Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

bazsee83

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit bazsee83 posztolt

  1. 44 perce, btz írta:

    A garantáltad megvan és mivel nem hiba eredménye a vonali állapotod, ezért nem tudsz panasszal élni. A sávszélesség növelési igényed beadhatod, mármint az uploadra. Kérheted, hogy legalább a 3000kbpst megkaptad. Minden más növeléshez fejlesztés kell. 

    Hát köszi a válaszokat, akkor tovább hajtom őket, hogy adják olcsóbban a multisim szolgáltatást. Mobilnetem az 80Mbit/s le és 40-50Mbit/s le.

  2. 32 perce, btz írta:

    Elérhető a 3200kbps te kapsz ebből 1600-at, azaz itt megkaphatnád a 3000kbps-t minimum. Szerintem a Telekomnál úgy értették hogy 5000-nek a fele, vagy akörül, ami pont 2500 lenne minimum, de ha te 1600-ot kapsz az már bőven a fele alatt van jóval. 

    Ez miatt élhetek panasszal a telekom felé, vagy kérhetem, hogy növeljék meg a sávszélességem?

  3. A Zalaegerszegi járásba mi tartozik bele? Vasboldogasszonyban ami Zalaegerszegtől 10km csak a Net Plusz díjcsomag érhető el ami 30Mbit/s és ebből jó esetben jön 19 Mbit/s ( zte speedport entry 2i modemem van). Ez lássuk be harmat gyenge a mai világban amikor 4G/LTE a lakásban 60 Mbit/s alatt nem nagyon van (csak ugye nem mindig vagyok otthon, hogy megosszam a mobil netem). Az egyik szerő mondta, hogy állítólag 2021ig mindehol lesz optika, ugyhogy legyek türelmes :-) .

    A lényeg, hogy számíthatok a közeljövőben gyorsabb vezetékes internetre, vagy sem?

     

    Üdv.: Balázs

    •  
  4. A Zalaegerszegi járásba mi tartozik bele? Vasboldogasszonyban ami Zalaegerszegtől 10km csak a Net Plusz díjcsomag érhető el ami 30Mbit/s és ebből jó esetben jön 19 Mbit/s ( zte speedport entry 2i modemem van). Ez lássuk be harmat gyenge a mai világban amikor 4G/LTE a lakásban 60 Mbit/s alatt nem nagyon van (csak ugye nem mindig vagyok otthon, hogy megosszam a mobil netem). Az egyik szerő mondta, hogy állítólag 2021ig mindehol lesz optika, ugyhogy legyek türelmes :-) .

    A lényeg, hogy számíthatok a közeljövőben gyorsabb vezetékes internetre, vagy sem?

     

    Üdv.: Balázs

×
×
  • Új...