Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Házkereső

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Házkereső eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Házkereső

    Optikai kábelek térképe

    Igenigenigen! Pontosan erre volt szükségem, nagyon szépen köszönöm! Hálám a sírig, meg minden ilyesmi, őszintén sokat segítettetek. Nagyon kellemes ünnepeket.
  2. Házkereső

    Optikai kábelek térképe

    Réadásul olyan helyen is jelöl lakossági elérést, ahol az utcanév-kereső semmit nem talál, Pl. Cserhátszentiván, 3066. Kossuth utca 58
  3. Házkereső

    Optikai kábelek térképe

    Köszi a válaszokat. Uzman, fura lenne ha titkos lenne, mert ennyi erővel az A emberei megnézhetik B szolgáltató utcakeresőjében mi van. Találtam egy ilyen térképet: https://dashboard.niif.hu/szip/map A Szip (szupergyors internet program ) program keretében volt a nagy hajrá, idén év végéig van a határidő ha jól értem, de sehol nem találom már a Szip mappinget. Pedig nyilvános, EU-s pályázatos telekom fejlesztés. A linkelt változaton meg nem tudok elmenni, három kategória van, (lakosság, üzlet, közintézmény) de sávszélesség nincs feltüntetve. Nem tudnátok mégis valahogy segíteni?
  4. Vidéken keresünk házat, vásárlás előtt állunk. Szeretnénk kis házat nagy telekkel, mint oly sokan, ugyanakkor nagyon fontos a munkánkhoz a vezetékes internet előfizetés, mert a munkánk, mint oly sokaknak, átköltözött az internetre. (nem, nem elég az 5g, 2 felnőtt video-konferenciáit, és online meetingjeit, meg vpn-jét és munkáját kell bírnia) Őrjítő, hogy nincs egy térképetek a jó minőségű (nagy sebességű) vezetékes szolgáltatások elérhetőségéről. Tudom hogy van címkereső, de minden egyes ház címét be kell írni, és keresni sem tudok úgy, hogy mondjuk a net-hozzáférés alapján szűkítem az ingatlan-kínálatot. Nyilván létezik az adatbázis, hiszen keresni lehet, de lehetne ezt felhasználó-barátabbá, kereshetővé tenni egy térkép formájában is? Nagy szükség lenne rá.
×
×
  • Új...