Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törpapa30

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törpapa30 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Üdv. 2021.10.12-én sikeresen leadtam egy igénybelenetést, ami az alábbiakat tartalmazta: -otthoni csomagok (tv/internet/telefon) hűség hosszabítás 2évvel -3db mobil előfizetés csomagmódosítása, 2 év hűségidővel -készülékrendelés (iPhone 13 Pro Max 256gb kék) részletre Rendelés száma: 211012-W00003035 Az lenne a kérdésem, hogy a bejelentéstől számítva, mikor keresnek fel a megrendelés részletei miatt? 14.-én volt egy hívásom, de dolgoztam nem tudtam felvenni, később visszahívtam, de gépi hang volt (emiatt kerestek). Azóta eltelt egy hét, de még mindig nem kerestek ezügyben. Belépve se látszik semmi a rendeléseknél. Köszönöm előre is a válaszokat, további szép napot. Viszlát.
  2. Törpapa30

    Évente új Iphone

    Helló. Köszönöm a választ, hála istennek a többi kritérium mind megvan. Már csak arra várok, hogy az üzletbe hozzanak egyet a készülékből. Üdv.
  3. Helló. Az előbb olvastam az alábbi dolgot 2019. november 8-tól a Legyen évente új iPhone-od programot lezárjuk, a programba belépni a továbbiakban nem lehetséges.Tehát, ha 2019. november 8-tól iPhone készüléket veszel a programban való részvétel feltételeinkek megfelelően, nem tudjuk biztosítani számodra a 12 hónap lejártát követő készülékcsere lehetőségét. Amennyiben még 2019. november 8. előtt vettél iPhone készüléket a programban való részvétel feltételeinek megfelelően, akkor természetesen legalább 12 hónap elteltével lehetőséged nyílik a készüléked lecserélésére a csereprogram feltételeinek megfelelően. : Én pont most akarok IPhone-t cserélni, ezzel az opcióval élve. Én 2018 Szeptember végén vettem új IPhone-t, le is telt az 1 év, most váltanék IPhone 11 Pro Max-ra. Csak az a baj, hogy eddig készlet hiányos volt, jövő héten tudnék váltani. Az lenne a kérdésem, hogy most én tudok telefont cserélni, vagy nem? Főként a kötbér miatt kérdem. Köszönöm a válaszokat. Üdv.
  4. Törpapa30

    Iphone 11 PRO MAX

    Sajnálattal hallom, de köszönöm a választ.
  5. Törpapa30

    Iphone 11 PRO MAX

    Köszönöm a választ, de ezt eddig is tudtam. A kérdés arra irányúlt, hogy kapható lesz-e ezüst színben is a Telekom kínálatában?
  6. Üdv. Az érdekelne engem, hogy várható-e a fent említett készülék, elérhető lesz-e ezüst színben? Élnék a LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD! opcióval, és mindenképp ezüst színben szeretném. Jelenleg csak arany, asztroszürke és éjzöld színben rendelhető elő. Köszönöm a választ.
×
×
  • Új...