Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Esox

Tag
 • Tartalmak

  4
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Esox posztolt

 1. Köszi @teherwagon. Próbáltma már mindent, direktben másik routert is és akkor másik kábel volt, de egyébként minden gyári cat6-os, semmi barkács megoldás nincs :) gigabites neten nem akarok egy vacak kábellel "megcsúszni".

  Feleségem gépét néztem reggel, ő GlobalProtecttel csatlakozik a céges hálóhoz(sajnos ez nálunk nem supportált) és azzal tökéletes a sebesség, kb mint ha LAN-on lenne, na jó nem anynira gyors, de nyoma nincs az rdp féle lagolásnak.

  Köszi a tanácsokat azért. Írok majd ha változik a történet.

 2. Sziasztok,

  A problémám a következő:

  Céges hálóra csatlakozom MotionPro VPN-el, amin keresztül egy remote desktop kapcsolatot létesítek a céges géphez. Ez már évek óta jól beváltan működik, de pár napja nagyon lassúvá vált a remote gép elérése. Gyakorlatilag már gépelni sem lehet, task váltás másodperceket vesz igénybe....

  Tettem egy próbát és felépítettem ugyanezt a kapcsolatot, csak ***** 4G mobilnet telefonos megosztásra csatlakozva. A remote gép fényévekkel gyorsabb volt, azon dolgoztam egész nap.

  Próbáltam VmWare horizon klienssel is és más vpn kliensekkel is. Az eredmény midnen esetben az volt, hogy LANra csatlakozva nagyon lassú volt, 4G-n keresztül sokkal gyorsabb.

  LAN1 próba: Router 1: PC csatlakoztatva TP-LINK AC1200 v2 routerbe, ami csatlakoztatva a SagemCom F@ST 3890 V3 Magyar Telekom routerébe.
  LAN2 próba PC csatlakoztatva a SagemCom F@ST 3890 V3 Magyar Telekom routerébe, AC1200 v2 kihagyva
  4G próba: Galaxy S10E 5Ghz mobile hotspot  - PC wifin csatlakoztatva.

  Hardware:
  - CPU i5 8600, 16Gb Ram, TUF H370 PRO WIFI alaplap
  Telekom NET1000 net.

  tracert minden esetben ugyanazt hozta, de az rdp mégis tök lassú volt ha nem 4Gvel csatlakoztam. Ami fura, hogy hónapok óta, sőt évek óta dolgozom már itthonról és soha semmilyen rdp sebesség problámám nem volt. Pár napja viszont tapasztalható. Új sw nem lett telepítve, routerek nem lettek frissítve.

  Mi lehet a baj?

  Üdv, Esox

   


   

   

   

×
×
 • Új...