Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Gombócka

Tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Gombócka posztolt

  1. 5 perce, Blake írta:

    En pontosan ugyanezt tapasztaltam. A privat kartyam ment eSIM-re, a ceges szintén telekomos meg a SIM slotba. Teljesen hektikus, hogy mikor lehet felhívni valamelyik számot. En is csak ezert valtottam iPhone 8-rol. Sokszor jeleztek a napokban, hogy nem tudnak hivni. Ez igy hasznalhatatlan es raadasul nekem munkaeszkoz. Remelem nem az eSIMmel van baj, hanem a dualsim funkcioval, valamint, hogy lehet szoftverfrissitessel javitani. A fizikai kartyat holnap visszarakom egy kulon keszulekbe aztan majd kiderul. Tiszta szegyen.

    Szia! Ne értsd félre, de annyira örülök a problémadnak. Végre nem vagyok vele egyedül. Én már mindent kipróbáltam egésszen addig, hogy lecseréltem a SIM kártyát (mindkettőt) és a telefont is kicseréltem! Csomószor hivogatom felváltva a két számot és teljesen random módon nem hívható egyik, vagy másik. Semmi logikát nem vélek felfedezni. Van, hogy 20x jó, 1x nem és van, hogy folyamatosan nem hívható. Ez így örület!!! Én most visszaraktam a régi céges telómba a fizikai kártyát. Már többször hívtam a Telekomot, Apple támogatást és igazából senki sem ért hozzá. 

    Kérlek mindenképpen írd meg, ha neked sikerül megtalálnod a megoldást!

     

  2. 4 perce, Kiry75 írta:

    ALLEE ba egy lány volt az ügyintéző, és azt mondta hogy az IPHONE nem dual simes és vagy fizikai vagy esimes ként használhatom.

    Most elolvasva a posztokat próbáltam az Esimet beállítani de nem sikeres a leírás nem egyértelmű,:( nem értem milyen alkalmazás kellene hozzá? Ki kell e vennem a benne lévő kártyát vagy nem? esetleg akinek sikerült van ötlete hogy mit csinálok rosszul?

     

    Az Iphone-ra töltsd le a legfrisseb szoftvert (12.1). Számítóhépen lépj be a telekom honlapján a fiókodba. A fiókban menj az Előfizetésem menüponton belül az Alapbeállításokba. Itt lesz egy olyan pont ahol tudsz eSIM-et igényelni. Erre ha rákattintasz, akkor megjelenik egy QRkód, amit be kell olvasnod a telefonoddal. Az Iphone-on ekkor menj a Beállítások/Mobilhálózat menüpontba, és kattints a Mobil-előfizetés hozzááadásra. Itt tudod a QRkódot beolvasni és már működik is.

    A kártyát mindegy kiveszed-e.

  3. 4 perce, Kiry75 írta:

    Szia!

    én ma benn jártam üzletben (ALLEE) és azt mondták hogy az E-sim csak net megosztásra használható, de Iphoneba nem és nem is lesz dual SIM-es hiába kérdeztem rá újra és újra h mit olvastam és mit mondtak nekem erről, hogy igényelhetek E-simert az Iphone XS telefonomba a másik SIM mellé

     

    Nem tudom mit tegyek így mert sajnos nem is sikerült segítséget kapnom

    Szia! Melyik üzletben jártál? Mi az, hogy net megosztásra használható? Ez a baj ezzel az eSIM-el, hogy az ügyfélszolgálatokon nem tudnak semmit. Nem is értem. Pedig többen használjuk.

  4. Nekem teljesen instabilan működik az eSIM-es dual sim megoldás. A telefonomon végig azt jelzi, hogy van térerő mind a két szám esetében, ehhez képest, bejövő híváskor bemondja, hogy a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető. Másnak is van esetleg ilyen problémája? Fontos lenne kiszűrnöm, hogy a telefonban van a hiba, vagy a szolgáltatás nem stabil.

  5. Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Nagyon vártam már, hogy lehessen az Iphone-t 2 SIM kártyával használni. Éppen ezért vettem az XS-t és amint lehetett ki is váltottam a személyes használatra szánt SIM-et virtuális SIM-re, a céges pedig maradt a fizikai. A mai napon többször előfordult, hogy a céges (fizikai SIM!) számot nem lehetett hívni azt mondta be, hogy a "hívott szám pillanatnyilag nem elérhető". Előfordult olyan is, hogy a személyes számom (eSIM) sem volt elérhető. Nem tudom hol lehet a gond. A eSIM megoldás nem stabil? A készülékem hibás? A Telekomnál vannak problémák? Valaki tapasztalt hasonló problémát az eSIM-el? :W

    Kérlek segítsetek, mert sajnos a Telekom sem tudott segíteni. Fontos lenne legalább azt kizárnom, hogy a telefonom hibás. Ja az még fontos, hogy mindegyik esetben a telefonon az látszik, hogy van térerő...

    Köszönöm szépen előre is a segítségeteket

     

×
×
  • Új...