Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

laktim

Telekom
  • Tartalmak

    32
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit laktim posztolt

  1. Sziasztok!
    Mivel a topik messzemenően személyeskedő, sértő társalgássá fajult, a Fórum felhasználási feltételeit sértő hozzászólásokat töröljük.
    Amennyiben egyetlenegy hasonló hangnemű vélemény íródik ebbe a topikba, sajnos a topik lezárásra kerül.
    A Felhasználási feltételek szerint "A sértő tartalmak részleges vagy teljes eltávolításának célja a jogkövetésen túl a fórum működésének és a barátságos, konstruktív légkörének fenntartása. A sértő tartalmat közzétevő fórumozó többszörös szabálysértés esetén ideiglenesen vagy véglegesen kitiltható a fórumról."
     
    Továbbá tájékoztatom a visszatérő szabálysértőket és topik-offolókat, hogy az egyes hozzászólások törlésének indoklása nincs előírva a moderátorok számára, a felhasználási feltételek elfogadásával egyidőben és ezt követően is mindenki tájékozódhat a szabályzatról. Aki érintett a témában, tapasztalhatta, hogy a barátságos légkör fenntartása, valamint a fórum-szabályzatok és minimális társas viselkedési normák betartása érdekében, az első pár esetben minden alkalommal pontosan hivatkoztunk egy-egy szabályozási pontra. Azonban egyes felhasználók többszöri szabálysértése, fenyegetése és sértegetése mellett ennek nem látjuk értelmét.
     
    Köszönjük a "rangok"-kal kapcsolatos építő javaslatokat, a lehetőségek mentén mérlegelni fogjuk a folyamat módosítását :-).
     
    Kérjük megértéseteket, és bízunk benne, hogy a jövőben is a fórum pozitív légkörét fogjátok szem előtt tartani, az érdeklődés és a segítő szándék szellemében.
     
    köszönettel: laktim
     
  2. és Az_Internet a legutóbbi hozzászólásaitok meglehetősen eltérnek a topik témájától, mely a "Webmail" és "Webmail spam".

    Kérem, maradjatok mindannyian a témánál, ellenkező esetben a hozzászólásaitokat át kell helyeznem annak érdekében, hogy fórumtársaitok, a témában releváns infókat megtalálják.

    közreműködéseteket köszönöm!

    laktim

  3. Sziasztok!

    Köszönjük a topik konkrét témájára (hivatalos függetlenítés) adott válaszaitokat!

     

    Egyúttal kérném, hogy maradjatok is ennél a témánál, és sem célzásokkal, sem félreértések magyarázatával, sem egyéb módon, ne térjetek el ettől... mint ahogyan a személyeskedést is kérjük mellőzni.

    Köszönjük, hogy a segítő tájékoztatást már megadtátok, ezért, ha további, fórumtársaitokat zavaró hozzászólások érkeznének, lezárjuk ezt a topikot.

     

    a többit privát üzenetben megindokoltam.

     

    Üdv: laktim

  4. és @Andris, sziasztok!
    Kérem, hogy a saját véleményetek megosztása során mellőzzétek a személyeskedést. A Telekom Fórum egy véleményoldal, lehetnek pozitív és negatív élményeitek is, de ennek egymás tiszteletben tartása mellett adjatok hangot.
    Köszi, laktim
  5. el is kezdtem nézni az ingyenes appokat.

    mi a garancia arra, hogy ezek ingyenesek? szabályozza ezt egyáltalán vki? vagy ajánlom a barátnőmnek a legújabb fogyókúrás appot, :smileyembarrassed: aztán miután 2 hónapig feltölti az adatait, meg amit kell, hirtelen fizetős lesz, és az addigi infókhoz sem fér majd hozzá????

×
×
  • Új...