appleGjuice

Tag
 • Tartalmak

  2
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit appleGjuice posztolt


 1. 39 perce, w1netu írta:

  Szia,

   

  Sajnos nekem ugyan ez a problém nem ekkora a sávszélességem(100-asnet elégnek kéne lennie) de ugyanúgy folyamatos packet loss-t tapasztalok, kinyitottam a portokat én is a routeren, NAT type open a játékban. Huawei HG8245H routerem van. Lementem egy barátomhoz akinek másfajta routere(Seagmcom) van de ugyanúgy telekomos router 0% packet loss volt a játékba megszünt a lag. Barátom routerén nem állítottunk port forwardot játékban Nat type moderated maradt viszont nem volt packet loss egyáltalán. Call of Duty Multiplayer és minden más játék hibátlanul működik.

   

  @appleGjuice

  Neked milyen routered van?

   

  Üdv
   

  Szia! Nekem is az általad említett router van. Ismerősömnél szintén újabb router van, telekom 300 optikai és nála nincs packet loss. 


 2. Sziasztok.

   

  Call of Duty Warzone játékban tapasztalok folyamatosan magasan ugráló packet loss-t, ami nagy mértékben rontja a játékélményt a folyamatos lag miatt. 1000-es optikai netem van, minden más hibátlannul működik, vezetékkel csatlakozom a hálózathoz. Letöltési sebesség, böngészés, speedtest, még sima CoD Modern Warfare multi alatt is rendben van. Nem hiszem, hogy a játékkal lenne baj, mert teszteltem mobil hálózaton is Warzone-t és ott nem tapasztaltam packet loss-t és a lag is megszűnt. Mi lehet a gond? Telekomnak kéne bejelenteni a problémát, és tudnának az ő oldalukon álltani a konfiguráción? (Portokat, amiket a cod honlapján feltüntettek, kinyitottam, nat type játékban open)

  Köszönöm előre is a segítséget!