Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

oreg1965

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit oreg1965 posztolt

  1. IP-SAT TV előfizetés, családi HD csomag.
    A set-top-box szoftvere *****i elavult, nem lehet testre szabni a csatornákat, nem lehet csak azokat az adókat felvenni, amit én szeretnék, a Kedvencekbe hiába veszem fel, mert folyton visszaáll az alap listára, amiben még azok a csatornák is benne vannak, amire nem is fizettem elő.

    Minden vacak TV-n be tudom állítani, hogy pl. az 1-es csatornán melyik adó legyen, ezen a gagyi set-top-boxon nem.

    Alkalmazások telepítése esélytelen, pedig jó lenne. WEB-rádiók hallgatása szintén.

    Tudtok ajánlani valamilyen set-top-boxot, ami működik a 2 fejes lavórral, lehet vele felvenni és ennél használhatóbb szoftvere van? Ma egy androidos autórádió is többet tud ennél már szinte.

  2. On 2016. 05. 27. at 7:23 PM, btz said:

    @oreg1965

    Valószínűleg nekem is ugyan olyan beltérim van, mint neked, de sajnos a kedveneken kívül én aem találtam benne rendes csatornarendezési lehetőséget.

    Kösz. Akkor nem én vagyok béna. Ez egyébként elég nagy baj. A sima TV-n azt hangolok be, amit akarok. Egy ilyen szolgáltatás miért korlátoz be, ha még fizetek is érte, nem is keveset???

  3. Sziasztok!

    Nem lehet valahogy az interaktív Sat TV beltérijéban vagy a Kedvenceket állandóan bekapcsolva tartani, vagy a csatornákat törölni. Van egy sereg, amit csak kerülgetek, soha nem nézem, de nem tudok tőlük megszabadulni, a Kedvenceket meg csak egy időre kapcsolja be, ha nyomom a sárgát a távirányítón...

  4. Sziasztok!

     

    Én egyet nem értek!

     

    Milyen jogon kínál még mindig bármilyen szolgáltató csomagokat? Analóg adásoknál ennek még technikai okai voltak, de digitális adásnál ilyen már nincs!

     

    A boltban is almát veszek, meg narancsot  és banánt, de nem veszek déli gyümölcs csomagot meg magyar gyümölcs csomagot sem!

    Megkockáztatom, hogy ez törvénytelen is, ráadásul, tudtommal van/volt ilyen, hogy nem lehet a vevőt árukapcsolásra kényszeríteni.

     

    Öreg

     

×
×
  • Új...