Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ghegyesi

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit ghegyesi posztolt

  1. Tisztelt Telekom !  Érdeklődnék mit jelent az E2008-kód illetve jó lenne ha egy az összes hibakódot és jelentését tartalmazó táblázatot feltöltenének a Telekom.hu egyik csatolmányaként én szeretem tudni mivel állok szembe.

    Köszönettel TVGO felhasználó

  2. 3 órája, szbzsolt írta:

    A hangerőszabályozást köszönjük, ez valóban egy hiányzó funkció, rajta is van a listánkon, hogy ezt pótoljuk. 

    Szia @ghegyesi!

    Bár válaszért jöttél, hadd legyek mégis én, aki kérdez. Ezzel a hibakóddal mi is nem olyan régen találkoztunk, és még nem sikerült teljesen megoldanunk. Az Edge-ed az Chromium alapú, vagy még legacy?

    Szia!  Chromium alapú az Edge  Verzió: 86.0.622.38 . De eltávolítva  a Win10-ben az eredeti Microsoft Edge 44.19041.423.0-es verziónál is ugyanezt a hibakódot produkálja. Az is biztos, hogy már a Chromium alapu Edgen kezdtem használni a Telekom TVGO-t.

  3. Sziasztok!  Egy különleges szerzet ez a Telekom TVGO. Minden böngészőben másként teljesít. Ez nem tudom mennyire szándékos, de jelen állapotban a Firefox a leg szimpatikusabb nekem. Itt lehet egyedűl kép a képben funkcióval nézni. És aki otthoni munka mellett akarja használni mint én ez alap elvárás volt, ha még a hangot is külön lehetne szabályozni mint régen nem is szólnék semmiért, ha csak azért nem, hogy a csatornát az egér görgetésével lehessen váltani egy kicsit körülményes klik. Infó-ra majd alul a csatornaváltó nyíllal megkeresni a kívánt csatornát és arra klikkelve lehet váltani. Az Edge nálam elbukott kb. szeptember 5-ig jól funkcionált de szerintem az Edge frissítés megölte  4-44-50009 hibakóddal nem csinál semmit míg a  Chromban  működik ha van más tipp a hibára szívesen fogadom mivel megkedveltem az Edget.

     

     

  4. Hello ! csatlakozva teherwagon felvetéséhez, mivel igen sűrűn merülnek fel ezek a talányos hibakódok valóban ideje lenne megismerni mit is jelentenek illetve miként lehet javítani ezeket a hibákat. Én az Edge és a TelekomTVGO szinkronizálásánál felmerült hibakódra kérdeznék rá. Egészen szeptember 05-ig minden tökéletesen működött aztán a hibakód 4-44-50009. Végrehajtottam az előzmények törlését sőt még amennyire lehetett újra telepítettem az Edget, bár Win10-en egy kicsit lehetetlen, De semmi sem változott. A többi böngészőben Chrom , Firefox működik. Mi lehet ennek az oka. Köszönöm!

     

×
×
  • Új...