Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Winkusz

Tag
  • Tartalmak

    2
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Winkusz posztolt

  1. Atesz,

    köszönöm a termék ajánlást, elteszem talonba, ha ez tönkremegy, akkor megfontolom azt. :) Viszont egyelőre kiszolgál ez is minket, itt egy jóval kisebb hálózatról van szó, tehát, eddig nem volt probléma egyáltalán vele. :)

    Ennyi volna a megoldás? DMZ-t kell beállítani a routerre? Hát ezt megpróbálom. A Többi egyébként ugyanaz a beállítás, ahogy látom, ez az egy, ami különbség.

    Most megcsináltam mindent, ahogy írtad. Hát majd meglátjuk, hogy mennyire akar majd működni :)
     

    Köszönöm a segítséget, remélem bejön a művelet így :)

  2. Sziasztok, 

    Nem rég kaptunk egy Sagemcom f@st 5655v2 modemet, amiről megy 2 db IPTV, illetve menne egy Tenda AC9 router, és egy Synology S211j NAS a routerre kötve. Namost ez előtt ment minden gond nélkül, de mióta ez a modemünk van, a NAS Download station programjában az UL speed egyáltalán nem akar mozdulni...megoldás lenne, ha a modemre kötném direktben a nast, viszont a router csinál itthon wifit, illetve nyomtató szervert, ezzel együtt ebben a formában az eszközök nem látják a DLNA szervert sem, amit a nas hoz létre. 

     

    Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit tudok csinálni annak érdekében, hogy az IPTV boxok a modemről menjenek, a modem nekik, meg a routernek osszon IP-t, és onnantól minden mást a router csináljon? Illetve persze a fő kérdés, hogy mit kell elvarázsolni, hogy a NAS-on az az UL speed megmozduljon? 

×
×
  • Új...