Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

laktim

Telekom
 • Tartalmak

  32
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit laktim posztolt

 1. Sziasztok!
  Mivel a topik messzemenően személyeskedő, sértő társalgássá fajult, a Fórum felhasználási feltételeit sértő hozzászólásokat töröljük.
  Amennyiben egyetlenegy hasonló hangnemű vélemény íródik ebbe a topikba, sajnos a topik lezárásra kerül.
  A Felhasználási feltételek szerint "A sértő tartalmak részleges vagy teljes eltávolításának célja a jogkövetésen túl a fórum működésének és a barátságos, konstruktív légkörének fenntartása. A sértő tartalmat közzétevő fórumozó többszörös szabálysértés esetén ideiglenesen vagy véglegesen kitiltható a fórumról."
   
  Továbbá tájékoztatom a visszatérő szabálysértőket és topik-offolókat, hogy az egyes hozzászólások törlésének indoklása nincs előírva a moderátorok számára, a felhasználási feltételek elfogadásával egyidőben és ezt követően is mindenki tájékozódhat a szabályzatról. Aki érintett a témában, tapasztalhatta, hogy a barátságos légkör fenntartása, valamint a fórum-szabályzatok és minimális társas viselkedési normák betartása érdekében, az első pár esetben minden alkalommal pontosan hivatkoztunk egy-egy szabályozási pontra. Azonban egyes felhasználók többszöri szabálysértése, fenyegetése és sértegetése mellett ennek nem látjuk értelmét.
   
  Köszönjük a "rangok"-kal kapcsolatos építő javaslatokat, a lehetőségek mentén mérlegelni fogjuk a folyamat módosítását :-).
   
  Kérjük megértéseteket, és bízunk benne, hogy a jövőben is a fórum pozitív légkörét fogjátok szem előtt tartani, az érdeklődés és a segítő szándék szellemében.
   
  köszönettel: laktim
   
 2. és Az_Internet a legutóbbi hozzászólásaitok meglehetősen eltérnek a topik témájától, mely a "Webmail" és "Webmail spam".

  Kérem, maradjatok mindannyian a témánál, ellenkező esetben a hozzászólásaitokat át kell helyeznem annak érdekében, hogy fórumtársaitok, a témában releváns infókat megtalálják.

  közreműködéseteket köszönöm!

  laktim

 3. Sziasztok!

  Köszönjük a topik konkrét témájára (hivatalos függetlenítés) adott válaszaitokat!

   

  Egyúttal kérném, hogy maradjatok is ennél a témánál, és sem célzásokkal, sem félreértések magyarázatával, sem egyéb módon, ne térjetek el ettől... mint ahogyan a személyeskedést is kérjük mellőzni.

  Köszönjük, hogy a segítő tájékoztatást már megadtátok, ezért, ha további, fórumtársaitokat zavaró hozzászólások érkeznének, lezárjuk ezt a topikot.

   

  a többit privát üzenetben megindokoltam.

   

  Üdv: laktim

 4. és @Andris, sziasztok!
  Kérem, hogy a saját véleményetek megosztása során mellőzzétek a személyeskedést. A Telekom Fórum egy véleményoldal, lehetnek pozitív és negatív élményeitek is, de ennek egymás tiszteletben tartása mellett adjatok hangot.
  Köszi, laktim
 5. el is kezdtem nézni az ingyenes appokat.

  mi a garancia arra, hogy ezek ingyenesek? szabályozza ezt egyáltalán vki? vagy ajánlom a barátnőmnek a legújabb fogyókúrás appot, :smileyembarrassed: aztán miután 2 hónapig feltölti az adatait, meg amit kell, hirtelen fizetős lesz, és az addigi infókhoz sem fér majd hozzá????

×
×
 • Új...