Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Ismeretlen

Tag
 • Tartalmak

  19
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Ismeretlen posztolt

 1. "A Szupergyors Internet Program januárban indult második fázisa, a SZIP 2.0 elsősorban az optikai hálózatok fejlesztésére fókuszál. A cél, hogy 2025-ig mindenhol legalább 100 megabit per szekundumra nőjön az internet sávszélessége.”

  2025 a végső határidő !  Úgy mint a SZIP 1.0  2020 szeptember  ! Mindenhol az azt jelenti hogy Pesten is ! :)

 2. Ekkor: 2019. 10. 18. at 7:12, ApaFia írta:

  Erre a üzenetre sokan várnak még! ;)

    Valahogy nagyon nehezen jön össze a dolog !Várnom kell még mindig !

    Szegény szerelővel meg is beszéltünk mindent hogy és mint lesz majd  ! Utána szembesült vele hogy nincs jel az oszlopon lévő  dobozban amit átkellet volna húzni a házhoz ! 

 3. Volt kint a szerelő és az oszlopon lévő dobozban nem volt jel ! Így sajnos nem tudta behúzni Bárkányban hozzám ! De elmondása szerint Lucfalván is volt 2 helyen ahol nem tudta behúzni szintén emiatt ! Nálunk 14 hónappal ezelőtt tették fel a dobozokat az oszlopra ! Annyi idő után csak most derült ki a hiba ? Mennyi idő alatt oldják meg a hibát ? Gondolom ha megvan rendelve akkor már nem kell 1 évet várnom még ? 

 4. De egy dolog furcsa csak hogy a  internet csomagok pl 150MB internet  tv és telefon mellé nálunk 4560 Ft alapból ! De a többi faluban meg az eredeti ár átvan húzva így 3120 Ft ugyan ezzel a párosítással ! Ez miért van ? Nem mindenhol ugyan az az akció ?  Így sajnos nem volt más lehetőségem ! Az eredeti árral rendelkező csomagra adtam le az igényt ! Vagy kapok én is kedvezményt ? Attól ha már az igényt leadtam ?  Persze nagyon örülök neki így is ! De egy kis akció is jól eset volna ! :D 

   

 5. Szia nézem már egy ideje az oldalt több mint 1 éve ! 7 hónapja van ez a kiírás az oldalon hogy Úton vagyunk …..

  Kár hogy senki sem tud mondani időpontot hogy mikorra lesz kész  ! Én szerintem ha mára itt a környéken 6 faluból 4 faluban lehet kötni internetet ! Akkor tán nem toljátok el a határidőt még több ideig ! Nektek is jó ha már teljesen kész lesztek a salgótarjáni járással ! Mert a végső határidőre sok meló lesz ha annyi falut hagytok itt ott ! 

   

   

   

 6. Sziasztok Nagybárkány és Kisbárkány településeken mikorra várható az internet ? A többi településen van már azóta optikai internet mióta írtam nektek . De itt nincsen semmi  .  

  2016 nyarán mikor behúzták a föld alatt a kábeleket . Nem gondoltam volna  hogy ennyi idő múlva sem lesz itt semmi !  Mi ennek az oka ? Elképzelhető hogy elrontottak valamit a bekötésnél ? 

 7. Sziasztok !

  Salgótarjáni járásban is nagyon lassan haladnak a hálózat építéssel ! Fél éve csinálják erre a környéken 6 faluban de még mindig várni kell legalább ennyit mire teljesen kész lesz !  Remélem még ebben az évben elkészülnek vele  ! Haladnak vele tényleg gondolom hogy sok nekik !De ez már nagyon hosszú idő akkor is ! Elvileg tavaly nyáron már kész kelet volna lenniük vele ! 

×
×
 • Új...