Lőrinczy Zsigmond

Tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Lőrinczy Zsigmond posztolt

  1. Oké, most láttam a kapura ragasztott értesítést, miszerint július 1-től 12-ig, reggel 8 és délután 5 között várható szolgatatáskiesés. Esetemben ezt még túl is teljesítették, hiszen este/éjjel/reggel sem ment.
  2. Tiszteletem, érdeklődni szeretnék, hogy csak nálam nem megy a kábeltévé+internet, vagy egész Békásmegyer büntiben van? Ma reggel kaptam egy SMS-t hogy nem megy a szolgáltatás; most este ellenőriztem: igazat mondtak, tényleg nem megy.
  3. Off: Válasz önmagamnak: users.sourceforge.net Azért köszönöm szépen a Matáv/Axelero/T-Online/Telekom hozzám való jóságát, igyekszem majd emlékezni rá.
  4. Szervusztok, Volt esetleg a közelmúltban valamilyen fejlesztés a webtárhelyet illetően? Ugyanis a jelenség az, hogy eddig be tudtam lépni lzsiga userként FTP-vel, most meg nem. Természetesen nincs kizárva, hogy sok év után hirtelen elfelejtettem a jelszavamat, de ennek ellene szól, hogy a telekom.hu-ra be tudok vele jelentkezni, tehát inkább arra tippelek, hogy Fecó fejleszetett valamit az egyik gépen. Mondjuk lezúzta a /etc/shadow file-t.
  5. Köszönöm szépen, ez mindent megmagyaráz. (Mit mondjak, voltam már boldogabb is. Van egyáltalán olyan tárhely-szolgáltató, aminek van százalékban kifejezhető esélye arra, hogy pl. 15 év múlva is létezzen?)