Attila Toldi

Tag
 • Tartalmak

  8
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit Attila Toldi posztolt

 1. Sziasztok! Azt lehet tudni, hogy mi történik a Telekomnál, ugyanis legalább 3 napja a Twitch nézhetetlen 360p felbontás felett. Ping okés, sebesség megvan, minden más oldal jónak tűnik, csak a Twitch nézhetetlen a folyamatos pufferelés miatt. És nem az oldal hibája, ugyanis rengeteg másik T-s felhasználó is jelezte ugyanezt különböző fórumokon, illetve a közvetítések alatt is a chaten.
 2. Ma nekem is jó
 3. Az az aggasztóbb, hogy igazából ez az összes telekomos ügyfelet érinti, nem pedig elszigetelt probléma, és kicsit úgy látom félvállról veszik. Legalábbis ennyi idő elteltével is semmi. Ettől még persze nem mondom azt, hogy nem dolgoznak a problémán, de legalább hivatalos nyilatkozat jöhetne tőlük, hogy igen elismerjük, hogy ***** van nálunk, vagy hogy leírnák mi is okozza pontosan a hibát, és akkor talán az emberek is némileg megértőbbek lennének.
 4. Bejelentheted, de elvileg már tudnak róla, és folyamatban van a javítás. (ez utóbbit én kicsit furának tartom, mármint hogy ennyi időt vesz igénybe)
 5. Szerintem se, mivel ahogy tegnap is, úgy most is este 11-től meg gyönyörűen megy.
 6. Valami van, mert kb 1 hete ez minden napos dolog. Twitch csak 360, jobb esetben max 480p-be nézhető (ha ezt nézhetőnek lehet nevezni). Nem T-s ügyfeleknek meg tökéletesen megy.
 7. Igen látom, 480p max amit bír.
 8. Ez oké, de a hibát kellene megoldani a T-nek, nem pedig nekünk várni, hogy majd jobb lesz