Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

szomidavid

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Bejegyzések, amit szomidavid posztolt

  1. köszi, megnéztem az ajánlott linkeket, sajnálom, hogy az Androidommal ebben is hátrányt szenvedek.

    van vhol egy topik itt a fórumban, hogy milyen oprendszerű telót vegyen vki...hát itt van a sorok között a válasz :smileysad:

    Maradok az ingyenes app ajánlásnál, így legalább az appra szánt pénzekből lassan-lassan összegyűjtök egy iphone-ra. :smileytongue: :smileytongue:

     

     

    Először is azt kéne tudni, hogy mennyit szeretnél a következő telefonodra szánni. (Már 40 és 60 ezer forint között is találsz olyan Android alapú készülékeket, amelyek a rendszer legfrissebb kiadását futtatják.)

  2. Jah és azért egy érdekes kérdés lenne, hogy ha gift card-ot adok/kapok, akkor pl az "in-app purchase" megoldásra elszórható az összeg?

    Mert alapból fizetős appra és itunes tartalomra úgy tudom igen, de egy alkalmazáson belüli vásárlásban nem tudom mi van, mert nem csináltam még ilyet...

    Szerintem nem lehet gift carddal in-app tartalmakat vásárolni. Csak a Play áruházban megadott tartalmakat lehet vele megvásárolni, mint például zenék, könyvek, játékok, alkalmazások. Legalábbis én úgy gondolom, hogy az in-app tartalmak megvásárlása után egyenesen a fejlesztők zsebébe megy a pénz, míg az ajándékkártyás, ajándékutalványos vásárlással a Google profitál. 

  3.  

    Szia Doransky!

    Android appot hogyan tudok másnak küldeni?

    Az ingyenes ok, mert ahogy @dragontwin írta, azt elég ajánlanom, de a fizetőssel mi a helyzet?

    köszi!

    Elméletileg applikációt csak úgy tudsz ajándékozni ha kupont vásárolsz az illetőnek és a kuponon megadott kóddal tudja kiváltani. Természetesen ha nagyobb értékű kupont kap és az alkalmazás nem kerül annyiba, akkor a keletkezett különbséget utána szabadon levásárolhatja. Én legalábbis így gondolom. Ezt találtam a kuponokról: 

     

    https://play.google.com/intl/hu_hu/about/card-terms.html 

  4. Sziasztok. Én tökéletesen egyetértek kugli véleményével.  Nem muszáj egy applikációnak fizetősnek lennie ahhoz, hogy örömet okozhassunk vele másoknak. Szerintem szimplán a gesztus is örömet okozhat, rengeteg olyan ingyenes applikáció van, amivel az emberek órákig eltudnak szórakozni, illetve leköti őket. Ráadásul karácsonykor, illetve az ünnepi szezonban a legtöbb fejlesztő rengeteg ingyenes, illetve leárazott alkalmazással várja az érdeklődöket az áruházakban. 


    Teljesen egyetértek, rengeteg nagyon izgalamas és jó ingyenes alkalmazás van. Például az App Store heti ingyenes hét alkalmazása többnyire nagyon jó ajánlatokat ad.

    Így van. Ezek a sikercímek pedig általában Android alatt is ingyenesen megtalálhatóak a Play áruházban. Ha nem is ugyanazon dátum alatt, de érdemes figyelni, mert egy két héten belül biztosan Androidon is ingyenes lesz. Vagy pedig fordítva. Ha Androidon volt ingyenes, akkor iOS rendszer alatt is rövid időn belül benn lesz a hét applikációjában, amit majd ingyenesen le lehet tölteni. 

  5. Sziasztok. Én tökéletesen egyetértek kugli véleményével.  Nem muszáj egy applikációnak fizetősnek lennie ahhoz, hogy örömet okozhassunk vele másoknak. Szerintem szimplán a gesztus is örömet okozhat, rengeteg olyan ingyenes applikáció van, amivel az emberek órákig eltudnak szórakozni, illetve leköti őket. Ráadásul karácsonykor, illetve az ünnepi szezonban a legtöbb fejlesztő rengeteg ingyenes, illetve leárazott alkalmazással várja az érdeklődöket az áruházakban. 

×
×
  • Új...