nem érdeke, csak a profit érdekli, amit nem ezektől a játékokat használó felhasználóktől szed be.


     

    Szia kérdeznem hogy ezt szerinted egy tp-link archer c2 vel is meg tudom csinálni? 

  2. 3 órája, tsteve írta:

    pl. t-mobilról valóban megy megosztva xbox-on is hiba nélkül.. többször írtuk már itt.. azt azonban nagyon nem értem, miért nem veszi fel a kapcsolatot a telekom hozzáértő rendszermérnök csapata a forza szervereket működtető céggel és miért nem zárják rovidre a problémát végre... továbbra is fennáll a hiba xbox esetén 

    Pesze tudom én is xbox -on játszanék vele a netem nem T home-os hanem egy helyi internet szolgáltató de látszólag valahogy rajtuk keresztül megy mert nekem sem jó. 

×
×
  • Új...