Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

BenszerHU

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit BenszerHU posztolt

  1. Sziasztok! Érdeklődni szeretnék az Ózdon történő hálózatfejlesztéssel kapcsolatosan. Nem régiben már be is kötötték a társasházba az optikai internetet, azonban lassan két hónap is eltelt (véleményem szerint már legalább ennyi idő eltelt a bekötés óta), azonban az átadás még nem történt meg. Kaphatnék információt azzal kapcsolatban, hogy Ózdon, a Táncsics telep 6. -os társasházban mikor lesz lehetséges a csatlakozás a gigabites hálózathoz? Előre is köszönöm a tájékoztatást! Üdv, Bence
  2. Szia! Köszönöm szépen a segítséget, igen valóban ilyesmi lehet akkor a probléma, csak annyira hirtelen változott meg a sebesség, hogy arra gondoltam, hogy valami hiba lehet. Köszönöm szépen még egyszer!
  3. Szia! Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Remélem, hogy a kért, és szükséges információkat fényképeztem le.
  4. Sziasztok, várni szerettem volna a segítségkérésemmel amíg hátha megoldódik de sajnos nem sikerült a problémáimat elhárítani. Korábban, talán egy hónapja lecsökkent a letöltési és feltöltési sebességem. Korábban 46mbit le 14mbit fel volt, azonban lecsökkent, és annak ellenére hogy a mai napon cseréltek modemet és kábelt is cseréltem ami összeköti a gépet a routerrel, nem sok változott. A techikus próbált profilt váltani ami sikerült is, és az általa lekérdezett adatok szerint 38mbit le és 19mbit fel lenne az elérhető, azonban a számítógépen és a telefonon is csak 30mbit le és 6mbit fel jön. A letöltési sebesség csökkenést nem tekintem problémának, de a feltöltési sebesség sajnos jobb lenne, ha magasabb lenne a régi érték legalább. Van még bármi amit megpróbálhatnék annak érdekében, hogy ez a problémám megoldódhasson? Ez még a réz hálózat, jövőre lesz itt már optikai is. 600 méter távolságban vagyok a központtól. Előre is köszönöm, az esetleges megoldásokat és segítséget.
×
×
  • Új...