Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Mannfredi

Tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Mannfredi posztolt

  1. 10 órája, OldMike írta:

    Azt tartom felháborítónak, hogy a 2017-es Szuper Családi HD csomagomat nem tudom a jelenlegire frissíteni, mert árukapcsolásként a másik két otthoni előfizetésemet (vezetékes internet és vezetékes telefon) is módosítani kell. A 250/22-es internet helyett semmi szükségem a 300/20-ra, mert nem ad észrevehető pluszt, 150-re pedig nem kívánok visszamenni. Sajnos még a várható árkülönbözetet sem tudom kiszámolni (megbecsülni sem), mert a honlapon (belépett állapotban, a saját előfizetői címemre) megadott jelenlegi fizetendő díjak köszönő viszonyban sincsenek a számlázott díjakkal (10112 Ft a honlap szerint, és 7069 Ft a számlázott). Ezek után a díjcsomag váltással (amiben a tévéelőfizetés és a vezetékes telefon ugyanaz maradt, de 2020.09-es, az internet pedig a 300/20-as lett) kihozott a honlap 12470 forintot. Az nem egyértelmű, de valószínű hogy ebben benne van a nem módosítandó (és nem is összekapcsolandó, tehát nem Magenta1) mobiltelefon előfizetés is. Amennyiben ezt levonom, akkor is 9090 Ft lenne az új díj, ami azért bőven plusz 2000 Ft a jelenleg fizetetthez képest, amit indokolatlannak tartok +10 HD csatornáért, és +50 Mbps letöltési sebességért.

    Az már csak hab a tortán, hogy a honlap szerint 3380 forintot fizetnék a mobiltelefon előfizetésért, miközben a számlákon mindig 2609 Ft van.

    Amúgy a honlap szerint a megadott új díjak tartalmazzák a 20% Telekom és az epack kedvezményt is. Lehet hogy létezik még valamilyen kedvezmény, de azt gondosan titkolják, pedig belépett, egyedileg azonosított előfizető vagyok.

    Az árkülömbség abból van hogy a régebbi, nem Magentás, szerződésekben három otthoni szolgáltatás esetében még

    25% volt a telekom kedvezmény, az újakban pedig már csak 20%. Persze ezt nem reklámozzák és eléggé bujtatott

    áremelésnek tűnik hogy ezt még egy csatorna az Arena4 lekódolásával, az új szerződésekre való áttérítéséhez, ennek az

    info-nak az elhallgatásával próbálják kierőszakolni. Aki nem figyel az majd a számlája kézhezvétele után szembesül

    a dologgal.

    próbálják elérni

×
×
  • Új...