Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kristof120701

Tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Kristof120701 posztolt

  1. 2 órája, OldMike írta:

    Talán még korai a téma: volt már szó arról, hogy ez az egész új rendszer működhet majd tévére letölthető applikációként, teljesen új fejlesztésű STB-vel, esetleg a jelenlegi STB-k szoftvermódosításával. Amennyiben belső tesztelésre sor kerül, akkor biztosan mindegyiket vizsgálják majd, kérdés hogy ezek a variációk egymás utáni időszakban, vagy akár egyidejűleg lennének-e tesztelve.

    Számomra az applikáció tűnik a legbonyolultabbnak, lévén elég sok gyártó sokféle operációs rendszerrel megáldott készülékével kellene együttműködni.

    Illetve kérdés, hogy pl. egy webOS 2.0, illetve a hasonló korú rendszerek lesznek-e támogatva. Nem olyan egyszerű végülis ezt a sok eszközt támogatni. 

  2. 3 órája, teherwagon írta:

    Hello, szerintem már kevesebbet kell aludni, mint eddig B| viccet félretéve tuti dolgoznak a háttérben, de még nincs hír (bár az utolsó cikkben nyári indulást tippelt a szerző)

    Remélem, de amúgy jó lenne, ha lehetne bétában tesztelni valahogy, cserébe visszajelezne az ember, hogy mit változtatna esetleg. De ahogy néztem nem lesz ilyen. 

  3. Be lehet állítani statikus ip címet a set top boxon, én is véletlenül jöttem rá. 

    Teljesen kikapcsolod a boxot és olyan eszközhöz csatlakoztatod az Ethernet kábelt amin nincs internet, de jel van. Ezután újra bekapcsolod a boxot. Megvárod amíg betölt. Ki fogja írni, hogy nem tud csatlakozni az internetre és meg fog jelenni egy olyan lehetőség, hogy manuális konfigurálás. Innentől már egyértelmű. :)

×
×
  • Új...